9 (Baykuş ve Karga?)

278 45 29
                                    

Bu animeyi çok seviyorum evet. Neyse. Bu arada üzgünüm rüya konusu için sfhgfdshgf Bu bölümlük hiçbir şey öğrenemezsiniz.

"Kuşları." dedi sonunda "Ve de seni."

Angut kuşlarının doğduklarından itibaren birisine bağlandıklarını bilmiyordum.

**

Kapıyı açtığımda Niall'la Liam'ı karşımda buldum. Niall aniden üstüme atlamıştı. Beni gördüğüne oldukça mutlu görünüyordu.

"Şey... Hoşgeldiniz çocuklar." dedim mırıldanarak bir yandan Niall'ın sıkı sarılışında nefes almaya çalışıyordum.

Liam arkadan bana "biliyor musun?" der gibi bakıyordu. Niall'ın beni bırakmasıyla birlikte başımı onaylarcasına salladım.

İçeri girerlerken arkalarından kapıyı kapadım. Harry duymuş olacakki bize doğru seslenmişti.

"Kim geldi?" Mutfaktan güzel yemek kokularıyla birlikte bize doğru yaklaşan Harry'e döndüm. Bakışları Liam ve Niall'la buluştuğunda rahatlamış bir hale büründü. "Ben de tam yemek yapıyordum! Gelin içeri." Neşeli neşeli mutfağa geri gittiğinde, bardaki haline hiç de benzemediğini farkkettim. Bu çocuk kesinlikle Zayn'lerle bir şey yaşamıştı.


Gün çabuk geçmişti. Harry'nin yemekleriyle karnımızı doyurduktan sonra sohbet etmiştik. Birkaç şey de öğrenmiştim. Onların dünyalarında farklı büyü güçleri vardı. Harry o ateş büyücüsüydü.

Niall ve Liam'ın büyücü olmadığını ve bu dünyadan olduğunu da öğrenmiştim. Sadece o dünyadan haberdar olan iki bilim öğrencisiydiler.

Zayn de buz büyücüsüydü sanırım. Yani bilmiyorum ağzından doğru düzgün bir şey duymamıştım. Sadece "soğuk" ile ilgili bir şeyler gevelemişti.

Bana gelirsek... Benim hakkımda hiçbir şey söylememişlerdi doğru düzgün. Eh, ben de istememiştim zaten. Kısaca kendim öğrenmek zorundaydım.

Yatağa uzandım, yorganı üzerime çektim ve lambayı söndürdüm. O sırada karga sesi duymuştum sanki.

Lambayı geri yakıp etrafıma bakındığımda pencerenin oradan sanki kendi eviymiş gibi rahat rahat içeri süzülen kişiyi görebilmiştim. Lanet olası ne oluyordu?

Baştan aşağı siyah ve garip kıyafetlerle kaplı adam içeri girdiğinde arkasına dönüp elini dışarı uzattı. Başka bir el onu tutup kendini yukarı çekmişti.

Gözlerimi kısmış onlara bakmaya devam ediyordum. Sonradan gelen adamın giysileri tamamen beyazdı. Yine garip bir görünüşü vardı onun da.

Siyahlı olan boğazını temizledi, bakışları benim üzerimdeydi. "Cullen geri döndü efendim." Beyazlıya baktı ve devam etmesi için onu omzuyla dürtükledi. Beyazlı yerinde rahatsızca kıpırdanmıştı.

"Efendim... Carrie... Biraz ölmüş olabilir."

Dışarıda çakan şimşekle beraber yerimden fırladım. Bu kadar saçmalık yeterdi.

"Pekala." diye mırıldandım. "Normalde olsa dalga geçerdim ama bana birkaç şeyi açıklama borcunuz var sanırım." İki adam da duruşunu dikleştirdi. Asker selamı yapıyorlardı.

Bir ağızdan bana cevap verdiler sonra.

"Emrinizdeyiz, Kral Louis!"

**

Angut kuşlarının doğduklarından itibaren birisine bağlandıklarını bilmiyordum.

Kuşlar da aşık olabiliyordu. "Aşk Kuşları" olabiliyorlardı.

**

Her şeyin başladığı bölüm bu, sevinin, bölümün kısa olmasına da takmayın lütfen. Gittikçe kurgu saçma bir şey oluyor ama böyle yazan ilk ben olduğumdan özel hissetmiyorum değil sdsgf Neyse sağlık olsun

Bu sana aşko SevvalOzugenc :*



Love Birds // l.sWhere stories live. Discover now