Capitolul 5-Si sarutul?

3.7K 277 8
                                    

-Iar sarutul?
-A fost o seara super.
-Si sarutul?
-Cred ca o sa mai ies cu el.
-Ok. Si sarutul?
-An! Nu ne-am sarutat, ok? Izbucneste Nina.
-Vorbesti serios? Intreb eu neincrezatoare. Adica sincer, vrea sa iasa cu el la o intalnire de vreo doua luni, nu credeam ca va pierde ocazia unui sarut. Iar Chris pare tipul ce se culca cu fetele din prima seara, nici la el nu credeam ca-i problema un amarat de sarut.
-Da. Toata seara am asteptat sa ma sarute. Visam noaptea cum o va face candva. Si cand m-a condus acasa, stiam ca acel "candva " e atunci. Dar m-am emotionat prea tare si am inceput sa aberez. Zice suparata Nina, jucandu-se cu un sendvus, care arata ciudat acum.
-Ce i-ai spus? Intreb amuzata.
-Nu rade! Sare ea, aruncandu-mi o privire urata.
-Nu rad...Murmur eu, luand o gura din briosa mea.
-A fost penibil, An. Nici nu mai vreau sa dau ochii cu...Spune Nina mohorata, dar este intrerupta de Chris, ce se aseaza langa ea :
-Ce faci, iubire? I se adreseaza el Ninei. Aceasta il privea rosie in obraz si surprinsa de prezenta lui.
Prezenta ce m-a facut sa ma simt in plus, evident. M-am ridicat de la masa, facandu-i semn Ninei ca o sa vorbim altadata, caci ma grabesc. 

Weekend -ul a trecut repede, iar noi eram din nou la scoala, pregatiti de o noua saptamana. Sau cel putin, asa ar trebui. Firar ea de scoala!

-Hei, e locul Ninei! Spun eu, facand semn spre locul din stanga mea.
-Scuze Bombonico, eu nu vad nicio Nina aici, replica Chase, arogant, apoi se aseaza.
-Inceteaza sa-mi mai spui asa. Spun in soapta, pentru ca domnul O'connor sa nu ma auda.
-De azi, am o noua viziune asupra orei mele de curs, spune profesorul de istorie, luandu-i sansa lui Chase sa-mi raspunda replicii, pentru moment. Sigur se gandea la ceva malefic. Sigur voia sa-mi dea peste nas.
-Incepand cu ora asta, proiectele vor curge. Adica...vom avea parte de multe proiecte, in doi sau in grup. Proiectul ce urmeaza, adica cel ce trebuie predat pana saptamana viitoare, va fi in doi. Partenerii sunt colegii de banca. Finalizeaza profesorul.
Ma uit in spate, unde statea Nina si Chris. Stateau in aceiasi banca si pot sa jur ca Nina ma implora din priviri s-o las sa faca pereche cu Chris. Daca ea facea pereche cu Chris, chiar daca eu eram de fapt colega ei de banca, insemna ca eu trebuia sa fac pereche...
-Se pare ca suntem parteneri, Bombonico.
Oh nu!
-Ce? Nu vreau! Strig eu, atragand atentia asupra mea.
-Domnule O'connor, vreau sa fac pereche cu Chauncey! Striga Clara.
-Scuze, Chauncey e perechea domnisoarei Anna. Spune domnul profesor. Ma uit la Clara, care parca ma omoara din priviri.
-Vezi cat esti de norocoasa sa ma ai ca partener? Chicoteste Chase, la fel de arogant ca intotdeauna.
-Si ce mai noroc...Murmur eu, facandu-ma mica in banca. Privirile Clarei ma ardeau. De fapt...as putea profita. O data la cativa ani in care Clara era mereu inaintea mea cu 10 pasi, in sfarsit detin avantajul. Clara il vrea pe Chase, eu il am pe Chase, rezulta enervarea Clarei. Asta suna a puncte bonus, gandesc eu parca mai indulcind situatia.

Clopotelul suna, iar cu totii se ridica din banci. Imi iau rucsacul pe umar, apoi ma indrept spre Chase, pentru a lamurii cand si unde ne vom vedea, dar...ia-l pe Chase de unde nu-i.

...

-Perfect, murmur eu, citind biletul lasat de mama. Inca o seara de singuratate.
O sun pe Nina, dar imi da ocupat...Ceea ce-nseamna ca e cu Chris, oare?

Mi-era foame de lup, dar nu mai erau spaghete in casa, asa ca mi-am tras niste haine pe mine, apoi am pornit spre magazin. Era ora opt, speram sa fie deschis la supermarket. Bun venit, mers pe jos!

...

Dupa cumparaturile scurte, ce constau, de fapt, doar intr-o punga de spaghete, am pornit-o spre casa. Era ora zece cand am ajuns in fata casei, iar intunericul deja cuprinsese intregul oras.
Ma opresc confuza la cativa metri de casa, cand observ ca usa de la intrare era larg deschisa.


Scuze de greseli! Si multumesc ca cititi :)

The HunterWhere stories live. Discover now