✴ 10. BÖLÜM ✴

2K 140 32
                                    


5 Ay Sonra

Bu beş ay içinde Jimin'den intikamımı almıştım. 5 ay içinde olan butün sevgililerini öldürmüştüm. Simdi ise son kozumu oynuyacaktım.

Bu sefer Jimin'i öldürecektim. Her zaman geldiği bara girdim. Artık yabancı değildim buraya.

Jimin orda oturuyordu yanındaki sürtük bir kızla. Ayağa kalkıp bir yere gittiğinde onu takip ettim. WC ye giriyordu. Hemen onun ardından bende girdim.

Arka cebimden gümüş çakımı çıkarttım. Bana doğru döndü. Gözleri hemen açıldı. "Tae-Taehyung s-sen öl-ölmemiş miydin?" cevap vermeyip çakıyı sapladım tam kalbine. "Ahhh" çakıyı biraz çevirdim. Çevirince vücudunda tuhaf sesler çıkıyordu. O yere yığılırken ona bir gülüş atıp ordan çıktım. Çakıyı cebime attım

Kapıdan çıkmadan son bir kez baktım yerdeydi kanlar içinde. Bende hemen oradan uzaklaştım.

Şimdi Jungkook'a görünme zamanımdı. Onu deliler hastanesine yatırdıklarını, Hoseok'un da Jimin'i sevdiğini...

ve benzeri herşeyi öğrenmiştim. Sıra Jungkook'u o iğrenç yerden kurtarmaktı. Hastaneye doğru ilerledim.

Akşam olduğu için daha kolay olucaktı. Kapıdan atlayıp içeriye girecekken kolum ordaki keskinlige çarptı.

Kolumdaki akan kan damlarını umursamadan yürümeye dvam ettim daha önemli bir işim vardı. Maskemi takıp Jungkook'un olduğu odaya doğru ilerledim.

Kapıyı açtığımda yerde oturuyordu. Yüzüme bakmıyordu. Onun ağzını kapatarak dışarı çıkarttım.

Tepiniyordu ama benim olduğumu bilmiyordu. Elimi bıraktığımda bana bakmıyordu.

"Jungkook" sesini çıkartmadı. Koluma bakıyordu. Çenesinden tutup bana bakmasını sağladım ve maskeyi çıkarttım.

Bana saniylerece tepkisiz bir şekilde baktı. "Tae-Taehyung" deyip bana sıkıca sarıldı. Bende ona sarıldım çok özlemiştim onu.

"Tamam Jungkook yeter. şimdi kaçmalıyız tamam mı?" elinden tutup hastaneden çıktık. Bana bakıyordu Jungkook. Hemde gözünü dâhi kırpmadan.

"Neden bana bakıyorsun Jungkook" "Kolun kanıyo" işaret parmağımı onun dudaklarının üzerinde tuttum. "Shhh" parmağımı çektim. Elimi onun eline iğce kenetledim. Yurda gidicektik.

Jungkook'u gerçekten de çok seviyordum. Bir katil olmuştum ama bu bizi ayıramazdı. Kapıya vardığımızda zili çaldık. Kapıyı hoseok hyung açtı.

İkimizi görünce birden yere yığıldı. Hemen onu alıp içeriye taşıdık evde kimse yoktu galiba hoseok hyungdan başka.

"Seni çok özledim Taehyung" dedi Jungkook. Onun yanına gidip tekrardan sarıldım. "Artık hiç ayrılmayacağız tamam mı?" Jungkook kafasını salladı.

Biz böyle sarılı iken Jungkook uyumuştu. Benimde uykum geliyordu gözümü kapattım. Uykuya gucak açtım.

Gözümü patırtı sesi ile açtım herkes bana korkmuş gözlerle bakıyordu. Hoseok hyung da uyanmıştı. Direk konuya girdim.

"Ben ölmedim" hoseok hyung emin olmak için olsa gerek benim yanıma gelip bana dokundu ve gerçek olduğumu anlayınca sarıldı. Hepsi teker teker gelip bana sarıldılar.

"Jungkook haklıymış" dedi Namjoon hyung kafasını kaşırken. "Neden deliler hastanesine kapattırdın onu Namjoon hyung" biraz mahçup olmuşcasına bekledi sonra "Senin yaşadığını söylüyordu" bişey demedim.

Kafa sallamakla yetindim. Bir zaman sonrada Jungkook da uyandı. Namjoon hyung hemen gelip ona sarıldı.

"Üzgünüm kook bilmiyordum bilseydim.... neyse"

Namjoon hyung çekilip yerine geçti. "Siz dinlenin ben yemek yapıcam" biz ayağa kalkıp odamıza doğru gittik. Yatağa yatıp Jungkook için yer açtım.

O da yatar yatmaz bana sarıldı. Üşüyordu hemde fazlasıyla ona iyce sokuldum. Saçına öpücük kondurdum.

Uykum hafif hafif gelmeye başlayınca gözümü kapattım. Beş ay özlemele beklemiştim bugün kavuştum...

✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴

Jungkook'un Ağzından

"Taehyung sevgilim hadi yemek yicez" kolundan tutup kaldırdım onu. Herkes yemeğine başlamıştı.

Jin hyung hariç o başka birşey yapıyordu. "Ahh son kutuda bitti" arkamı döndüğümde kutunun içinde Jimin'in eşyaları vardı.

Masadan kalkıp Jimin'in günlüğünü aldım. Yemek yemicektim. Odaya gidip yatağa oturdum. İlk sayfayı açıp okumaya başladım.

26.05.2011

Salak Günlük

Bugün birisini öldürmüştüm. Benim sevdiğim kişiyi sevdiği için. Kimsenin haberi olmadan onu bir ormana gömdüm. Sevdiğim kişide intihar etti. Seviyordum onu onun için öldürmüştüm ama o da kendini öldürmüştü....

Salak bir günlük olduğundan haberin olsun ama sadece sana söylüyorum bunları....

Elim otomatikmen ağzıma gitti. Öldürmüştü Jimin bir katildi. İçinde kalem olan sayfaya baktım bu sefer. Tarih Beş ay öncesine aitti. Öbürküne göre daha uzun bir şekilde yazılmıştı ve daha düzenli...

18.12.2015

Salak Günlük

Yine birisini öldürdüm. Ve yine sevdiğimi seviyo diye. Pişmanmıyım tabikide hayır ben Jungkook'u 3 senedir beri seviyordum. Ama o beni abi gözüyle görüyordu. Şimdi ise benden nefret ediyor. Benden nefret edince kendimi iyi hissetmiyorum. Kimse benim sevdiğim kişileri sevemez yoksa sonu ölümle biter.... Beni affet Jungkook... Ama Jungkook'u sevmiyecekti Taehyung sonu da böyle ölümle biticekti elbette. Seni seviyorum Jungkook oda beni sevsin nolur... Eğer yine birisi Jungkook'u sevecek olursa onu da öldürüm, kendimide öldürürüm, Jungkook'u da öldürürüm buna yemin ediyorum ki...

Hemen arkasındaki iki resmede baktım ikimizin resimleriydi....

Merhabaaa yine tam 20.00 de hikayeyi yayınladım. Medyada Jungkook'un günlükte bulduğu iki resim var.Bu bölüm olmadı gibi hissediyorum.. :(

Vote ve yorum bekliyorum. Vote ve yorum veren herkese öpücük yolluyorum...

ZaraP04 okuyucumun isteği ile bu bölümü uzun yazdım. :)














Saxophone ♬ Vkook ♬Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ