Plaž

599 24 2
                                    

Melanie: Rano som sa zobudila v Lukovom objati. Luke este spal tak som sa pomali isla dostat z jeho zovretia no ked som sa uz zdvihala tak ma potiahol a ja som dopadla zase na jeho hrud. Pozerali sme si z oci do oci a nikto nic nevravel. Pomaly ale isto sme sa ku sebe naklanali a ked sa nase pery skoro dotkli tak nam vletel do izby Jystin!.
"Čo ty tu robis?"
spytavo sa pozeral na Luka a ja som len tajne dufala aby co najskor stade odysiel.Luke nic nehovoril tak som sa slova ujala sama.

"Vies....no ehm" nevedela som zo seba nic dostat. Bol nahnevany coraz viac a ja som dostavala viac a viac strach.

"Uz sa vykokces?" uprene namna pozeral a tvar mal od hnevu az bordovu

"Prisiel lebo mi bolo smutno a tak tu aj prespal" odpovedala som mu a snazila som sa zachovat pokoj a nedat najavo ziadne emocie

"Tak a teraz moze vypadnut a my dvaja si este pohovorime." Napokon povedal a odisiel. So strachom v ociach som sa pozrela na Luka.
"Neboj nic ti nespravy a keby nahodou zavolaj mi " mrkol a pousmial sa. Zobral si veci a odysiel. To co sa stalo ze sme sa skoro pobozkali sme neriesili.
Dnes je sobota a rodicia pridu az zajtra vecer lebo isli ku starej mame do Londina. Chcela som ist aj ja ale povedali mi ze by som sa len zbytocne nudila tak som ostala s tyranom doma.
Po schodoch som zisla dole a bol tam on Bieber.
"Chcel si sa rozpravat" potichu som mu povedala lebo ma nebavilo to ako namna uprene pozera a nic nevravi!

"Nebudes sa s nim stretavat! Toto je moj dom a moje pravidla! Ak ich nebudes respektovat tak sa lahko moze stat ze skoncis tak ako tvoja matka ty štetka! Ajtak ta tu nikto nechce" Po tvari mi stiekla slza ked povedal to o mame. Ma asi pravdz som tu zbytocna. "Tak dufam ze sa ti to splni a skoncim ako mama" so zaslzenymi ocami som mu povedala a utrkala do izby. Do batohu som nahadzala tricko,spodne pladlo a kratasi. Penazenku,mobil,nabijacku a higienu. Na seba som si obliekla (media). Zisla som dole kde bol Bieber ale ignorovala som ho. Otvorila som dvere a utekala co mi nohy vladali. Utekala som cez dlhy les a nevidela na nic. Neviem ako dlho som uz behala/ chodila ale bola uz tma. Neviem kde som a je mi to jedno. Poobzerala som sa okolo seba a uvidela som na konci lesa plaz. Bola nadherna. Nikto naokolo nebol tak som si sadla na piesok pod palmu a premyslala som.

Justin: Viem prehnal som to ale co by ste robyli vy na mojom mieste? Nemal som jehpripominat jeh mamu ale spat to uz bevratim. Bol vecer a ona stale nebola doma. Zavolal som kazdemu z jej Tymu ale u nikoho nebola. Zacinal som sa bat ale nevedel som ci sa bojim o nu alebo o to ze zajtra su tu rodicia a ona stale neni doma. Co ak sa stratila? Co ak to ze pojde za mamoumyslela vazne? Co ak ju noekto napadol? Na tieto otazky som nevedel odpoved ale nechcel som si pripustit zeby sa jej daco stalo. Pockat ! Bieber co to trepes? Tebe na nikom opakujem NIKOM nezalezi tak sa spamätaj! Ako ja milujem svoje podvedomie.

Melanie: Spominam amoje oci su plne slz. Nechcem si pripustit ze moja mama je prec! Uz su to 3 roky co umrela. Moj otec to bral celkom v poriadku a ja? Do teraz sa s tym neviem zmierit. Stale spominam na jej nadherny usmev, na jej cokoladove oci a hnede az havranie vlasy.
Trpelatym ze saa rezala a ublizovala si. Mala anorexiu.
Vzdy si pamätam oko mi vravela:

Vieš Mel ludia ktory si ublizuju su anjeli. Ublizuju si preto lebo nenavidia bolest inych a hlavne svoju. Chcu sa vratit do neba lebo to je ich domou. Niekedy sa stava ze sa z toho vyliecia a budu na zemi ale niekedy to nieje mozne a musia ist tam hore do neba. Vtedy som tomu nechapala. Vravela som si že je Anjel a potrebovala ist domou. Nikdy som nepochopila preco to robila a co ju k tomu biedlo ale vedela som ze to chcela. Chcela ist do neba. Bolel ma pohlad na nu ked lezala v nemocnici, ked sa chabo usmiala, ked sa snazila byt stastna. Milovala som ju a vzdy budem. Na jej hrob chodim kazdu nedelua spominam na nase krasne chvile kedy sme boli len ja, ocko a mama. A teraz? Teraz sme Ja, Pattie, Ocko a Bieber.
Nikdy nepochopim preco ma tak nenavidi ale raz to urcite zistim.
Zacinala mi byt zima a celkom som bola hladna. Dala som si mikinu ktoru som si zbalila a otvorila si susienky. Pozrela som sa na mobil a zistila ze je 22:55 a ja neviem ako sa dostanem domou. Na tejto plazi som prvy krat a ked som este isla sem okolo 5 hodin tak typujem ze som dakte fakt daleko. Na mobile mi svietilo 105zmeskanich hovorov. Od Justin : 55
Luke:35
Harry: 15
Povzdychla som si a zavolala Harrymu. Na Luka a Biebera nemam vobec naladu!.
"Halo?" ozvalo sa z reproduktora

"Harry to som ja Mel a musis mi pomoct!"

"Boze mozes mi vysvetlit kde si? kazdy sa oteba boji!"

"Prepac ale ja neviem kde som" uz sa mi zlomil hlas

"Opis mi to miesto"

"Tak isla som sem okolo 5-6hodin a som na niejakej plazi. Isla som cez husty tmavy les. Harry ja sa bojim!" Plakala som ako mala a vazne sa bala .

"Asi viem kde si tak ma cakaj pridem preteba"

"Dakujem " zlozila som a bola som rada ze harry vie kde som. Biebrovy som napisala iba spravu: Neviem kde som , ale harry uz ide premna. Dnes domou nepridem. Majsa
Neviem preco som mu to tak napisala ale bolo mi to jedno. O asi minutu mi prisla sprava. Vies aky mas problem ty stetka? Vrat sa domou a zmalujem ti tvar! po tomto som sa bala ako mala a hlavne jeho. O taku hodinu a pol tu pol Harry. Strasne som mu dakovala ze tu prisiel. Vsetko som mu povedala a on len krutil hlavou aky to je blbec. Ponukol sa mi ze mozem unho prespat tak som suhlasila.
Cestou aute som si oprela hlavu o okno a vnimala son uz iba tmu okolo mna.

Justin: Bol som rad ked ju harry nasiel. Tu spravu som vazne nemyslel ale musel som jej to napisat lebo som mal strach. Viete co si uvedomujem? Za ten cas co bola prec som si to uvedomil ! Mam ju rad! Ale to sa musi rychli zmenit!.

Cita to dakto? Mam to nechat a pokracovat alebo zmazat?
Koment&Voted
Dakujeeem :)

Forever (JB)Where stories live. Discover now