Защо ни мразиш толкова

755 54 5
                                    

У: Ноа излъгал си ме.
Н: Все едно ти пука.
А: Така престанете на момента и кажете каквото имате да си казвате, защото това е краят ви !
М: Какво толкова ти направихме, че ни намрази толкова ?
А: И питаш. Вие ми отнехте всичко. Ти и сестра ти. Мразя ви !
К: Благодарим. И отговори на сестра ми зададе ти въпрос !
У: Поне това им дължиш нали Аманда ?
А: Ти кога стана толкова добра ?! И все пак щом това ще е последното нещо, което ще чуете...
К: Започни по двяволите !
А: Кайла причината да искам края ти са ти и твоето любопитство.
К: Бъди конкретна.
А: Виж аз съм 1-вата от 13-те все пак и искам да си остана такава. Не искам ти да ме изместиш. Виждах как се подобряваш с всеки изминал ден и не можех да го понасям. И най-лошото е, че ти не можеш да бъдеш лоша. Винаги си била добра, както и Мики и това ме вбесява още повече. 13-те не е фондация " да използваме магии за добро" ясно ?! Съюзът щеше да се разпадне...
К: Аз никога не съм искала да бъда от 13-те ясно ?! Това, че знам това-онова не ме прави една от вас и по-добре. Не искам да имам общо с вещици като вас.
А: И това е другият вариант. Сигурна бях, че ще се опиташ да унищожиш обединението ни. Затова исках да се отърва от теб. Една вечер влязов в стаята ти с цел да те убия. Избрах най-острия нож, исках да те боли....
К: Алекс май тая е откачена психопатка с шантав....
А: Не ме прекъсвай. И баща ви влезе в стаята, когато бях готова да забия ножа право в сърцето ти. Боричкахме се малко и най-накрая той заби ножа в мен. Аз се направих на мъртва. Един съсед е видял всичко и се е обадил на полицията. Това беше и перфектна възможност, с която щях да се отърва от баща ви. Отведоха го, той плачеше за вас и каза, че ще се върне за вас. Видях всичко. Идиота заби ножа в дясната ми страна и си мислеше, че ме е убил. Е беше твърде глупав, затова не го разочаровах и се направих на мъртва. Проблема беше, че ме погребаха след "смъртта ми". И Уинифред заключи духа ми в сандъка, от който ме изкара Мики, за да мога да се измъкна, по-скоро да ме измъкнете тъпата ти сестра. И за всичко това си виновна ти Кайла. Ако не беше любопитствала толкова сега баща ти щеше да е жив !
К: Престани ! Не наричай сестра ми тъпа и не се опитвай да прехвърлиш вината на нас ! Татко умря заради теб и твоите черни магии. А и аз никога не съм проявявала интерес към твоите тъпотии, до смъртта на татко. Ти беше тази, която ме научи на магията за преместване. Опита се да ме научиш на това, което знаеше. Аз не исках, обаче когато татко умря и разбрах причината за смъртта му и за това, защо те "уби", в мен се появи чувството за отмъщение. Знаех много добре, че ще имам възможност да ти отмъстя- в реалния живот или от другата страна. И сега виниш мен така ли ? Добре да кажем, че имаш основателна причина да ме убиеш- ами Мики ? Каква беше нейната вина ? С какво ще се оправдаеш за нея ?
А: Тя е по-виновна и от теб! Тя съсипа мечтите ми !
К: О боже ти си имала мечти ! Не ме разсмивай, а и явно няма да разказваш цял ден историйки от миналото нали. Говори...
А: Причината да ненавиждам Мики е ....

Остават 1-2 ( все още не съм решила точно ) глави. Надявам се да е интересна. Приятно четене.

Зловещата къщаWhere stories live. Discover now