Duidelijkheid

478 18 0
                                    

*Sterre's Point of view*
* 2 weken later *
Tijd is voorbij gevlogen, Marcel is ingelijfd. Hij zocht contact met Raphael nadat het was gebeurt. Raphael heeft Marcel toen heel het verhaal uitgelegd, en nu is Marcel hier. Bij mij, Raphael en Anna. Thomas en Raphael hebben het met de hulp van Anna en mij weer goed gemaakt. En nu is Thomas naar Pim aan het zoeken. We proberen er achter te komen of hij al is ingelijfd. Telkens als ik aan Pim denk word ik verdrietig. Ik mis hem. Meer dan zou moeten. Hij heeft ons ten slotte wel verraden. Maar iets in mij zegt dat hij dat niet vrijwillig heeft gedaan. Cato moet er iets mee te maken hebben. 'Waar denk je aan?' Raphael legt zijn hand in mijn nek en kijkt me aan. Na zijn inlijving hebben we alles uitgepraat, je kan nu wel zeggen dat we weer een stel zijn. 'Pim,' mompel ik, 'het kan niet zo zijn dat hij ons vrijwillig heeft verraden. Ik denk dat Cato er iets mee te maken heeft. 'Raphael kijkt me verrast aan. 'Zo had ik er nog niet over na gedacht. Cato was bij mijn inlijving.' Hij haald zijn hand uit mijn nek als Marcel zich met het gesprek gaat bemoeien. 'Ze was ook bij mijn inlijving! Ik denk ook dat zij mijn sambal heeft vervangen de afgelopen dagen. Het lijkt wel alsof ze de plek van Arlène heeft ingevuld.' Ik kijk Marcel aan.' Maar waarom zou Cato dat doen?'
'Geld?' Merkt Raphael op.
'Als ze geld nodig had kon ze dat ook gewoon aan mij vragen hoor, ik had zo iets geregeld met mijn vader.' Ik lach om Anna haar opmerking, maar stop met lachen als ik haar serieuze gezicht zie. Ze meende het. En er zat ook wel een kern van waarheid in.
'En Cato is nooit een geldwolf geweest. Als het Hester was, zou ik het nog wel begrijpen.' Iedereen knikt na mijn opmerking.

'Jongens,' iedereen kijkt op als ze de stem van Thomas horen,' Pim is ingelijfd. Ik hoorde Cato en Kai praten over dat alleen Sterre nog over was.' De kleine hoop die ik had dat Pim ook nog moest worden ingelijfd was weg. Ik zal dit weer alleen moeten doen.

Verloren Liefde| Het Huis Anubis| De Vijf|Where stories live. Discover now