2-*Ceylan*

172K 8.3K 1.7K
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🥀🌙Instagram Sayfamız: Mehsa Hikayeleri

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🥀🌙Instagram Sayfamız: Mehsa Hikayeleri

🥀🌙 Kişisel Instagram Sayfam: _mehsaa_
🥀🌙 Twitter: mehsahikayeleri

🥀🌙Takip edebilirsiniz. Özellikle duyurular ve alıntılarımız için çiçeklerim.🌺


🔱⚜🔱

۩ "Avcı,yılanın uyanması için avı yuvasının önüne bırakmış. " ۩

🔱⚜🔱

Elif'ten:

Kalemliği alan Sevde'nin gözleri gülüyordu. "Elif'in dikliği, attığı hedeften belli olurmuş." dediğinde utandığımı hissettim.

Gerçek hiçte öyle değildi oysa. Yine de beni öldürecekmiş gibi bakan kocaman adama, bir daha bakmadan ağzımı kapatarak gülümsedim.

Sesli gülseydim ya etrafımdaki güne gitmekten yorulmuş teyzelerden yada bana öldürecekmiş gibi bakan adamdan laf yiyecekmişim gibi hissediyordum.

Aslında yorgundum, çok yoğun bir çalışma dönemine girmiştim ve hiç toplu taşıma kalabalıklığını kaldıracak halim yoktu ama buradaydım ve biraz tembelliğimden, biraz da kalabalığın arasına daha fazla karışmak istemediğim için başka bir tramvaya binecek olan Sevde 'ye, test çözerken renkli kalem sevdiğim için ödünç aldığım kalemliğini fırlatmıştım.

Sevde'nin telefonuna bir şeyler yazdığını gördüm. Etrafta gittikçe büyüyen gerginlik balonunu yok saymaya, üzerimde yoğun his bırakan gözleri görmezden gelmeye çalışıyordum.

Sevde' ye baktım tekrar, yine ne halt karıştırıyordu bu kız dememe kalmadı telefonum titredi. Üniformamın üstüne giymiş olduğum kabanımın cebinden telefonumu çıkardım.

Mütemadiyen ısınmayan parmaklarım telefona temas ettiğinde ürperişim sanki soğuktan değil de başka bir şey yüzündendi.

Yine de umursamamaya çalışıp telefonun ekranını kaydırdım ve mesaja baktım.

MIHWhere stories live. Discover now