1-*Canavar(Canver)*

304K 10.3K 2.1K
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

MÜZİK KUTUSU

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

MÜZİK KUTUSU

Gökhan Demirdöğmez- Ay Işığı

Sezen Aksu -  Bir Çocuk Sevdim

🌌🌌🌌

🥀🌙Instagram Sayfamız: Mehsa Hikayeleri

🥀🌙 Kişisel Instagram Sayfam: _mehsaa_
🥀🌙 Twitter: mehsahikayeleri

🥀🌙Takip edebilirsiniz. Özellikle duyurular ve alıntılarımız için çiçeklerim.🌺

🔱⚜🔱

۩ "Yılan ininde derin mi derin  bir uykudaymış." ۩

🔱⚜🔱

~19.02.2014~

Soğuk hava ve fırtına  yerde hafif birikmiş olan kar kristallerini bir bir bünyesine katıyordu. Kara bulutlar semayı kaplamış, Konya'yı hastalıklı bir adam misali aciz gösteriyordu. Biraz da yorgun.

Tarihin ana kucağı Alâeddin tepesi ise cıvıl cıvıl varlığını üstüne örtülmüş ince beyaz bir tabaka ile bütün halktan mahrum ediyordu.

Trafik, okul ve iş çıkışı olduğu için kilitlenmiş durumdaydı.Şehrin en büyük meydanı olan Zafer Meydanı hınca hınç doluydu, kocaman bir gürültüye ev sahipliği yapıyordu.

Bütün bu curcunadan olumsuz etkilenen Konya halkı ise gergin ve her an kavgaya müsait bir ruh halindeydi. Karmaşaya ev sahipliği  yapan caddede oluşan gerginlik,  sanki havaya yansıyor ve gökyüzü  aydınlığını esirgiyordu. Herkes üşüyor, hemen ısınacağı anı dört gözle bekliyordu.

Bu soğukta ise bir tek adam nefretle yanıyordu.

Bu soğukta tek  bir adamın ölü ruhu insanları üşütüyordu.

MIHWhere stories live. Discover now