WTF?

3K 182 9
                                    

Bu da neydi böyle? Evde hiç tanımadığım bir adam vede annem. El ele diz dize oturuyorlardı. Bu nasıl bi anne diye sitem ettim. Ve hala sessizce kapı girişinde durup onları izliyordum. Annem beni gördüğüne pek sevinmemiş gibi duruyorduL.
"lidyan Sen gitmemişmiydin?"

"Ne o? Ben gidince eve erkek mi atmaya başlayacaktın? Bari okula gitmemi bekleseydin ha anne? Senin için daha kolay olurdu?"

"Lidyan,kızım. Özür dilerim. Ben , ben babandan ayrılınca.."

"Siz hiç halinizi keyfinizi bozmayın annecim? Ben zaten telefonumu alıp gidicektim. Huzurunuzu kaçırdığım için kusura bakmayın."

Deyip hızla yukarı çıktım. Çok sinirli bir halde telefonuma bile bakmadan cebime koydum. Koşturarak evden çıktım. Ve rezil duygularla otobüs durağına gitmeye başladım. Allah'tan otobüs gelmişti de çok beklemeden bindim. Hemen en arkalardan bir yere geçip oturdum. Otobüs çok hızlı gittiği için zar zor ilerledim. Ama sonunda en arkadaki en köşe yere oturmayı başardım. Lanet kadın bu nası bi hayat diye düşünürken birden telefonum titremeye başladı. Arayan babamdı. Telefonu sakince açtım.

"Alo?"

"Lidyan, kızım?"

"Efendim baba?"

"Napıyosun kızım iyi misin? Okul nasıl başladı ? Arkadaş edindin mi bari? İradene sahip olabilicek misin nede olsa yeni vampirsin?"

"Evet baba. Olabilirim ve okula daha gitmedim. Gidince konuşuruz."

"Tamam ve ıımm şeyy ben anneni arıyorum ama açmıyor nedenini biliyor musun?"

Bian donuk bir şekilde sustum kaldım cevap vermek istemedim. Sadece susmuş babamı dinliyordum. O lanet kadını nasıl anlatabilirim. Ne diyecektim? Annem şuan biriyle yiyişiyor olabilir. Imm seni unutmak içinde elinden geleni yapıyor mu diyecektim? Tabiki hayır. Ben babamı dinlerken gözümden yaşlar süzüldü.

"Alo kızım Lidyan? Alo? Alo? Lidyan"

"Bilmiyorum baba. Belki telefonu sessizdedir. Yada duymuyordur. "

"Hm olabilir. Tamam teşekkürler tatlım kendine iyi bak seni seviyorum."

"Tamam."

İğrenç duygularla telefonuma kulaklığımı takıp hemen can bonomo açtım. O adamı dinlemeyi seviyordum. Otobüs sert şekilde ani bi duruş yaptı. Ve bende transımdan kurtulup şaşkınlıkla soğuk bir şekilde indim. Şuan kendime hakim olabileceğimi düşünmüyordum. Bir sürü insan vardı. Otobüs tam okulun önünde durmuştu. İnip bir iki adım ilerledim ve kafamı kaldırıp tabelaya baktım. Mavi Ay Lisesi yazıyordu. Hadi bakalım diyip okula ilerlemeye başladım.

Bu Okul Tam Dişlerime GöreHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin