♔ 7. BÖLÜM ♚

2.9K 183 111
                                    


Jungkook'un Ağzından

Sabah hışırtı sesi ile uyandım. Taehyung hazırlanıyordu. Hemde baya bir şık giyinmişti. Yatakta oturur pozisyona gelip onu incelemeye başladım. Kimin için süsleniyordu bu kadar.

"Taehyung nereye gidiyorsun yine?" "Haa şey işte bir arkadaşımın yanına gidicem" deyip poşeti aldı. İçinde saksafonu vardı ve çok belli oluyordu.

Yine aynı şekilde onu takip etme kararı aldım.Bir arkadaşı için bu kadar süslenme fazlaydı. Üzerime bişey geçirdim ve takibe başladım.

Baya yürüdükten sonra bir mezarlığa geldi ne işi vardı bunun burda. ve orda durdu. Bende durdum ve konuşmaya başladı.

"Nasılsın canım, bugün ölümünün 4. yılı ve ben seni çok özledim. Sana benzeyen birisi var biliyor musun çok tatlı birisi. Galiba onu seviyorum. İzin verir misin sevgili olmamıza?"

konuşmasını bitirmişti. elindeki saksafonu poşetten çıkartıp çalmaya başladı. Üç yıl önceki müziği çalıyordu. Çalarken Taehyung'un ağladığını gördüm.

İstemsiz olarak bende ağlamaya başladım. Demek ki 4 yıl önce ölmüştü. Onun yanına gidip durdum. Beni görünce çalmayı bıraktı.

"Bilmiyordum" deyip ona sarıldım. O da sarılmama karşılık verdi. "Seni çok seviyorum Taehyung" bunu kulağına fısıldamıştım resmen.

O da aynı şekilde "Bende seni seviyorum Jungkook" dedi. Çaldığı saksafonu ölen sevgilisinin mezarının yanına bıraktı ve elimden tutup mezarlıktan çıktık....

Jimin'in Ağzından

Sabah erkenden bir duş yapmıştım. Kapı kapanma sesi geldiğinde banyodan çıktım. Jungkook'un odasına girdiğimde yoktu hatta ve hatta Taehyung bile yoktu. O zaman çıkan kişi Jungkook ve Taehyung.

Bende odama girip üzerimi giyindim. Hoseok hâlâ uyuyordu. Çıkmadan önce yüzüne tükürdüm. Evden çıkıp azda olsa gözüken Jungkook'u takip etmeye başladım.

Mezarlığa girince ilk önce şaşırsamda hemen bir yere saklandım. Jungkook sesi yerine Taehyung'un sesi geldi.

Konuşmasını bitirdi. Demek Jungkook'u seviyordu bittin sen Taehyung bittin. Onu bugün bir depoya kaçırmam lazımdı. Ve onun işi bugün biticek

♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪

"Nerdeyim ben açın gözümü" "Sakin ol Taehyung bekle biraz" yerdeki kabloları Taehyung'a bağladım. Eskiden bir kişi daha öldürmüştüm.

O da benim sevdiğim kişiyi seviyordu çünkü. Elektirik iyi gelirdi. Biraz elektirik verdiğimde gözünü açtım Taehyung'un.

"Ne yapıyorsun lan" Bir tane yumruk geçirdim. Telefonumu çıkartıp Jungkook'u aradım. Telefonumda 'kurabiyem' diye kayıtlıydı. İlk çalışta açtı.

"Seni lanet Taehyung'u kaçırdığını biliyorum nerdesiniz" "*****depoya gel görürsün" telefonumu kapattım. Jungkook gelene kadar Taehyung'a biraz daha elektirik verebilirdim.

"Taehyung" gelmişi işte. Biraz elektirik verip pataklamıştım da. "Ji-Jimin ne yaptın sen" bize yaklaşıcakken onu el işaretimle durdurdum.

"Şimdi Jungkook senden bir seçim yapmanı istiyorum ben mi yoksa bu Taehyung mu?"

Jungkook'un Ağzından

Bir Taehyung birde Jimin'e bakıyordum Jimin desem Taehyung'u bırakıcaktı. Bu cevabı aklımda onaylayıp tam cevap vericekken Taehyung'a baktım Kafasını 'hayır' anlamında salladı.

"Tabikide Taehyung" cevabı verdiğimde Jimin biraz durdu. Bana baktı sonra ne olduğunu anlamadan Taehyung yere düştü.

"Sen seçimini yaptın Jungkook, beni seçicektin" deyip yere bişey attı. Bu bir çakıydı kanlı çakı. Jimin oradan çıktığı an Taehyung'un yanına gittim.

"Taehyung sevgilim beni bırakma lütfen lütfen ben buna dayanamam daha yeni sevgili olduk. Ben sana sevdiğimi söyledim sende bana sevdiğini söyledin şimdi böylece bırakıp gidemezsin.Yapamazsın ölemezsin dayanamam lütfen" göz yaşımı silip Taehyung'u kucağıma aldım.

Kulağına yaklaştım. "Biraz daha dayan" deyip geri çekildim. Yüzü bembeyaz olmuştu. Kalbide yavaş atıyordu zaten depodan çıkıp hastaneye zorda olsa koşarak götürdüm.

Arkadaşlar ilk başından beri planlamıştım burda olaylar biraz karışıcak. Okuyan herkesi öpüyorum vote ve yorum bekliyorum. (uyumlu oldu haa.. :) )








Saxophone ♬ Vkook ♬Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz