8.rész

643 57 3
                                    

A bátyám ágyába ébredtem, mesztelenül, tök pucéran.
- Ááá- felkiáltottam és a takarót a melkasomra szorítottam, meglepődve láttam hogy Andy fekszik mellettem és a telefonját nyomkodja. Annyira örültem neki hogy a takarót félra dobtam és azonnal megöleltem a testvéremet- mi történt?- kérdeztem zokogva
- Nyugi Melody- nyugtatóan megsimogadta a hajamat- mindent elmesélek csak elöbb ölrözz fel- elengedtem a nyakát ő meg cuki mosollyal végig mért- ha nem a hugom lennél...
- Hülyegyerek- összeborzoltam a haját- adj egy pólót- feláltam és összekulcsoltam a melkasom elött a kezemet ameddig vártam.
- Oké, te akartad- ő is felált majd nagyon sexyn levette a pizsama pólóját és átnyújtotta nekem, egy szál gatyában állt elöttem.
- Te se vagy kutya- perverz mosollyal az arcomon végighúztam ujjaimat a melkasán, a karján, az ujjain majd kivettem a kezéből a pólóját és felvettem- köszi
- Ööö... ja... nincs mit- feleszmélt a kábulatból majd puszit nyomott az arcomra és gyorsan kitessékelt miközben a gatyáját takargatta egy párnával... aww XD
- Oké- mondtam nevetve és kimentem
- Én is emberből vagyok- mondta Andy az ajtóban álva majd lenézett és elpirulva becsukta az ajtót, én meg röhögve bementem a szobámba.
- Melody- Lu a nyakamba ugrott és puszit nyomott az arcomra, ami nem szokása
- Én is szeretlek Lucy- viszonoztam a gesztusokat ő meg izgatottan az ágyamhoz húzott.
- Andy nem mondta el nekem mi történt- kezdte- te tudod?
- Nem. A szobájában ébredtem teljesen meztelenül és hát azt mondta hogy elmondja csak vegyem fel a pólóját de közbe jött neki eki egy kis "apróság" a gatyájában ezért elmaradt- mondtam egy szusszra
- Awww
- Veled mizujs?
- Majd ebédnél mesélek- mondta izgatottan- bejelentésem lesz
- Úr istenem Lu- mondtam már én is izgatottan- mond eeeel
- Majd kaja közben- mondta és ekkor valaki felkiáltot:
- Ebééééd!
Mikor le értünk mindenki az asztalnál ült, kivéve Ash-t akibe az elöbb ütköztem a folyosón. Teljesen kómás feje volt, most ébredhetett fel, jó sokat ihatott tegnap este.
- Mi az ebéd?- érdeklődtem az éppen VÍZET ivó bátyám mögött.
- Hamburger. Lusta voltam főzni- mondta- te! Van rajtad bugyi?- ebbe a kérdésbe teljesen belevörösödtem, mivel elég hangosan kérdezte
- Miért ne lenne?- kérdeztem ideges nevetéssel
- Mivel még mindig a pólóm van rajtad...
- Ó. Van- felemeltem a póló alját és megmutattam a fekete alsóneműmet.
- Jó kislány- veregette meg a fejemet Andy- de most ülj le, együnk.
Leültünk, megettük az ebédet majd bementünk a nappalina, elhejezkedtünk és vártuk Lu bejelentését.
- Azt szeretném mondani- kezdte- hogy nekem van egy barátom... és... hát nem vigyáztunk eléggé és terhes lettem.
Mindenki elhalgatott és komoly fejjel nézett a barátnőmre, de CC reakciója volt a legdurvább. Teljesen lesápadt majd felállt és lassú léptekkel elment a fürdőszoba felé és üvöltözni kezdett, üvöltött és sírt, teljesen lesokkolta a hír, lehet hogy... nem az lehetetlen.
- Na és ki az a fiú?- tette fel óvatosan a kérdést Ash, észre se vettem amikor lejött.
- Hát... izé. Ő most éppen kibőgi magát a fürdőszobában, és valószínüleg nem repes az örömtől.
- Hogy micsodaaaaa?- én is teljesen lesápadtam és barátnőm elé léptem- miért nem modtad el? Legalább azt hogy CC- vel jársz- Lu mindig is ilyen lány volt, aki imádott pasizni de mindig tudta hol a határ és istentudja meddig szűz volt, de csak volt. Apropó szüzesség: én még az vagyok?
- Sajnálom Mel- kezdte- el akartam mondani csak nem tudtam hogyan.
- Semmi baj- megöleltem a barátnőmet így megnyuktatva őt, olyan zaklatott volt barátja reakciójától...
- Azt hiszem há...- Lu berohant a fürdőbe és jól halhatóan hányt, szegény. Majd tisztán lehetett hallani ahogy CC elkezd vele kiabálni, utánna Lucy és kiabált majd már mind a ketten bőgve jól hallhatóan megcsókolták egymást.
- Ez olyan cuki- szólalt meg Jinxx. Mindenki értetlenül ránézett.
- Ebben mi a cuki? Egy 18 éves lány terhes lett egy 30 éves pasastól- Jake teljesen kiakadt és a bőgést visszafolytva felrohant, Jinxx is utánna ment.
- Hát akkor később halljuk Mel szűz sztoriját?- kérdezte Ash a bátyámtó.
- Igen- válaszolta Andy inkább nekem mint a srácnak- majd ha mindenki összeszedi magát- a fürdőszoba ajtó felé néztem ahonnal alig hallható nyögések halladtszódtak ki... jajj ne, teljesen elpirultam.
- Nyugi- Ash a vállamra tette a kezét- te is fogsz ilyet csinálni- a hangjában éreztem valami igazán megnyuktatót ami nem volt se perverz se célozgató.
- Kössz- próbáltam szarkasztikus lenni de nem ment... Andy is eltünt... és kettesben vagyok... vele.
- Na és milyen volt a bál?- tette fel a kérdést. Eszembe jutott Gian, és ahogy csókolgatott, a csókját ami az egész testemet átjárta imádtam, a szája sok helyen járt, túl sok helyen... elbőgtem magamat.
- Én szerettem őt- mondtam könnyes szemmel halkan, inkább magamnak nem a velem szemben lévő fiúnak.
- Én is szerettem valaki... még mindig szeretem- megölelt én meg átkaroltam és belefúrtam a fejemet a pólójába, éreztem az illatát, a férfias illatot az alkohol szagával keveredve.
- Az a lány miatt ütötted ki magad tegnap este?- kérdeztem.
- Igen. Ő egy szuper lány, tökéletes- még szorosabban ölelt és megsimította a hajamat.
- Örülök hogy te szeretsz valaki- mosolyogva felnéztem rá- ő is szeret téged?- kérdeztem.
- Nem tudom. Még nem mertem elmondani neki- kisimított egy tincset a szememből, az ölébe kapott és felvitt a szobámba.
- Mit csinálsz?- kérdeztem amikor letett az ágyamra.
- Most hogy ennyire össze lett törve a szíved kell neked a társaság- mellémfeküdt az ágyamba és a karjaiba zárt. Akkor is ott nagyon boldog voltam. De sírtam, sírtam és csak sírtam.
- Teljesen eláztattam a pólódat- szipogtam
- És a hajamat- elkezdte simogatni a hátamat, csak a hátamat. Majd felállt.
- Ne- mondtam- ne menj el
- Nem megyek el Mel- rámmosolygott és levette a könnyes pólóját, és ott állt egy gatyában az ágyam mellet majd visszafeküdt mellém. Csupasz mellkasára hajtottam a fejemet ő meg átkarolt, nyugtatóan és lágyan megsimogatta a hajamat én meg könnyes szemmel elaludtam a karjai közt, a tökéletes férfi karja közt.

Öngyilkosság kizárva (átírás alatt)Onde histórias criam vida. Descubra agora