♔ 2. BÖLÜM ♚

4.3K 273 51
                                    

3 YIL SONRA

"Hadi Jimin geç kalıcaz" jimin le birlikte bir gruba dahil olmuştuk. İsmi 'BANGTAN BOYS' olucakmış ama üyelerle hâlâ da bi tanışma fırsatımız olmadı.

Bugün tanışacağız ve artık yurtta kalıcaz. "Tamam kookie geldimm" bavulumuzu alıp evden çıktık. 3 yıl içinde Jimin ile daha samimi olmuştuk.

Bir taksi çevirip gideceğimiz yerin adresini verdik. Taksici çocuk dikis aynasından ikide bir bana bakıyordu. Jimin anlamış olucak ki "Hey sen önüne bak" bu dediğine güldüm beni hep koruyordu.

Geldiğimiz yere gelince 25 ₩ ödedik. "Jimin çok heycanlıyım" "Heycanlanıcak bişey yok kook elimi tut" dediği gibi elini tuttum ve binaya girdik.

Kapıda üyeler yazısını görünce içeriye girdik. Herkes bizim tarafa baktı. "Siz yeni üyeler olmalısınız" kafa salladık. İçlerinden biri "merhaba ben namjoon" diğerlerinide gösterdi.

"Ama birisi eksik o da wc de birazdan gelir hah geldi bile" o kişiye bakmak için arkama döndüm. 3 yıl önceki o kahverengi gözlerdi. O da bana bakıyordu. Saç rengini açmıştı biraz.

Jimin ile birleşmiş elimize baktı hemen elimi çektim. Jimin anlamayan gözlerle bana bakıyordu. Tekrardan ona baktım.

Onu unutmamıştım. Bir gün göreceğim umuduyla kimseye aşık olmamıştım. Jimin, işaret parmağıyla bizi gösterip birazda sinirli bakışla "Siz tanışıyor musunuz?"dedi. Taehyung cevap vermiyecekmiş gibi görünüyordu o yüzden ben cevapladım.

"Evet/Hayır" ben evet demiştim o ise hayır demişti. Bize tuhaf bakıyorlardı durumu kurtarmak için "Hayır/evet" bu sefer ben hayır o evet demişti.

İkimizde güldük. "Tamam tamam biz önceden birbirimizi gördük ama tanışmamıştık" onlar da anladık dercesine kafalarını salladılar.

Taehyung' un yanına gittim. "Merhaba ben Jungkook" "Bende Taehyung" "Tanıştığıma memnun oldum Taehyung" "Bende" el ele sıkıştık. Ama hâlâ birbirimizin elini tutuyorduk.

Jimin yalancı öksürükle kendimize gelmemizi sağlamıştı ikimizde elimizi çekmiştik. Jimin ve Taehyung tanışırken ben de bi kenara oturup Tae'yi izlemeye başladım.

Saksafon çalıyordu şimdi çalmıyormuydu peki. Bize odalarımızı gösterdiler. Ben Taehyung ile aynı odadaydım.

Şanşın da bu kadarıydı. 6 kişi arasından Taehyung çıkmıştı bana. Jimin biraz üzülmüş gibiydi. Oda hoseok ile kalıyordu. Namjoon liderdi. Jin en büyükleri ve ben en küçükleriydim. Taehyung ile aramda bir yaş vardı sadece. Eşyalarımı yerleştirdim. Uyuyucaktım.Banyoya girip üzerime beyaz bir t-sört altımada bir pijama geçirdim. Odaya girdiğimde Taehyung telefon ile oynuyordu. Beni fark etmemişti bile eğer hep böyle olacaksa ben bu odadan giderdim. Yatağa yattım. Uykum fena bi şekilde gelmeye başladı. Dayanamıyıp uykuya daldım.

♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪

Dürtülmeyle gözümü açtım. "Hadi kook kahvaltı yapıcaz" zar zor kalktım. Beni Taehyung yerine Jimin uyandırmıştı.

"Taehyung nerde neden o beni uyandırmadı da sen uyandırdın?" "Ben istedim kook" odadan çıktık herkes masaya oturmuştu beni bekliyorlardı galiba çünkü kimse elini sürmemişti.

"Üzgünüm sizi beklettim" "Sorun yok Jungkook" jin konuşmuştu. "Bana kook diyebilirsiniz" hepsi onaylar şekilde kafalarını salladı.

"Hadi oturda başlayalım" suga konuşmuştu çok soğuk bir tipi vardı. Oturduğumda yemeğe başladık zeytine uzandığımda Taehyung da uzanmıştı elerimiz çarpıştı. Ona baktım.

Her seferinde ona baktığımda kalbim çıkacakmış gibi atıyordu. Hafif bir tebessüm ettim. Ve elimi çektim...

Vote ve yorumlar lütfenn...










Saxophone ♬ Vkook ♬Où les histoires vivent. Découvrez maintenant