*54- Toprak*

78.3K 3.3K 1.9K
                                    

SOHBET KÖŞESİ

Selamünaleyküm, bebikolarım çaklıtlarım. BEEEEN GELDİM! 

Sonunda hoş gelebildim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sonunda hoş gelebildim...

Mehsa uzun zamandır aktif değildi. Az buçuk halimi, ruh halimi biliyorsunuz Instagram'da olanlar ama buradakinlere de kendi meramımı anlatmak istiyorum çünkü sizle yaşadım, sizle büyüdüm ve her halimi anlatmak ailemle konuşmak gibi. 

Yaklaşık 2 senedir KPSS zıkkımıyla uğraşıyorum ama benim için büyük bir bela oldu çünkü bir şekilde başarabileceğime inansam da düzenli çalışsam da bir türlü beceremedim.

Özellikle ikinci sene iptal olan sınavla birlikte iki kere girdiğimde artık her şeyin patlama noktasıydı benim için.

Bilmiyorum biliyor musunuz 2014'ten beridir burada yazarlıkla uğraşıyorum. Neredeyse on sene olacak ve ben aynı Hatice'yim, aynı Mehsa'yım. 

Hayallerimde aynı ama ne yazık ki çoğu hayalim kolay gerçekleşmedi. Bunlardan birisi kitaplarımı bastırmaktı veya onları görsele dökmekti ama benim için ya gerçekleşmedi ya da çok zor oldu bunlar. 

Özellikle pandemiden sonra daha fazla çabalamaya başladım ama hani olur ya bazen bir şeyi istediğiniz süratte itersiniz kendinizden bende onu yaşadım. Bu Haziran da son nokta oldu artık benim için. 🌻

Hangi kapıyı çalsam kapanıyordu. Benim için başarmak çok mühimdir aşırı başarısız hissediyordum kendimi ve bununla birlikte artık en korktuğum şey başıma geldi. 

Hissizleştim...hayallerimi yitirmiş gibi hissettim. 

Çok çabaladım, toparlamak istedim kendimi. Defalarca masanın başına oturup ağladığımı biliyorum çünkü elimde bir tek kitaplarımın kaldığını hissediyordum ama zihnim çok yorgundu ve hissedemiyordum. 

Bu yüzden o masadan zorla da olsa kalktım. Kalkmak da zorunda kaldım. 

Hepimizin hayata kırıldığı bir dönem vardır. Aslında ben onu yaşadım. Sonra tam toparlanmaya çalışırken deprem oldu...teyzemlerin evi yıkıldı....tanıdığım,sevdiğim insanlar hakkında acı haberler aldım ve iki şeyi yaşadım bu süreçte.

Gerçekten tam bir yıkılma ama aynı zamanda da bir yüzleşme anıydı da çünkü insan ani felaketlerle yüzleştiğinde acıda olsa yaşamanın kıymetini anlıyor. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 30 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

MIHWhere stories live. Discover now