♔ 3. BÖLÜM ♚

3.5K 249 40
                                    


Akşam olmuştu. Taehyung'un elinde yine telefon vardı. Telefona bakıp gülüyordu üstelik. Ayağa kalkıp Wc ye gitti. Merak edip mesajlara baktım.

Numara: Tamam canımın içi ***** görüşürüz.

O adrese yarın bende gidicektim. Hemen yerime geçtim. Ardından Taehyung Wc den çıktı. Tam zamanında gelmişti.

"Kookie" gözümdeki yaşı sildim ne ara ağlamıştım. "Efendim" "Hadi yemeğe Jin hyung yemek yapmış" kafamı salladım.

O önceden odadan çıktı bende ayağa kalkıp numarayı telefonuma kaydettim. Ve bende odadan çıktım. Masada Jimin ve Taehyung'un ortasına oturdum.

"Şimdi herkesin bi takma adı olması lazım herkes kendine göre bulsun" liderimiz konuşmuştu. İsmimin aynı kalmasını istiyordum.

Jimin, benim ki de aynı kalsın dedi. "Kook ben bişey bulamadım" Taehyung'a takma bi isim bulmuştum. "V olsun" "V mi?" "Evet kısa ve öz"

♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪

Bugün odaya Jimin gelmişti. Canım sıkılıyordu zaten Taehyung'da konuşmuyordu. "Kookie bizim odaya gelsene orda kal" "Yok" yüzünü somurttu.

Yanaklarından tutup sıktım. "Hey yapma bunu ama yaa" Taehyung bizi izliyordu. Ona bakıp gülümsedim. "Kookie hadi gel film izliyelim canım sıkıldı" "Olurrr, Taehyung bize katılırmısın?" "Yok ben istemiyorum" üzülmüştüm biraz yakın olabilirdik de.

Odaya geçip orda olan bir film seçip alıp taktık. Patlamış mısır'ı sevmiyordum. Jimin bunu bildiği içinde yapmıyordu.

Taehyung'un Ağzından

Jimin ve Jungkook kesinlikle sevgiliydi. İlk gün el ele gelmişlerdi. 3 sene önce de gelip bana Jungkook müzik odasında mı? Diye bir soru sormuştu.

Beni hatırlamıyordu galiba. Şimdi ise film izliyorlardı tek başlarına. Ama kesinlikle sevgililerdi. Neden bu olayın üzerinde bu kadar durduğumu bilmiyordum.

Kesinlikle aşk değildi. Ben 3 sene önce öldüm. Sevdiğim öldü diye şimdi yaşamıyordum. Jungkook biraz onu andırıyordu. Belki de ondandır.

Telefonumu elime aldım. Canım sıkılmıştı. İçeriye onların yanına gittim. Jungkook'un yanına oturdum. Jimin kıskanıyordu Jungkook ile yanyana ve aynı odada olduğmuz için.

Oturduğumda Jungkook tebessüm etti. Onlarda benim gibi patlamış mısırı sevmiyorlar galiba. Filmin sonunda ben ve Jungkook ağladık.

Çocuğun sevdiği kız ölüyordu. Aynı benim hayatım gibi peki neden Jungkook da ağlıyordu yoksa o da mı sevdiğini kaybetmişti.

Jimin bana çok kötü bakıyordu sanki ona bişey yaptım. Hepimiz toparlanıp odalarımıza geçtik. Yatağıma geçip biraz oturdum.

"Taehyung sen saksafon çalmayı bıraktın mı?" "Evet" "Neden" "Boşver jungkook" aslında ölen sevgilim yüzünden çalmaya başladım. Bana hep saksafon çal derdi bende bilmediğim için geçiştirirdim ama öğrendim sonra da o öldü.

Onu unutmak için bıraktım çünkü rüyama girip bana şunları söylemişti.

"Beni unut Taehyung senin karşına seni çok seven birisi çıkıcak sende onu sev olur mu?"

O günden sonra o kişiyi beklemeye başladım. Hâlâ da çıkmamıştı karşıma. Ama ben bekliyecektim...

Bende Jungkook'a merak ettiğim soruyu sorucaktım. Sormaktan zarar gelmez demi. "Ihımm şey.. Jungkook siz Jimin ile sevgili misiniz? "...

Vote ve yorumlarınızı altı gözle bekliyorum..







Saxophone ♬ Vkook ♬Donde viven las historias. Descúbrelo ahora