love you

495 19 3
                                    

Melanie:
Vstupila som do jeho izby a hned z nej aj vysla. Justin si to tam rozdaval s dajakou štetkou!
Išla som do svojej izby kde som sa osprchovala a nasledne si obliekla Lukovo tricko a spofne pradlo. Nemala som
vôbec nanič naladu tak som sa len zamkla v izbe a nasledne si zobrala teplu deku a išla na balkon. Ano mam v izbe balkon na ktorom mam kresla na sedenia.

Sadla som si do vaku a začala premyšľať. Za 3dni je Nikova oslava a dúfam že všetko pojde podla planu.

To čo  sa stalo v noci kôly burke sme ani jeden neriešili. Vlastne sme ani nemaly kedy lebo rano som isla prec a teraz ku veceru je Justin zaneprázdneny.  Rodičia sa vratia za 11dni a ja zatial nemam žiadne plany. Zrazu mi zapipal mobil označujuc že mi prišla sprava na Kik

Lucas: čas bitches !!! čo robis?
Lucas: ani mi neodpises?
Lucas: notaaak ja sa nudiiim
Lucas: plosiiim

Melforever69: kľuuud už som   tu :D

Lucas: konečne co si robilla?

Melforever69: omylom som trhla Bieberovy do izby ked TO robil so štetkou :D

Lucas: video asi nemas čo?

Melforever69: nadržanec

Lucas: môžem prisť?

Melforever69: chces onile porno? kludne

Lucas: cakaj ma do 15 minut som tam :) :*

Stale som sedela na balkone a čakala kedy Luke pride.
Ale keď to tak vezmete je to dosť vtipne že ja im tam trhnem ked si to rozdavaju. Musela som sa zasmiať nadtym aky dal Justin face keď ma uvidel.
Za malu chvilu už dole zvonil Luke tak som zbehla po schodoch a otvorila mu. Objal ma a pobozkal na čelo. Akurat zchadzal dole Juss a videl to a netvaril sa nadčene. Začali sme sa s Lukom smiat keď ku nemu prišla uplne zmaľovana štetka.
"Nad čim sa smejete? " pozrel sa nanas Justin.
"Ale len som si myslela že maš na viac ako na štetku za ktoru musis platit " mrkla som nanho a pozeral namna s otvorenymi ustami.  Zasmiala som sa tomu a isla s Lukom do kuchine.
"Čo si daš? Čaj,vodu,kolu,kavu?"

"Myslim že čaj bude fajn" tak   ako povedal som jemu aj sebe urobila čaj. Ešte stale som bola v spodnom pradle a dlhom tričku. Keď voda zovrela som zaliala čaje a jeden dala Lukovy a druhy som si zobrala ja.
Odišli sme do mojej izby kde sme si zobrali hrube deky a sadli si na balkon.
"Nechceš tu dneska prespať?"
opytala som sa Luka. Sama tu nechcem byt a uprimne kto by chcel byt v dome s nasratyk Justinom? Ja rozhodne nie.

"Jasne a rad" usmial sa a my sme pozorovaly nadďalej hviezdy. Ani sme sa nenazdali a už voli 2 hodiny rano. Rozhodly sme sa že by bolo dobre isť aj spat. Ľahla som si na Lukovu hruď a behom chvile zaspala.

Justin: Doma som sa nudil tak som zavolal jednej štetke Molly. Užil som si to s ňou aj keď sme boli prerušeny Melanie. Prve som nato ani nemyslel , ale teraz si uvedomujem že som spravil chybu. Ako som sa len mohol vyspať s niekym ako je Molly?
Tym ktory ju nepoznaju je to najväčšia štetka v celej amerike. Vyspala sa snaď s každym. Vratane mňa.

Teraz to ľutujem. Mal by som prve mysliet až tak konať. Mel je osoba ktoru milujem a som ochotny jej to dokazať ale ako ked som pred jej očami TO robil s Molly? Určite si omne mysli že striedam každu a ona je na tom zozname ale omyl je pravdou. Ľubim ju ako mr bean  svojho macka. Premňa je ta najžiarenejšia hviezda na oblohe.
Mal by som už nadňou prestať prenyšľať lebo ajtak kumne nič neciti. Ani som si to neuvedomil a slzy mi tiekli po tvari. Vravi sa že chlapi neplaču , ale ak niekoho milujete ste schopny preňho aj zomrieť. A ja by som preňu kľudne zomrel.

Chcem citit tvoju lasku, chcem citit tvoj smiech, chcem milovať ťa veď to nieje hriech ....

Melanie:  Rano som vstala a Luke ešte spal. Urobila som rannu hygienu a obliekla si (media). Zišla som po schodoch dole a v kuchyni sedel Justin "dobre rano" popriala som mu
"dobre ... Mel? mohly by sme sa potom porozpravať? " spytal sa a ja som len prikivla na znak "Ano " važne neviem čo chce riešiť ale zistim to. Po chvili prišiel do kuchyne Luke a objal ma . Zobral si jogurt a začal jest. Začali sme sa rozpravať otom ako bude prebiehať oslava a tak. Justin odyšieel hned ako prišiel Luke takže sme maly aspoň trošku kľudu. Poobede Luke odyšieel domou a ja som sa vybrala za Justinom že čo chcel.
Zaklopala som a na "ďalej " vstupila.
"Ahoj tak čo si mi chcel povedat? " pozrela som sa nanho no on uhybal pohladom

"No vies ja ťa......."

Čitate to ešte?
Zmenila som nazov z dôvodu toho že tam bolo malo veci z chatu a ku ''love you'' sa mi to viac hodi.

Koment & votes

Forever (JB)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن