Hádka

500 24 0
                                    


O mesiac neskôr:
Melanie:
Je to už mesiac od vianoc a rodičia dneska večer odchádzaju na Hawai. Kelly (pes) prijali veľmi dobre a maju ju radi tak ako aj ja. Je proste užasna. Vždy s ňou chodim na luku pod taky strom a premyšľam tam , je to take moje miesto.

Premysľam tam nad mamou a ľudmi okolo mňa. Za ten mesiac sa toho stálo veľa. Tak začneme od zzačiatku. Pattie a Otec sa chcu zobrat, Ja a Harry sme tý najlepší kamarati a skoro každy deň travyme spolu čo sa Justinovy velmi nepáči. Preto vznikla aj velka hadka. Pred rodičmy sa tvarime že nič , ale obaja vieme že opak je pravdou.

Flash:
Prišla som domou z teningu a čo bolo prvé bolo že ma Justin chytil za lakeť a ťahal ho jeho izby.

"Heh čo robiš" ostala som prekvapena ked za namy zabuchol dvere a podyšiel ku pestely na ktorú si následne sadol.

"Čo maš s tym Harrym??? " Znel važne a nahnevane. Tváre mal červennne od hnevu a ja som sa začinala pomaly ale isto bať. V hlave sa mi odohravaly spomienky zo školy, to ako ma bil , vyhražanie, uražky a ponižovanie. Bala som sa že s tym zase začne a ja padnem zase na to iste dno z ktoreho nieje cesty späť.

"Sme iba kamarati nič viac" pipla som a keby som povedala že sa ho nebojim tak by som dosť klamala.

"Jasne a preto si davate pusi na tvar a obymate sa ako milenci? Kurva ja nesom slepy ty štetka !" A toto ma zabolelo pretože jja štetka niesom, som eštee stale panna a doteraz som nemala žiadneho chalana s ktorym by som oto prišla.

"Sme len kamarati a je to aj moj trener" bola to pravda. Sme Len kamarati a daly mi ho na kondičaku ako trenera.

"Neverim ti !! Ľutujem každy jeden deň nkedy si stupila do tohto domu! Ľutujem každy jeden deň kedy som si myslel že si fajn ......ajtak si štetka jak tvojja mama " Tu poslednu vetu skor zvrieskol ako povedal a mne už dochadzali nervy tak som mu strelila ale to bola hrozna chyba. Dal mi boxerku do tvare a ja som padla na zem. Viem chodim na box ale len mesiac a pol a este niesom na take pripravena. Kopol ma do brucha asi 6krat pokial som nezačala vykašľavať krv. Keď prestal tak bez slovaa odyšieel a mna tam nechal.
Samu a zranenu. Bola som priam ponižena.

Pritomnosť:

A teraz tu stojim pri dverach a lúčim sa s otcom a Pattie. Na hawai budu 2tyždne. A ja doma sama s Justinom. Neprehovorili sme spolu už týždeň od tej hadky. Vždy sme robili že saa nepozname a v škole išli okolo seba oblukom.

Tak a je to zamnou! Rodičia odyšli a ja mam na 2 tyždne pokoj. Utekala som do izby rychlostou vetra (O.o je vobec dao take? :DD) a obliekla som si čierne šaty, okolo pasu košeľu, sandale. Do kabelky cez plece som si dala kľuče,mobil,peňaženku a potrebne veci. Ľahko som sa namaľovala a mohlo sa isť.

Zišla som dole po schodoch a zobrala si este jablko do ruky. Justina som nestretla takže bod premňa bejbe. Mala som namierene do starbucksu (neviem ako sa to presne piše prepačte:)))) ) a kupila si vanilkove latte a čekoladovy muffin. Sadla som si do rohu kaviarne a netrpezlivo čakala na Luka a Harryho ktory tu pridu aby sme sa dohodly ako usporiadame Mikovy oslavu narodenin.

Skoro by som zabudla ! Mike ma za 3 dni narodeniny a je mu 21! Ja , Luke a Harry mu ideme zariadit Tortu a kupit darček ...chalani z tymu idu zariadiť miesto na oslavu čiže plaž po ktorej bude vyzdoba a stoly s jedlom a pitim. Bude sa to konať ku večeru a pri ohni. Nechcely sme mat taku velku party skor taku menšiu kdee bude jeho rodina a kamarati + všetci z tymu .

Pačila sa vam?
Ak mate nejaky napad čo mam dodať alebo ako urobiť vzťahy či nezhody v pribehu tak mi pište . Velmi mi natom zaleži.

Ďakujem :) :*

Forever (JB)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum