Priptavy

512 24 0
                                    

Melanie: V kaviarni som už pol hodinu a oni stale nikde. Volala som im, ale ani jeden mi to nezdvihol čo ma dosť štve. Keď som sa už zdvihala že z tade vypadnem tak akurat chalani vošli do dveri. Nie dosť pekne som sa nanich pozerala čo pochopili a hned so sklonenou hlavou si kumne prisadly.

"Môžte mi povedať kde ste boli pol hodinu?"

"Prepač ale tu Luke išiel ako blázon tak nas chytila policia a dostali sme pokutu vlastne teda Luke dostal" Ustami som naznačila pouhe "aha". Ale keď si tto tak vezmete je to dosť vtipne. Začala som sa smiať a po chvile sa kumne pridali chalani. Prišla čašnička a to nas donutilo sa ukľudniť.

"Dobry deň čo si date? " usmiala sa na chalanou a zacala si písaťt ich objednávku.

"Ja si dam jedno frase, dva donuty a jeden muffin" Luke a jeho kalorie. Ale nato že je take nezdravee jedlo ma dobrr vypracovane telo.

"A ja si dam vanilkove latte a jeden donut a ty si das čo? " spytavo sa namna pozrel harry a odpovedala som že ibba jeden donut.

Servirka nám po chvyli doniesla našu objednavku a pustili sme sa do jedenia. Rozoberali sme to ako usporiadame tu oslavu. Rozhodli sme sa že ja dam urobiť tortu a pojdeme ju vybrat cestou domou. Luke zohna ozdoby ako sú balony, smiešne čiapky, a všetko okolo toho.
Harry zavola jeho znamim a kamaratom aby vedeli kde a kedy maju prist. Ostatny chalani zase občerstvenie a chlast.

Všetko sme prediskutovaly a išla sa vybrať torta. V cukrarni nám ukazaly všeliake prichute a obrazky a nakoniec sme vybrali ovocnu. Na torte budu boxerske rukavice, nazov tymu, jeho meno, jeho dres. Bude tam aj jeho postavička na vrchu kde ma postoj ako v ringu.
Torta bude 3 poschodova.
Všetko smee vybavili ohľadom torty. Luke išieel ešte nakupiť vyzdobne veci a ja s harrym sme isli pozriet Mikovy darek.

Po obchodoch sme chodily dosť dlho asi tak 2-3 hod.
Nevedeli sme čo mu mame kupiť tak sme zavolali chalanom z tymu a aj Lukovy a dohodli sme sa že mu kupime boxerske rukavice - lebo tie stare sa mu rozpadli, Listky na zapas boxeristov v New Yersey , I-Pod, Mikinu na ktorej je jeho meno, a take drobnosti ku tomu. Je to darček od nás všetkych lebo sme sa poskladali a nazbierali sme vyse 600€. Zato sme kupili tortu a darčeky.
Po nakupoch sme sa dohodli že harry zoberie darčeky a vyzdobu Luke. Po tortu mame prist v deň oslavy takže v pohode.
Po ceste domou - niesol nas harry v aute sme si spievali a smiali sa.
Zastavil pred našim domom aa ja som mu poďakovala a vystupila. Dom bol otvoreny čiže to znamena že Justin je doma. A tak aj bolo. Sedel doma na gauči  a sledoval dajaky nudny zapas. Ignorovala som ho a išla do izby a prezliekla sa len do tricka a spodného pradla.
Začala som si pripravovať veci do školy a konečne zaľahla spať.
Rano som vstala s celkom dobrou naladou. Osprchovala sa a urobila každodennu hygienu.
Obliekla som si len uple svetle džinsy, biele tielko a červenne supry. Na tvar som si naniesla jemnu vrstvu make-upu, špirala, linka ,červeny ruž a mohlo saaa isť.
Dole som stretla Jussa ale snažila som sa ho ignorovať. Jeho pohľad mi palil chrbat (nie doslovne) a ja som sa len snažila neotočiť sa a ďalej si robiť kavu. Za malu chviľu bola kava hotova a to už Luke trubil pred domom. Vybehla som s termoskou v ruke a utekala za Lukom. Nasadla som do auto a smer mučiareň

Justin: Menim sa a to ma pomaly ale isto niči. Zaľubil som sa do nej. Ano damy a pani Justin Bieber je zamilovany do Nel Jacobs. Je to dosť divbe a ironickee čo?

Chalan ktory tvrdil že saa nikdy nezamiluje a už vobec ne do nej je zrazu poblazneny laskou a nevie ako ďalej.
Dievča ktore ho priam nenavidi a ktore by bolo radčej keby ho nespoznalo vie že chalan ako je Justin sa ikdy nezmeni a vždy bude tym kym je.

Autor:
Justin: Za ten čas čo on ľutoval každu sekundu čo jej ubližil,  každu minutu čo sa neodvažil to ukončiť, každu hodinu čo vydel ako trpela. Všetko to, ale bola jeho chyba! Hlúppa chyba ktora zmenila dvom ľuďom život.
Jeho naučila že bitkou v živote nič nevyrieši a dievčata sa nebiju  ale chrania.
A Ju? Ju naučila že nema šancu mu doverovat vlastne nikomu. V hlbe duše stalee verila že sa zmeni, ale nedavala tomu velke nadeje.

On od ich hadky po nociach plakal a dufal že mu raz odpusti.

Ona sa preklinala zato že tomu nezabranila a znovu ju dostal na dno.

On jej chysta prekvapenie kde jej vyzna lasku

Ona sa pokuša doňho nezamilovať.

On jej zlozil pesničku a nadovšetko ju miluje.

Ona ku nemu začina niečo citit ale boji  sa to priznať.

Justin:
Za ten čas čo sme pohadany som jej zložil pesničku. Mam preňu prekvapenie len sa bojim že mma odmietne.

Nazory? :)))
Preoačte za chyby :) Ako sa vam pacil prvy deň v škole? Mňa to už zajtra čaka a dost sa bojim:/ :D a vobec sa netesim :D Votes &Koment potesia :))Love Yaaaa :*

Forever (JB)Where stories live. Discover now