Bad Day

514 22 3
                                    

Mel: ''Znicila si nam zivot chapes? Nikto opakujem Nikto ta nema rad a kazdy ta len nenavidi tak to uz pochop a vypadni'' Bieber mi vrieskal do tvare a ja som to uz nezvladala a rozutekala sa prec z domu. Uketala som a utekala smerom k utesu. Zastala som pri utese ignorujuc kolko mi prislo sprav a hovorou. Vsetky boli od Biebra v zmysle ze som ho len vytocila a nech sa vratim no ja som ho ofignorovala a mobil vypla.
Stala som na kraji utesa a bozerala do mora. Voda krasne narazala do skal a to bol ako raj pre moje usi. Asi ma pravdu naco som vlastne tu? Preco ma kazdy tak nenavidi? Preco somnou kazdy opovrhuje?. Čo som komu urobila? Preco ma Boh tak tresta? Tieto otazky mi behali po hlave no ani na jednu som nevedela odpoved. Pestne naco som dobra? Asi by som mala naozaj skocit.

Staci jeden krocik a kazdy ma prestane buzerovat a nadavat mi.

Staci jeden krocik a kazdy bude mat odomna pokoj.

Staci jeden krocik a budem mat konecne pokoj JA.

Existuje nebo? Lebo ak ano tak dufam ze tam skoncim aj ja.
Za sebou som pocula kroky tak som sa otocila a stal tam Luke.
"Prosim nerob to ja ta Lubim prosim " plakal tak velmi ako len vedel a mna to ubyjalo,ubyjal ma pocit ze tu ostane sam ale budu mat kazdy pokoj a to je hlavne. "Prepac tiez ta lubim" to bolo jedine co som som povedala a skocila som. Za sebou som pocula iba ako krical nech sa mu to nerobim a potom uz iba tma.
Ocitla som sa ani neviem kde. "Preco si to urobila?" bola to mama
"Ja som uz nevladala ale teraz im bude lepsie " usmiala som sa a objala ju
"Vazne si to myslis ? Tak sa presveč"

Behom minuty sme sa ocitli u nass doma. Bol tam Luke,Justin a rodicia. Kazdy plakal a dokonca aj Justin.
Opakoval slova v znysle milujem ta ,je to moja chyba a tak isto aj Luke
"Mami? urobila som chybu lebo aj ja ich lubim"
plakala som ako mala ale nic sa uz urobit nedalo.
"on ta miloval"
"kto ma miloval?" na odpoved som dostala potrasenie a hovorenie nieco v zmylse "Mel zobud sa notak" nato som sa uz zobudila uplne. Bola som uplne spotena a uplakana. Ocko bol nadomnou a obymal ma. Septal mi ukludnujuce slova a ja som sa pomaly zacala ukludnovat. "To nic oci bol to iba zly sen chod si lahnut ja tp zvladnem" usmiala som sa nanho. Celu noc som nespala a kladla si otazky typu Co to znamenalo?
Bolo to znamenie?
Mozu ma mat niekedy radi?
Slzy mi tiekli prudom a ja som ich nevedele zastavit.
Rano som vstala s kruhmy pod ocami a blbou naladou. Dneska je sobota co znamena ze nemam trening ani skolu. Osprchovala som sa,obliekla som si len teplaky a vytahane tricko. Nemalovala som sa lebo som dnes chcela len prelezat v posteli so zmrzlinou a fobrym filmom. Isla som fo kuchyne a boli tam vsetci. "pospala.si si vobec este ?" opytal sa ma ocko nadcim som len pokrutila hlavu a zacala jest polacinky s javorovym sirupom.
Z chladnicky som si zobrala zmrzlinu, vychladenu colu a este som si urobila popcorn. Kazdy namna pozeraz ako na zjavenie ale uspesne som to odignorovala.
"Ked daco budete chciet tak zamnou nechodte." Mrkla som nanich a odobrala sa do izby.
Zacala som pozerat film Kamarat taky Rad. Ale velmi som ho nevnimala lebo som si pisala s lukom.
Lucas: Takze mas Zly Deň?

Melforever69: Prestne:(

Lucas: Nemozem prist a zlepsit ti ho? :)

Melforever69: Musis!!! :)))

Ako napisal tak aj urobil a buhom 15minut bol unas a zvonil na dvere. Justin bol doma tak som dufala ze pojde otvorit. Ked stale bikto neotvaral som sa lenivo postavila a zvehla dole schodmi kde uz cakal Luke a Justin. Navzajom sa prepalovali pohladom ale ignorovala som to a uz tiehla Luka do izby. Stravili sme spolu cely den. Luke nakoniec umna aj prespal no rano to nebolo take ruzove ako sme si mysleli.....

Nazor? :)

Forever (JB)Where stories live. Discover now