Het Portaal

509 23 5
                                    

Sterre stapt het Portaal in, ze weet dat dit de enige manier is. Alles ziet er precies hetzelfde uit. Het enige verschil is dat Emily, Leopold en Pim er nu niet zijn. Pim weet waarschijnlijk niet eens dat Sterre hier is. Sterre weet dat Kai en de andere druïden dadelijk komen. Ze heeft nog maar een korte tijd om zich mentaal voor te berijden. Hoe ga ik dit ooit doen, ik moet denken aan iets goeds. Maar er is niks in mijn leven waar ik nu aan kan denken. Dan ziet Sterre het Portaal opengaan. Sterre schrikt, ze had nooit verwacht dat ze er al zo snel zouden zijn.


*Raphael's Point of View*

Ik zie het Portaal opengaan. Misschien is Sterre daar wel. Dan is ze sowieso in gevaar. Ik ga haar helpen. Ik stap naar het Portaal in en de rook verblindt me. Na een minuut kan ik eindelijk weer zien, en dan zie ik haar. 'Raphael!' Sterre rent op me af en knuffelt me. Ik duw haar van me af en kijk haar aan. Haar ogen verblinden me. 'Is alles goed, ik ben zo blij om je weer te zien.' Sterre kijkt me verlegen aan. Wauw, wat heb ik die blik gemist. 'Sterre, je leeft nog.' Is het enige wat ik kan uitbrengen. Ze kijkt me aan, 'hoe weet je dat ik hier ben.' Ze kijkt angstig om zich heen, alsof er ieder moment iemand aan kan komen. 'Sterre, ik leg je dat later allemaal wel uit. Nu moet jij mij uitleggen wat je hier doet.' Dan zie ik de tranen in haar ogen. 'De druïden zijn terug. Kai is terug. Hij wil mij weer inlijven, hij heeft mijn zintuig als enige nog nodig.' Ik voel aan mijn koptelefoon. 'Sterre, mijn zintuig heeft hij nog niet. En zover ik weet, heeft hij die van Anna ook nog niet.' Sterre kijkt op, 'als hij Anna's zintuig nog niet heeft, dan moet hij nog beginnen.' Ik draai me om, 'Cato?! Wat doe jij hier!' Sterre wordt van achter meegenomen door mensen in zwarte gewaden. 'Raphael! Je kop..' Sterre probeerde iets te vertellen maar iemand deed een hand voor haar mond. Cato pakt mijn koptelefoon van mijn hoofd en opeens wordt alles duidelijk. Ik word ingelijfd.



A/N:

Yay! STERRAELLLLLL <3                                                                                                                                                                                                               Als je het leuk vindt, vergeet dan niet te stemmen :)

Verloren Liefde| Het Huis Anubis| De Vijf|Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu