X

24 2 0
                                    

Capitolul 10-Rachel prințesa războinică și surpriza de la bal // parte a doua

Trebuie să pun capăt acestei lupte interioare chiar acum. Dacă nu o fac acum, îl voi pierde pe veci. Mă despart din strânsoarea lui Mike, căutându-l pe Finn. Ies pe ușă dar sunetul microfonului mă oprește, auzindu-mi numele.

" Regele și regina balului de anul acesta sunt... Finn Berry și Rachel Stewart. "

Mă uit împrejur văzând fețele uimite ale celorlalți. Melissa și Lucile au fălcile până în pământ și nu pot spune că e de uimire. Sunt supărate, furioase chiar. Dar cel mai tare mi-e teamă de ce ar putea să-mi facă Melissa. Nu o știu de mult timp dar o cunosc cuficinet de bine încât să-mi dau seama de ce e capabilă. Cine știe, ar putea să îmi toarne ceva în cap, să mă arunce de pe un pod sau în cel mai extrem caz să mă răpească și să mă țină la subsoul legată de un scaun vechi.

Urc pe scenă împreună cu Finn pentru a putea fi încoronați. Directorul îmi așează coroana e cap, dându-mi un buchet uriaș de trandafiri. Cobor de pe scenă împreună cu Finn, urmând să facem dansul specific. Fața sa e la câțiva centimetri de a mea iar respirația sa mentolată îmi inundă nările. Închid ochii pentru un moment dar îmi este distrus de buzele lui Finn.

Buzele sale se zdrobesc ușor de ale mele. Îi răspund la sărut, adâncindu-l până la refuz.

" De data asta nu o să te las să-mi mai scapi așa ușor. " Spune printre săruturi Finn.

" Nu voi mai fugi de tine. Te iubesc Finn. " Îmi fac curaj și îi șoptesc cuvintele magice.

" Și eu te iubesc Stewart, cu tot cu gura ta mare. " Replică sarcastic. Ne continuăm dansul, încercând să ignor faptul că mă calcă al naibii de tare pe vârfurile degetelor și că are două picioare stângi. Seara asta e cea mai frumoasă seară din viața mea.

Dar înainte să mă bucur prea mult, trebuie să stabilesc lucrurile între mine și Mike. Faptul că i-am răspuns la sărut i-ar putea da cine știe ce impresie.

" Trebuie să rezolv niște lucruri. Mă întorc rapid. " Îi spun iar el se conformează. Mă uit împrejur dar nu îl zăresc nicăieri. Ies afară și îl găsesc stând pe o bancă privind în gol. Mă așez lângă el neștiind cum să încep. Trebuie să îl fac să înțeleagă că totul a fost doar din... nu știu nici eu din ce a fost.

Dar acum că îl am pe Finn lângă mine nu îi voi mai da cu piciorul.

" Mike... "

" Știu Rachel, îl iubești pe Finn. Am văzut. Am văzut cum te uiți la el, cum te faci roșie când se vorbește despre el, cum te privește... Sunteți meniți să fiți împreună iar eu n-am să stau în calea voastră. Sunt sigur că există cineva și pentru mine undeva în lumea asta. Dacă ești fericită, și eu sunt."

Îl îmbrățișez și îi mulțumesc de înțelegere. Ei bine e aproape ora două deci trebuie să mergem cu toții spre casele noastre. Îl caut pe Finn și ne îndreptăm spre mașină.

" Așteaptă. Mi-am uitat geanta în sală. Vin imediat. " îi spun și îl las în mașină. Deschid ușa mare a sălii găsind câțiva elevi care fac curat și poșeta mea lăsată pe unul din scaune. Iau geanta și ies din sală. Lumina se ia dintr-odată, lăsând holul în beznă. Aud niște pași apăsati și reușesc să distingui trei siluete. Două cu siguranță sunt femei iar despre a treia nu sunt încă sigură. Se apropie de mine, punându-mi un șervețel urât mirositor la nas. Încerc să nu inhalez mirosul dar în zadar.

" Asta e pentru că mi-ai furat coroana. " Spune una din persoane. Melissa.

" Iar asta e pentru că mi-ai furat iubitul" Spune cealaltă, dându-mi un picior în abdomen. Lucile.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 28, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Unforgettable Where stories live. Discover now