22-*Billur*

127K 5.6K 3.8K
                                    

SOHBET KÖŞESİ

Selamünaleyküm Mehsa'nın fedaileri! 1 ay 2 gün sonra sonunda ben geldimmmm!😍🙈

Öncelikle size yeni bölümün niye bu kadar geciktiği neden yeni bölüm sorularına cevap vermediğimi açıklamam gerekiyor

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Öncelikle size yeni bölümün niye bu kadar geciktiği neden yeni bölüm sorularına cevap vermediğimi açıklamam gerekiyor.

Güzel kızlarım, kurgunun kilit noktalarına yazarlar çoğu zaman tıkanır,özellikle yeni karakterler geldiğinde. Bu bölüm ne demek istediğimi anlayacaksınız. Benim için bundan sonra nasıl devam edeceğim oldukça mühimdi. Bu yüzden kitabı baştan sona tekrar okudum. Bir prolog hazırladım ve işte buradayım.

Geciktiğim için hepinizden özür dilerim. Kurguyu oturtmuşken haftada bir gün,yani her Pazar günü bulaşım mı,ne dersiniz? Böyle gün belirleyelim ki sizde bana sormayın bölüm ne zaman diye,olur mu?😘

 Kurguyu oturtmuşken haftada bir gün,yani her Pazar günü bulaşım mı,ne dersiniz? Böyle gün belirleyelim ki sizde bana sormayın bölüm ne zaman diye,olur mu?😘

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu bölümü yazarken ben,temsili falan da değil hani.🤣 Sizler ne yapıyorsunuz? Çok özledim sizi hayat nasıl gidiyor hadi burada sohbet edelim.

Sonra başlayalım.

Huh,yakınlaşma sahnemizde var ona göre kemerle takılsın,okumak istemeyen gözlerini kapatsın tamam mı çiçeklerim?😍🌸

MIHHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin