45-*Katran*

74.2K 4.6K 4.9K
                                    

SOHBET KÖŞESİ 

Selamünaleyküm babyyylerimm! Ben geldim, Mehsa'nız geldi!  🥳😍😍🥳

Uuu ne yeni bölüm ama! 😍aksiyon var, şiddet var,dram var.😎🔥 🥳

En bir sevdiğim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En bir sevdiğim. 😎

İnşAllah çok seversiniz.😍 

Nasılsınız? Hadi bakalım siz buraya nasıl olduğunuzu yazın bende kısa bir açıklama yapacağım sonra bölüme başlarız.😍🥳 

(AÇIKLAMA)

Bilmem biliyor musunuz ama bu bölümler gelene kadar bazı gerginlikler oldu. Bölümlerin geç geldiğine ve bölüm sınırı geçmeyince herkesi cezalandırdığıma dair ithamlar aldım. 

Bu yüzden bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. Öncelikle bölümlerin geç gelmesi hakkında konuşayım. 

 Ben KPSS için ara vermem haricinde bölümleri en fazla bir ay geciktirdim. 

Onda da telafi etmek için elimden geleni yaptım ki yine kısa bir ara olsa da  öyle oldu çünkü KPSS'ye çalışıyorum. Ayrıca okullar açıldığında meşgul olduğunuz için arada 2 bölüm daha Firuze'ye stok yazdım.

Yani boş durmuyorum canlarım. KPSS gibi zor sınava rağmen sizi mutlu etmek için çabalıyorum ve verdiğim çabanın karşılığı bu olmamalı. 

Elbette bu süreçte gecikmeler olabilir çünkü çalışıyorum ve stok bölüm biriktirmeye çalışıyorum ama Allah izin verirse böyle uzun ve tatmin edici bölümler atarak gecikmelerimi telafi etmeye çalışacağım. 

Sınır geçmiyor diye sizi cezalandırma gibi bir durum yok. Ben 20'li bölümlerde sınır koymaya başladım ve  o zamandan beri bir veya iki kere sınır geçildi. Eğer böyle bir ceza olsaydı biz bu bölüme gelmezdik. 

Ama bu aralar ekstra rahatsız olduğum bir durum var. Bölümün okunma sayısını görüyorsunuzdur eminim hepiniz ama yorumlar çok az ve bundan sonra yorum sınırı da koyacağım bu yüzden. 

Ben oydan daha çok yorumlardan beslenen bir insanım ve cidden buna ihtiyaç duyuyorum. Yorum yapanlar bilir, en sevdiğim faaliyet yorumlara cevap vermektir. 

Lütfen bu isteğimi görmezden gelmeyin ve zor olan bu  sınava çalışırken beni yanlız bırakmayın. 

(AÇIKLAMA BİTTİ)

MIHWhere stories live. Discover now