♔ 4. BÖLÜM ♚

3.3K 241 56
                                    


Soruyu sorduğumda bana şaşkın bakışlarla baktı. Şaşırınca eski sevgilime daha çok benziyordu hemen kafamı başka bir yere çevirdim unutucaktım onu o istemişti.

"Hayır" hayır mı? Aynı sevgili gibilerdi. Kafamı tamam anlamında salladım. Cevabı aldığıma göre uyuyacaktım.

"İyi geceler kook ben uyuyucam" "sanada iyi geceler" ayağa kalkıp ışığı kapattım. Yatağa yattım. Bana aşık olucak kişi nasıldı acaba. Gözümü kapattım. Uykuya daldım.

Jungkook' un Ağzından

Taehyung uyumuştu. Ayağa kalkıp onun yatağının yanına oturdum. Bir sevgilisi vardı onla da buluşucaklardı. Ellerimi saçlarına gezdirdim. Pamuk gibiydi yumuşacık.

Kıpranınca elimi hemen çektim. Yerime geçmeliydim yoksa yakalanırdım. Gözlerimi kapattım. Hafif hafif uykum gelmeye başlamıştı. Taehyung ile sevgili olsaydık fena olmazdı. Uyudum.

Sabah Taehyung çığlıkları ile uyandım. Hemen yatağımdan kalkıp yanına gittim. "Taehyung iyi misin?" Gözünü açar açmaz bana sarıldı. Çok ama çok sıkı sarılıyordu.

Galiba hâlâ rüya hatta kabusun etkisindeydi. Benden ayrıldı. "Kook özür dilerim birden sarıldım" "Hayır Taehyung önemli değil" "Peki yine sarılabilir miyim?" Kafamı salladım.

Geri hemen sarıldı. Kalbi çok hızlı atıyordu ve çok nefes alıp veriyordu. "İyimisin Taehyung" Namjoon hyungun sesi geldi.

Galiba hepsi şimdi burdaydı Taehyung'la sarıldığımız için görmüyordum. Kulağına yaklaştım. "Taehyung herkes burda" dediğim an çekildik. Onlar gelmeseydi daha da çok sarılacaktık.

Herkes Taehyung'a bakarken Jimin bana çok kötü bakıyordu. 'Ne var' anlamında başımı salladım. Odadan çıktığında onun peşinden gittim.

"Niye bana öyle bakıyorsun Jimin hyung" " Bak kook birincisi bana hyung deme! ikincisi ona neden sarılıyordun?" "Bir..bir kabus görmüştü"

Sana sarılabilir miyim dedi bende kabul ettim" "Neden kabul ediyorsun ki başka birisi mi yok" " Jimin.. lütfen bir süre konuşmayalım olur mu?" tam gidecekken kolumdan tuttu.

Kendine doğru çevirdi ve kısık sesle kulağıma "kookie özür dilerim böyle olmasını istemezdim ama küs kalmayalım yoksa ben dayanamam" kafamı tamam anlamında salladım ve geri odaya döndüm.

"Taehyung iyimisin biraz daha" "iyiyim kook sarılmama izin verdiğin için teşekkür ederim" kafamı eğdim az da olsa utanmıştım.

"Hadiii herkes kahvaltıya" jin hyung yemekleri veya kahvaltıları hep o hazırlıyordu. Yine aynı şekilde oturduk.

"Jimin bana balı verir misin?" Taehyung Jimin'den bal istemişti ama Jimin vermiyordu. Ayağa kalkıp balı aldım ve Taehyung'a verdim. "Saol kook" cevap yerine sadece güldüm.

Jimin'a baktığımda elini sıkıyordu. Bugünlerde biraz tuhaftı. "Neyse benim işim var görüşürüz" deyip odaya gitti Taehyung. Kesin sevgilisiyle buluşucaktı. Bende kalktım.

Odaya girdiğimde Taehyung saçlarını düzeltiyordu. "Ben gidiyorum kook" kafamı salladım masanın üzerindeki poşeti alıp odadan çıktı.

Bende hemen üzerime bişey geçirdim. Tam çıkacakken "nereye gidiyorsun kook" "bir işim var hemen gelicem jimin" çıkar çıkmaz takip etmeye başladım.

Buluşacakları yere geldiğnde durdu. Bende bi çalılığın arkasına gizlendim. Taehyung'un yanına bi kadın geldi. Yaşlıydı annesi olmaydı nasıl düşünemedim. Elindeki poşeti ona verdi.

Ve geri döndü. Ondan önce yurda varmalıydım. Koşa koşa gittim. Kapının önünde biraz nefes alışverişi yaptım. Cidden çok fazla yorulmuştum.

"Neyin var kook" ah yetişmişte hemen" bişeyi yok Taehyung sadece biraz koştum yoruldum" aynı anda içeriye girdik kapıyı Jimin açmıştı ikimizi görünce somurttu.

Jimin beni kolumdan çekip odaya götürdü. "Neden hep onla birliktesin" "hayır sa-.." "kook doğru söyle onu seviyorsun demi" " bak jimin biz yolda karşılaştık sadece ve ben onu ....." cümlemi tamamlayamadan dudağımda yumuşacık bişey hissettim. Jimin beni öpüyordu ama bu .. bu nasıl???

Heyuuu arkadaşlar dediğim gibi saat 20.00 da . Vote ve yorumlarınızı bekliyorum. Vote ve yorum atan herkese öpücük yolluyorum.. :*













Saxophone ♬ Vkook ♬Where stories live. Discover now