I

95 5 5
                                    

Capitolul 1 - Suc și multe surprize

Rachel

Azi e prima mea zi la Beacon Hills. Pășesc încrezătoare pe holul larg al școlii căutând clasa domnului Smith, noul meu diriginte. Strâng caietul de engleză în mână în încercarea de a-mi calma nervii . Toți se uită la mine iar asta nu-mi place. Nu-mi place să fiu privită precum fata nouă. Un grup de băieți se opresc în fața mea cu niște pahare mari de culoare roșie.Îi analizez pe toți dar doar unul mi-a atras atenția. Unul din băieți întinde paharul de suc spre mine iar eu crezând că vrea să mi-l ofere dau să-l apuc. El doar râde și își retrage mâna. Mă uit nedumerită la el iar ceilalți aruncă conținutul din pahar chiar pe mine. Toți cei prezenți pe hol izbucnesc în râs arătându-mă cu degetul.

" Hai să te luăm de aici " Îmi spune o fată care practic mă târăște după ea la baie. " Nu-ți fă griji în privința lor. Așa fac cu toți nou-veniții. Se vor calma " Mă asigură ea ștergându-mi fața cu un prosop ud. " Apropo, eu sunt Tamara "

" Rachel " Spun la rândul meu strângându-i mâna. " Știi, tipul acela brunet dintre ei, cum se numește? "

" Oh, te referi la Finn Berry? El e quarterback-ul echipei de fotbal și frângătorul de inimi. Nu mă mir cum de îți place, toate o fac. " Să-mi placă? Cred că glumește cu mine

" Mi-a turnat suc în cap, cum ar putea să-mi placă așa om? " Îi spun cu dezgust. Cu toate că acest Finn e super atrăgător, nu e pentru mine. Aș fi dezgustată să fiu sărutată de cineva care aruncă cu suc în oamenii care nu i-au făcut nimic.

" Rachel dragă, așa spun toate dar ai să vezi. Îi vei cădea în brațe de la prima privire. " Asta să o crezi tu! Îmi spun în minte și ies din baie. Deja știind că am întârziat, bat la ușa și intru timidă. Domnul Smith se uită la mine știind exact motivul pentru care am întârziat.

" Tu trebuie să fii Rachel Stewart, așa-i? "

" D-Da." Reușesc eu să spun după lungile priviri ale noilor mei colegi.

" Ei bine Rachel văd că deja ai fost întâmpinată în stilul Beacon Hills "

" Da, foarte matur din partea lor. " Argumentez eu iar clasa chicotește. Mă așez în unicul post liber, anume lângă un băiat blond foarte atrăgător. Îmi scot un pix negru și un caiet de notițe și scriu tot ce dictează domnul Smith. Încep să scriu dar pixul se oprește la jumătatea propoziției.

" Uhm, scuze,ai un pix? " Îl întreb pe noul meu coleg de bancă .

" Da, uite. Apropo, mă numesc Johnny. " Îmi spune și îmi zâmbește dulce. " Ești foarte frumoasă Rachel. " Îmi spune și aud un pufăit apăsat din spatele meu.

" Auzi, ție ce nu-ți con... " Oh maică sfântă e chiar Finn Berry. Mă uit uimită la el iar el se uită urât la mine. Decid să mă întorc la locul meu, continuând să iau notițe. Toată ora am auzit pufăielile lui Finn și comentariile lui absurde despre mine. Părăsesc clasa dar Tamara apare ca de nicăieri târându-mă după ea la cantină.

" Rachel, vreau să te invit la o petrece diseară, ce zici, te bagi? " Spune Tamara parcă implorându-mă din priviri să accept.

" Nu știu. Adică nu am mai fost la o petrecere până acum . " Răspuns sincer iar ea doar râde.

" Haide, vor fi toți acolo. E un motiv bun prin care să-ți faci prieteni. "

" Bine! Fie! " Accept până la urmă doar de dragul ei.

*

Ies din duș și îmi înfășor un prosop pe mine. Mă uit prin dulap dar nimic nu îmi face cu ochiul. Petrecerea e la șapte iar eu mai am două ore să mă pregătesc. Îmi aleg o rochiță înflorată cu bretele și niște platforme albe. îmi prind părul într-un coc drăguț și mă machez subtil.

Unforgettable Where stories live. Discover now