Zbohom

321 19 5
                                    

Melanie:

"Ako mysliš to že nechceš dieťa? Je to predsa aj moje!" Nedokazala som sa nanho pozerať. Bol tak zničeny a zklamany ako nikdy predtym. Bolelo ma ho vidieť takto, ale keď ja nedokažem vychovavať dieťa. Bojim sa že budem zla matka a nezvladnen to. Len si pomyslim nato že moje dieťa bude mať zlu matku a je mi zle. Som možno teraz prevas mrcha a bezcitna ale nedokažem to.

"Pojdem na potrat. Ja to dieťa nechcem či sa ti to pači alebo nie. Nedokažem sa postarať o dieťa prepač.." slzy sa vydrali na povrch a tak isto aj Justinovy. Bolel ma nanho pohľad lebo som mu nedala šancu sa stať otcom, alemusite ma pochopiť.

Justin pokrutil hlavou a odišiel z izby. Ani sa mu nečudujem keďže mu "zabijem"dieťa. Nikdy som nadtym takto neuvažovala. Je to vlastne vražda. Som vrahyňa! Nechapem ako môžem byť taka bezcitna!....
Vztala som a išla za Jussom.
Bol v izbe a fajčil. Nenavidela som keď fajčil a on to dobre vedel, vždy fajčil iba keď ma neskutočne nervy a teraz ich ma až priliš veľke.
"Justin prepač" pozrela som sa mu do oči z ktorých som vyčitala len smutok,hnev a sklamanie.
"Zbal si veci a vypadni, nemienim mať vrahyňu dieťaťa u seba doma" čože???
"Je to aj môj dom! "

" To ma nezaujima proste sa zbal a vypadni, nenavidim ťa zato že mi zabiješ dieťa! Na učet ti pridu peniaze čo si dala do tohto domu. Zajtra ťa tu nechcem mať!"

Prečo ja kurva prečo? Plakala som, priam som sa zadušala plačom. Bol bezcitný. Tak strašne bezcitný. Pozrela som sa naňho a po tvari mu ztiekla slza ktoru si rychlo zotrel a pozrel sa inam. Zobrala som sa teda a odišla do našej spalne. Vytiahla som si notebook a rezervovala si letenku do Londina. Ano pojdem tam. Čo najďalej od neho. Budem isty čas u Harryho - kamarata.
Vytiahla som si 4,kufre a začala baliť. Uavolala som Harrymu a oznamila mu svoj prichod. Bol nadčeny že ptidem.
Začala som si baliť veci a keď som už mala všetko pobalene začala som pisať list. Bol pre Justina a Holly.

Justin:

Viem prehnal som to ale ako by ste reagovaly vy? Mal som mať krasnu manželku,dieťa a rodinu a čo mam teraz? Len prazny dom a fľašu wiskey v ruke. Započul som zvuky zo schodou tak som sa tam otočil. Mel niesla kufre dole po schodoch a odniesla si ich do svojho auta. Vratila sa spáť a zobrala si poslednu tašku a kabelku. Otočila sa kumne a povefala mi slova ktore ma položili na dno. "Zbohom" . Slzy jej tiekli a mne tiež. Potom sa nasledne otočila a odišla navždy!
Prepukol som v zachvatu plaču a trhal si vlasy. Nedokažem si ani predstaviť že tu už nebude.
Odišiel som do izby kde som si ľahol na jej postel a vdychoval jej vôňu. Bol tam aj papier presnejšie dopis!

Mili Jusso veľmi ťa milujem a vždy budem. Nevišlo nam to,ale život ide ďalej. Vždy sme si hovorili že spolu zostarneme a vysmejeme svet. Som vrahyňa lebo ti chvem zabiť dieťa. Mohol si byť otec,bol by si ten najlepši tomu ver. Spolu by sme kočikovaly,natačali by sme jeho prve krôčiky,nočne vstavanie.....
Raz ti to vyjde. Budeš mať nadhernu priateľku a krasne dieťa. Snúbny prsten som si nechala,nedokazala som ho dať dole. Prepač. Teraz mam aspoň pocit že si stale primne aj keď je to uplne naopak.
Prosimťa odkaž Holly že ju mam strašne rada a že vue kde som.
Nechcem aby ste zamnou chodily. Bolo by to pre všetkych ešte horšie.
Justin sľubujem že nikoho nebudem milovať tak ako teba.
Pametaš sa? Ako sme sa nenavideli a zrazu vnás prepukol pocit lasky? Alebo ako si ma vždy ochraňoval keď namna niekto lsn škaredo pozrel? Všetky naše spomienky,fotky,videa mam uložene nielen v hlave ale aj v srdci a krabici.
Milovala som ťa, milujem a milovať budem ❤ zbohom.
PS: Neplač usmev a tvoje jasne perličky sa mi pačia viac ❤

Komenty a Votes :)

Forever (JB)Where stories live. Discover now