Nechcem ho...

350 16 1
                                    

Melanie:

Nechapem ako to mohol urobiť.
Milovala som ho a aj milovať budem,.ale boli to. Boli ma pocit že už ma nemiluje, boli ma pocit že ma vymenil za peroxidovu hlavu a hilo makeupu.

Odišla som od neho z kancelarie a mala to namierene ku Holly. Ona jedina mi vie pomocť. Cestou som stale vzlikala a zadušala sa plačom.
Prišla som kunej domou a ona ako spravna kamaratka ma pozvala domou a urobila mi teply čaj. Všetko som jej vyrozpravala a ona len s otvorenou pusou namna pozerala.
"Kľudne tu ostan ako dlho budeš chcieť a Fredo ti pojde po veci ".
Pozrela namna ,ale ja som jej prijatie namietla. Nechcela som rušiť ich sukromie.
"To je v poriadku ja pojdem domou "usmiala som sa na ňu aby pochopila že to myslím vážne. Povzdychla si, ale nic nenamietala, predsa je to môj život a problem.

Bola som uňej asi do pol 11 večer a potom som sa rozhodla isť domou. Mobil som mala vypnuty a tak som sa vyhla nespočetne veľa hovorou a sprav.
Nasadla som do auta a išla som domou. Justin by už mal byť doma. Nenavidim ho tak strašne že tomu sama neverim. Laska k nemu je silna ale nenavisť tak isto. Neviem ako budem reagovať keď ho uvidim ale tak ľahke to nebude. Prečo si nepobaliť veci a odisť od neho? Bolo by to predsa jednoduchšie.
Ale na taketo som zbabelec. Som zbabela lebo neviem odysť od snubenca ktory ma podviedol. A až teraz si to uvedomujem. Podviedol ma Snubenec! Verila som muže toho nieje schony, že sa zmenil ale ako vydil nezmenil. Zmenili sa jedine jeho city ktore ma už nedokažu milovať ako ju.
Plakala som , priam som sa zadušala plačom. Nedokazala som si to priznať. V hlave mi behali tie iste otazky typu preco to urobil?
Preco bol taky kruty? Miluje ma ešte? A čo naše dieťa?

Pred našim domom som zaparkovala a vystúpila. Vošla som dovnutra a na schodisku sedel Justin! Hlavu mal v dlaniach a plakal. Nikdy som ho takehoto nevidela ale može si zato sám.
Keď počul buchnutie dveri hneď kumne zdvihol hlavu a postavil sa.
"Nechaj ma ti to vysvetliť prosim" slzy mu tiekly po tvary. Nedokazala som sa naňho pozerať. Prikivla som aby začal.

"Bol som v kancelárii a ona mi mala doniesť papiere ohľadom financii a podobnych zaležitosti. Keď mi ich doniesla tak ich dala na stôl a začala okolo mňa chodiť. Povedal som jej nech už odide lebo som zasnuveny. Ona sa však namna vrhla a keď som ju odseba odtlačal si prišla ty. Mek musis mi veriť prosim. Milujem ta a aj toho drobca. Prosim kludne ti ukazem zaznam z kameri len mi ver." Slzy mu tiekli a tak isto aj mne. Nevedela som či mu mam veriť alebo nie.
Jemne som mu rukou prešla po tvari a zotrela som mu slzy ktore mal stale na lici.
" Musim byť chvyľu sama, milujem ta a verim ti ale dneska spim v hosťovskej." Povedala som mu a odobrala sa do izby.

V hosťovskej izbe bola manželska postel, stavana skriňa a veľka telka.
Osprchovana som si ľahla do postele a pokušala sa zaspať ale nešlo to. Stále som nato myslela a nedokazala sa s tym vyrovnať.
Počas premyšľania začala silna burka ktorych sa ja dosť bojim.
Hlavu som si dala pod vankuš a za každym hromom som sebou ucukla. Justin vie že sa bojim burky a vzdy ma ku sebe tisol a šepkal upokojuce slova po ktorych som zvyčajne zaspala ale kde je teraz ked ho potrebujem?

Akoby mi čital myšlienky sa otvorili dvere a dnu vošiel Justin. Keď ma uvidel pod paplonom prišiel kumne a objal ma. Ležala som mu na hrudi a vdychovala jeho užasnu vôňu.
"Justin?"
"Ano? " musim mu to poveda!
"Ja to dieťa nechcem ......"

Dôležiteeee!!! ☺☺☺
Ahojte! Pišem novu story Daddy h.s a je to o harrym a bude tam dosť veci 13+. Tak ak mate zaujem tak je na mojom profile.
Tak a teraz o tejto story. Ako som už pisala tak bude tu ešte par časti a budr koniec. Malo ľudi to čita a to ma dosť mrzi.
No nič nenarobim. Ak sa vam tato časť pači tak ocenim Koment a Vote. Ďakujem a Ľubim vas ❤
ⓛⓘⓐ

Forever (JB)Where stories live. Discover now