57

957 111 86
                                    

~~~

1 Eylül 1939

Sabah saat 05:00 da Alman hava saldırısı Polonya sınır birlikleri üzerine çullandı. 06:00 da ise üç ordu grubuna ayrılmış olan Wehrmacht birlikleri sınırı geçmeye başladı.

Doğu Rusya, Almanya ve Çekslovakya sınırlarından taarruz eden panzer birlikleri tam anlamıyla bir kuşatma stratejisi izlemişlerdir.

~~~

"Kalkın! Sizi lanet ibneler kalkın!" Louis duyduğu sesle yerinden hızla kalkmıştı. Karşısında gördüğü manzara sonucu dili tutulmuştu. Bu nasıl olurdu. "Komutanım onu bulduk." diye seslendi asker odanın dışına doğru seslenmişti.

Louis bir hışımla ayağa kalktı. O burada olamazdı, değil mi? "Lanet olsun beni götürün, ona dokunmayın." Yatağa baktı. Harry cidden korkmuş görünüyordu. Canı yandı.

İçeriye giren kişiyle vicdan azabı duydu. Jason bir Louis'ye, bir de Harry'ye bakıyordu. Louis'nin çıplak vücudunu uzunca süzdü. Sinirliydi. Yüzünde ihanete uğradığını gösteren bir hayret ifadesi vardı.

"Louis'yle beni yalnız bırakın."

"Ama komu-" Jason eliyle sus işareti yaptı askere. O ise onayladı ve Harry'ye yaklaştı.

"Ona dokunma!" Louis bağırmıştı.

"Götürün onu buradan!" Diğer askerde Harry'nin çıplak koluna girdi ve yataktan kaldırdılar. Odadan çıktıklarında Jason Louis'ye yaklaştı ve bir tokat attı. "Bana, onun için senin duygularınla oynadım, de."

Louis istemsiz bir şekilde başını eğmişti. "Onun için senin duygularınla oynadım."

Jason elini Louis'nin çenesine koydu ve başını havaya kaldırdı. İkinci bir tokadı attı. Ardından yaklaştı ve tokat attığı yere küçük bir buse kondurdu. Bu sadece Louis'nin kötü hissetmesine neden olmuştu.

"Savaş başladı. Arkadaşın seni uyarmıştı. Artık gitme vakti. Fransa her an Almanya'ya savaş açabilir."

"Elijah'tan mı bahsediyorsun?"

"Sana savaş dedim ve sen Elijah'a mı takıldın?" Jason kendini ifadesiz tutmaya zorluyor gibiydi. Louis'nin sessiz kalışına yanıt olarak "Ah evet." dedi bıkkınlıkla. "Evet, burada olduğunu birkaç gün önce Elijah bize bildirdi."

"Lanet olsun."

"Lanet olsun, evet." Jason son bir kez Louis'nin vücudunu süzdü. "Derhal giyin. Gitmemiz lazım."

Louis çekinerek sordu. "Harry'ye ne olacak?"

Jason sinirle soludu. "O da bizimle gelecek."

Evet Jason Louis'ye çok kırgın ama kendini kaybetmemesi gerekiyordu. Yani Louis'nin ağzına sıçabilirdi ama kendini tuttu

Bir daha ki bölüm final olabilir. En fazla 59'a kadar uzatabilirim hikayeyi

Our Love Should Wait (Larry)Where stories live. Discover now