OKULUN İLK GÜNÜ

3.5K 195 11
                                    

~ Sabaha Karşı 04:50 ~
Aniden hızlıca çalan kulak tırmalıyıcı alarm sesine uyandım. Gürültüyü duymamaya çalışarak gözlerimi kapattım. Lanet alarm bir türlü susmuyordu. En sonunda yatakta hızlıca doğruldum. Alarmı sinirle ani bir şekilde duvara fırlattım. Yayları falan çıktı ekranı dağıldı. Ama en önemlisi susmuştu. Bi anlık sevinçle tekrar sıcak yatağıma girip derin ve huzurlu uykulara daldım.

Sabah 07:50
Bir anda durduk yere gözlerim açıldı. Sanki hiç uykum yokmuş gibi kalktım ve direk telefonuma uzandım. Ekranı açtığımda bizim gruptan mesaj geldiğini gördüm. MesajArea'dendi.

Selam Lidyan Açıkcası konuya hemen dalmak istiyorum. Yavaş yavaş özlemeye başladık. Ve 2 hafta sonra hafta sonu seni ziyarete gelicez. Sevgilerle best friendsin :*

Bi an içime dolan bir huzurla yataktan kalktım. Saçlarımı salaş bir örgü yapıp üzerime bol bi hırka giydim. Annem kahvaltıyı hazırlamış olsa gerek diye düşünerek aşağıya indim haklıydım. Masayı çiğ et ve kan ile donatmıştı. Kahvaltıda kan hiç mi hiç sevmezdim. Hemen oturdum eti küçük küçük parçalara böldüm ve tek tek yemeye başladım. Anneme kurt gibi açıkmışım dedim ve yanlış bir ima yaptığımı anladım. Annem bana baktı ve "bir daha aynı kelimeleri kullanma." diye sert ve ani bir tavırla laf çarpıttı. Ve aramızda şöyle bir tartışma geçti.

"Hadi bakalım kalk ve okul formanı giy 15 dakika sonra okul başlıyor."

"Tamam."

Dedim ve hızla yukarı çıktım. Geceden şarja takmadığım için iphone 5'imi :d şarja taktım. Hızlıca dolabımda asılı duran okul formalarıma baktım. Yüksek bel siyah bir etek ve beyaz gömlekti. Elime aldım ve yatağa fırlattım. Aralık ayında olduğumuz için doğal olarak hava soğuktu. Üzerime no people no problem yazan siyah beyaz bir swit giydim ve ayağıma dizüstü siyah mat bi çorap giydim. Ayaklarıma da kırmızı siyah nike freelarımı giydim. Saçlarımı dağınık bi at kuyruğu yaptım ve hafif uçucu bi parfüm sürdüm. Elime siyah şişme montumu giydim ve dışarı çıktım. Iğhh diyerek bişey unuttuğumu farkettim. Telefonum evde kalmıştı. Hızlı adımlarla eve döndüm ve gördüğüm manzara karşısında buz kesildim.

Bu Okul Tam Dişlerime GöreNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ