Žiarlim!

598 20 2
                                    

Venovanie : TessTerez

Justin: Vytacalo ma ako sa kumne sprava ale chce vojnu? Ma ju mat! Lebo zo ziadnym "kamaratom" nepojde pokial to Ja nedovolim a je mi uplne uprdele ci som jej nevlastny brat alebo nie ale pocuvat ma bude !
Pytate sa preco som taky? Ja viastne ani neviem ale jedno viem urcite a to ze ziadna stetka si kumne nedovoli a to ani ona !

Melanie: Rano som sa zobudila a isla rovno do kupelne. Urobila som rannu hygienu a isla sa obliect. Dneska som nemala skoro nanic naladu tak som si zobrala len chachi teplaky a crop top. Do skoly sa to velmi nehodi ale co uz je to aspon pohodlne.
Pipol mi mobil a stalo tam : Som pred dverami tak si pohni :* -Luke
Uz idem :*-Mel

Rychlo som si obula biele converse a utekala dole po schodoch. "Ahojte" Privitala som vsetkych a zobrala si jablko na cestu "Idem ja uz do akoly tak sa majte, a oci poobede mam trening tak ma necakaj" mrkla som pritom na Biebra a isla pred dom kde uz cakal Luke s usmevom na tvari
"Ahoj ,prepac ale zdrzal ma Bieber" je to pravda lebo tak trochu protestoval s tym ze idem s dakym inym
"Mam ho zbit? " Nas ochranca je spat a jasne ze to povedal ako zart a ja som s pobavenim krutila hlavou ze nie.
" Po skole ta pockam a pojdeme rovno na trening dobre?" "Ano tak ja teda idem a keby nieco volam ti a prid o pol druhej " usmiala som sa nanho a uz utekala do skoly.
" Ale ale Jacob kam sa to tak ponahlas? " Slizky hlas Ryana (Bieberovho naj kamosa ) sa ozval chodbou a kazdy pohlad bol nanas "co najdalej od teba" kde sa to vomne vzalo? vcera by som ho prosila aby ma nechal a dneska? Asi som vazne na hlavu.
" Na tvojom mieste by som drzal hubu inac nanu mozes pekne dostat" a Vtedy ma pritlacil na skrinku a chitil ma pod krk.
"Hej Vipadni od nej ! " Niekto sa ozval na konci chodby. Otocila som sa a tam stal Harry a Chris.
"A ty si kto? Toto je moja skola a ty tu nepatris tak vypadni! Ked poviem ze ju zmlati tak to aj urobi tak sa s tym zmier" Boze Bieber si vazne naivny pomislela som si aj ked pravdu povediac dost som sa bala. "Tak a teraz ju pust alebo ti vazne prijebem a mamka s ockom ti budu po zemi zbierat zubky" 1:0 Harry len tak dalej. Zasmiala som sa nad tym ale to som asi nemala lebo mi Bieber dal rovno pästovkou do tvare. "Ty hajzel!" Zakrical Chris a zacala sa bitka. Chris zacal bit Biebera a Harry zase Ryana. Jasne ze Harry s Chrisom vyhrali. Justin ostal so zlomenim nosom a ryan zase s rukou. Popravde toto som nechcela ale vazne ma ta tvar teraz boli. Ryan a Justin isli do nemocnice a ja s chalanmi na trening. Po ceste sme stretli Luka a vsetko mu povedali. Od teraz somnou budu chalani chodit do skoly pokial sa to neukludni a neprestanu ma mlatit. Trening prebehol v poriadku a naucila som sa aspon trochu branit aj ked ziadna slava ale co uz. Domou ma bol odprevadit Lucas a pred domom ma objal a posepkal mi ze zajtra rano pride. Ja som iba prikivla a isla do domu.

Justin: V nemocnici mi napravili nos a dali mi nejaku masticku na rychle hojenie. Som aj vypisany ,sice neviem preco ked to je len nos ale vraj ma to bude boliet koly hojeniu. Lepsie premna. To v skole ma dost zarazilo ale dalo sa cakat ze nas daju dole kedze mali fakt velke svaly a boli dost namakany. Pocas premyslania pri telke som pocul kluce v zamku co znamena ze mel je doma. "Som domaaaa" zavrieakala na cely byt a ozvali sa jej rodicia s tym ze su v kuchyni. Ja som to nerieail a dalej rozmyslal. Mel prisla do obyvacky a sadla si co najdalej odomna a zacala si s dakym pisat . Pozrel som sa na jej lice a musim uznat ze tam mala vazne velku modrinu. Mrzi ma co som jej urobil ale bol som vytoceny z tym idiotou a uz som sa neovladol. Asi som nanich žiarlil. Pockat jaa a Žiarlit na ňu? Tak to nie! Bieber nikdy opakujrm nikdy nebude milovat ziadne dievca a bude sa riadit heslom pojebat a odjebat! Tak to je a aj bude !! Po rozmyslani som sa zobral a isiel do izby. Urobil som hygienu a isiel si lahnut. V noci okolo pol 3 som sa zobudil nato ako niekto krici. Vybehol som z izby tak ako otec a ten mi vysvetlil ze Melanie ma niekedy nocne mory a krici zo spanku tak nech si idem lahnut a ze on ju upokoji. Prikivol som a zalahol konecne spat.

NAZOR?
VOTED&KOMENT
Love yaaa <3

Forever (JB)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora