✴ FİNAL ✴

2.3K 122 49
                                    

Arkadaşlar bu bölümü final yapıyorum. Uzatmanın anlamı kalmıyor iyi okumalar :))

Bir bana birde Taehyung'a bakıyordu. Taehyung boğazını temizleyip konuşmaya başladı.

"Herşey derken?" "Birbirinizi ilk gördünüzden ve şimdiki halinize kadar herşeyi" çok açıklayıcı olmuştu. Bu sefer ben konuşmaya başladım.

"Biz karşılaşmamın 4. Senesine giriyoruz. O gün ders dinlemediğim için hoca beni müzik odasına oraları toparlamam için gönderdi kapının önüne geldiğimde saksafon sesi geliyordu. Kapıyı açtığımda Taehyung saksafon çalıyordu. Hemde çok güzel bitirdiğinde arkasını döndü ve ben onu görür görmez aşık oldum" ben durdum ve bu sefer Taehyung devam etmeye başladı.

"Aradan 3 sene geçti ve grupta karşılaştık. Jungkook benim eski sevgilime çok benziyordu. Ben bir daha aşık olmayacağımı zannediyordum. Ama oldum..." taehyung devam ederken aklıma günlük geldi.

Günlüğü çıkartıp Namjoon'a verdim. O sayfayı okuduğunda bize baktı. "Doğru mu bunlar" "Evet" biraz durdu bişey düşünüyordu.

"Peki şimdi nerde" Taehyung'a baktım. Başını yere eğmişti. "Ben onu öldürdüm" Namjoon direk ona döndü.

"Ne yaptın ne yaptın Taehyung seni bulurlarsa ne yapacaklar biliyormusun" "İntikam için.." "Sıçıcam intikamına hayatını tehlikeye attın sen" bağırmıştı.

Diğer kişiler de içeriye girdi. "Ne oluyor Namjoon" Jin hyung'a doğru döndü sonra da bize döndü. "yok bişey çıkın dışarı" suga ve hoseok hyung bişey demeden cıktı ama Jin hyung hâlâ bekliyordu.

"Sana çık dedim" biraz daha bekleyip o da odadan çıktı. Taehyung ağlıyordu. Elimle onun göz yaşlarını sildim.

"Şimdi Taehyung bir daha böyle bişey yapma eğer yaparsan eğer yaptığını duyarsam seni kendi elimle veririm" . Ayağa kalktı gidecekken son bişey daha söyledi.

"Onlara hiç bişey deme" deyip odadan çıktı. "Üzgünüm" "Tamam Taehyung hadi uyuyalım" onu kaldırıp yatağa yattık.

"Beni bırakma" saçlarımı öpüyordu. Gözümü kapattım sonsuza dek böyle kalsaydık ne olurdu sanki.

1 Hafta Sonra

Yine aradan bir hafta geçmişti. Herşey çok güzel gidiyordu. Zil çaldığı zaman kapıya koştum.

Film yarıda kalmıştı. Kapıyı açtığımda yönetmenimiz ve arkasında polisler vardı. "Taehyung nerde?" hayır hayır Taehyung'u götüreceklerdi buna izin veremem.

Taehyung'un duyması için bağırarak "Taehyung burda değil polis o dışarıya gitti" beni itip içeriye girdi. "Kim Taehyung, Park Jimin adlı şahısı öldürdüğün için seni tutukuyorum" duymamıştı ve hâlâ yerindeydi.

Hayır bu olamazdı beni de götürsünler. "Benide götürün lütfen" beni götürmeden evden çıktılar.

"Belliydi zaten sonu böyle olucaktı" "Kes sesini Namjoon hyung" peşlerinden koştum. Ama arabaya çoktan bindirmişlerdi. Camın arka tarafından baktı . Güle güle aşkım.

Mahkeme günü

"Karar verildi Kim Taehyung, Park Jimin adlı şahısı öldürmek suçundan ömür boyu hapis cezası verilme kararı alınmıştır" "Hayırrr onu götüremezsiniz yapmayın yapmayın" onun yanına gidip son kez sarıldım.

"Bekle beni sevgilim " deyip çekildim. Biz ilk başından beri şansızdık. Elveda Taehyung beni unutma ben seni unutmuyacagım...

Bitti. :) Bir hikayenin sonuda kötü bitsin didim. Vote ve yorumlarınızı bekliyorum. Hepinize iyi akşamlar.. Yeni fanfic de görüşmek üzere byyy.. :)



















Saxophone ♬ Vkook ♬Where stories live. Discover now