Денят на изложението- 1Част

1.3K 67 2
                                    

ГТМ
Беше 10 октомври. Денят на изложението на Ноа и на моето приключение. Събудих се рано сутринта и реших да запиша всички дати, на които се е случвало нещо важно без значение за добро или не (за паролата на сейфа). След като свърших със списъка слязох за закуска. Александър отиде на работа, а Беатрис и леля Уинифред- те освен да се разхождат друго не правят.
Останахме сами с Ноа и започнахме да си говорим за плана.
Ноа: Добре Мики ето какво. Изложението започва в 19:00. Ти се преструваш на болна и оставаш вкъщи. Когато всички дойдат в галерията ми и ти останеш сама се качваш в стаята на майка ми и без да се бавиш взимаш ключа от сейфа. Качваш се на 3 етаж и влизаш в стаята на ъгъла. Там има 2-3 сандъка. Гледай колкото се може по-бързо и намери това, което ти трябва. Имаш 2 часа да го направиш. Към 21:15 ще ти се обадя, за да донесеш финалната картина. И ще се приберем всички заедно. Така никой нищо няма да разбере.
Мики: Благодаря ти Ноа.
Ноа: За кое?
Мики: За това, че ми помагаш.
Ноа: Спри да ми благодариш. Ти си специална. И мисля, че точно поради тази причина ти помагам. - намигна ми той...

НТГ
Мики имаше чувства към Ноа от 10 години, но така и не му каза. Мислеше си, че той не я харесва и ако му каже той ще спре да говори с нея и ще стане по-лошо. Не искаше да го губи и като приятел, затова премълча чувствата си и се омъжи за Бенет.
Мики: Доооббре няма повече. - и му се усмихна.
Ноа също харесваше Мики, но много добре знаеше, че и брат му (Александър) също я харесва, а и след като тя се омъжи за Бенет явно тя не го харесваше. Но Ноа все пак не се отказа и не спря да я харесва...

18:40- 20 мин до началото
Всички се бяха облекли с официални дрехи и бяха готови.
А,Б,У: Много съжаляваме, че се разболя на такъв специален ден, но важното е ти да си добре. Не се изморявай ние ще дойдем след 3 часа. До скоро.

ГТМ
Първото нещо, което направих беше да се кача в стаята на леля Уинифред. Стаята беше малка, но въпреки това пълна с вещи. Имаше единично легло, два гардероба, масичка, на която си беше сложила бижута и парфюми, а пред леглото имаше огледало и малка масичка с гримове. Общо взето боклуци!!! Но да преминем към по-важната част. Чакай малко!!! Тук няма сейф!!! Ама какво за бога? Ноа излъга ли ме ?!

Зловещата къщаحيث تعيش القصص. اكتشف الآن