fjorten - nytt kjærestepar

3.1K 204 110
                                    

~*Snow*~

"Jeg gjør det ikke."

"Du må."

"Jeg nekter."

"Det kan du ikke. Du sa det selv."

Jace sukker og kniper øynene sammen. "Jeg må begynne å holde kjeft oftere."

"Det er sant," svarer jeg og smiler ondt. 

Jace stønner oppgitt og slenger hodet bak. "Dette er tortur. Hjelp meg, Nadya," trygler han og ser på Nadya, som smiler stort.

"Dette vil jeg faktisk se," svarer Nadya. "Det er ikke hver gang du får se kjæresten din kline med bestevennen sin. Spesielt ikke gutte-bestevennen."

Jeg gliser og blunker til Nadya, som responderer med å le. Nathaniel sukker høyt. "Hvorfor gjør du dette, Isprinsesse?"

"Fordi dere tvang meg til å kysse deg. Da kan jeg tvinge dere til å kysse hverandre," svarer jeg og blunker til Nathaniel. "Ingen tvinger meg til noe uten å bli straffet for det."

"Du er ond," mumler Jace. "Kan vi ikke bare ta det omvendt da? Så kan du og Nadya kysse i stedet, det hadde vært gøy," gliser han, og jeg later som om jeg gulper.

"Du er ekkel," kommenterer jeg, og han trekker uskyldig på skuldrene. Jeg himler med øynene og setter meg litt bedre til rette. Før jeg snakker, rensker jeg halsen stolt. "Nå, kan dere kysse snart eller er jeg nødt til å presse hodene deres sammen?"

"Ingen får vite om dette, okei? Og om jeg spyr i munnen hans, er det deres feil!" stusser Jace.

"Dude, ikke spy i munnen min," advarer Nathaniel. "For da kommer jeg til å spy i munnen din, og da blir det seriøst spy over alt. Og da dreper Snow oss."

"Sant," svarer jeg. 

Nathaniel sukker og gir meg et tryglende blikk, som om det skal hjelpe på denne latterlige situasjonen. Hell no, hvisker jeg til han og rister på hodet. Han setter ut surleppa og gir meg et stygt blikk. 

"Da er det bare å få dette overstått," mumler Jace bittert og setter seg opp på kne med strak rygg. Nathaniel gjør det samme, slik at de står mot hverandre. De ser begge veldig uvelle ut, som om det er like før de spyr.

"Nå?" spør jeg og hever øyenbrynene. "Jeg har ikke hele kvelden."

"Tortur," mumler Nathaniel. Deretter sukker han overdrevent høyt og slenger hånden rundt nakken til Jace. "Faen heller," mumler han, rett før han legger presser sin egen munn mot Jaces. De ser begge halvkvalte og forstoppet ut, og jeg flirer høyt. 

De må kysse i ti sekunder.

Nå som muligheten byr seg, drar jeg fram mobilen og snapper et bilde av dem. Nadya ved siden av meg kniserog smeller hånden over munnen i det blitzen min går av Nathaniel og Jace spretter fra hverandre så fort som du kan si 'potet' og ser ondt på meg. 

"Tok du nettopp bilde?" hisser Jace.

"Du gjorde det du! Faen heller, Snow, slett det!" ytrer Nathaniel, akkurat krysset grensa til å være sint.

"Det kommer ikke til å skje," svarer jeg enkelt og ser på bildet som jeg tok. Nathaniel ser helt kvalm og forferdet ut, imens Jace ser sjenert og forskrekket ut. Ingen av dem likte det kysset, tydeligvis. "Ah, dere hadde blitt det perfekte par. Synd dere ikke er homo." Jeg møter blikket til Nathaniel og hever ene øyenbrynet. "Eller...?"

"Jeg er ikke homo," freser Nathaniel. 

"Ville bare sjekke," snufser jeg og legger mobilen tilbake i buksa mi. 

Normal Scares MeWhere stories live. Discover now