tjuefem - en guttefri kveld

3.4K 214 95
                                    

~*Snow*~

Jeg har funnet ut at selv om jeg ikke kan la Nathaniel finne ut av hemmeligheten min, kan jeg likevel være sammen med ham. Og med sammen mener jeg som venner. Han er kanskje den som "forstår" meg best, selv om han egentlig ikke kjenner meg. Dessuten er han en veldig god kysser.

Så det jeg har funnet ut av er at jeg kan være venner med Nathaniel, uten å bli alt for knyttet til han. Så lenge vi bare snakker om ikke så veldig dype ting, kanskje kysser litt, kanskje litt mer, går alt bra. Jeg trenger ikke fortelle ham hele livshistorien min bare for at vi skal ha det litt gøy sammen, ikke sant? 

Nå vet forresten Nadya også om at det var Nathaniel jeg hadde sex med. Jeg fortalte henne det. Kanskje det ikke var så lurt, men jeg fikk dårlig samvittighet for at både Delilah visste det. Nadya ble overraskende nok ikke sjokkert eller skuffet, mest hysterisk og latterfull. Hun var gald for at det endelig skjedde noe mellom meg og Nathaniel, og hun avslørte selv at hun har tenkt litt på å gjøre det samme med Jace. Da var det jeg som ble sjokkert. Jeg har alltid trodd at Nadya er en sånn person som venter med sex til ekteskap, men hun er åpenbart veldig forelsket i Jace.

Nå sitter jeg, Nadya og Delilah i sofaen i stuen min og ser på en eller annen film, begge sitter med hver sin godteripose og brusflaske. Vi har på kosebukser og lette tskjorter, håret er opp i slappe hestehaler og ansiktet er sminkefritt. Det er bare noen dager igjen til desember kommer - min favorittmåned - så vi feirer det med en julefilm.

"Dette er fint," sier Delilah og slipper ut en stor rap, noe som får Nadya til å hvine og holde hendene over munnen. Jeg bare ler. "En guttefri kveld. Det trenger vi. Jeg elsker Damien og sånn, men han kan være veldig plagsom."

"Jeg savner Jace," mumler Nadya. "Men ja, det er morsomt å bare være med dere jenter." Hun smiler søtt. "Selv om jeg er imot julefilmer i november. Det er bare ikke rett."

"La det gå," sier jeg og drikker en slurk med brus. 

Vi sitter i kanskje ti minutter til og ser ut filmen. Da den er ferdig, skrur jeg av TVen og setter heller på stereoanlegget, velger ut en spilleliste med litt rolige og koslige sanger, har den på lavt i bakgrunnen. 

"Så, Snow. Har du blitt gravid, enda?" spør Delilah og dytter meg ertende i skuldra.

Jeg himler med øynene. "Nei. Hva med deg?"

Hun trekker på skuldrene. "Enten det eller så har jeg lagt på meg." Hun drar opp t-skjorta og klyper tak i det bittelille fettet hun har på magen. "Jeg har definitivt lagt på meg," sier hun og skuler på godteriet og brusen, men trekker kjapt på skuldrene og putter en rosa banan i munnen, tydeligvis hennes favorittgodteri. 

"Hva med deg, Nadya? Har du og Jace gjort det store enda?" spør jeg Nadya, og hun rødmer kjapt. 

"Nei, ikke enda..." mumler henne og biter på lillefinger-neglen sin. "Men kanskje snart... om han vil da... jeg vil, men..."

"Er du jomfru?" spør Delilah overrasket. 

Nadya trekker på skuldrene og holder blikket på fanget sitt. "Ja, jeg mener... jeg har bare ikke funnet den rette. Før nå."

Delilah nikker anerkjennende. "Det er bra du venter. Respekt, bror." Hun holder ut knoken til Nadya, og hun slår den til med et smil, tydelig fornøyd med Delilah sin reaksjon. 

Vi sitter kanskje i noen minutter til og snakker, før Delilah reiser seg opp og strekker på seg. "Jeg må drite," informerer hun, før hun forsvinner fra stua, på vei mot badet. Jeg ser på hvor hun forsvant med et tomt blikk, lar tankene fare av gårde.

"Når kommer moren din hjem?" spør Nadya. 

"Veit ikke. Hun er hos Jackson og Jace. Blir der sikkert hele natta," svarer jeg og himler med øynene. 

Normal Scares MeWhere stories live. Discover now