IX

23 2 0
                                    

Capitolul 9- Rachel prințesa războinică și surpriza de la bal // partea întâi

Trântesc ușa în urma mea, auzindu-l pe Finn cum mă strigă. Nu Rachel, nu se poate să fii îndrăgostită de el, nu. Refuz să cred că simt ceva pentru el. Refuz să cred că sunt îndrăgostită de el. Dacă nu îl iubesc de ce îmi saltă inima de bucurie când îl văd, când îmi vorbește, când mă atinge?

Of Rachel, ești într-un rahat mai mare decât crezi și de asta trebuie s-o ții numai pentru tine.

Îmi șterg lacrimile și ies, dând peste cineva. Mă uit atent și zăresc o fată roșcată. Ia stai, asta nu e Melissa , iubita lui Johnny? Își pune mainile în șolduri, uitându-se superioară la mine. Dumnezeule, femeia asta mă înspăimântă. Incerc să evit contactul vizual cât de mult pot dar practic mă forțează să mă uit la ea. Dau să trec pe lângă ea dar se pune în fața mea blocându-mi calea.

" Poți te rog să te dai? Am ore" Încerc să îi spun, dar ea doar râde.

" Sigur, poftim. " Îmi spune și se dă la oparte. Merg mai departe dar simt cum fac contact cu pavimentul. Nesuferita aia roșcată tocmai m-a împins. Mă ridic furioasă și adopt aceeași postură ca și ea. Se uită la mine amuzată dar revine din nou serioasă.

" Cere-ți scuze. " Îi spun iar ea se uită șocată la mine. Statura ma de un metru cinzeci sub clanță nu mă ajută prea mult în momentul de față.

" Poftim? "

" Ai auzit bine ce-am spus. Cere-ți scuze. " N-am observat când toți elevii s-au adunat în jurul nostru. Ei bine, mi-a făcut plăcere să vă cunosc, promit că nu am să vă bântui.

" Tu nici n-ai idee cine sunt, nu? " Spune superioară fluturându-și părul în aer.

" Oh, ți-am spus că nu-mi pasă? " Rachel dragă trebuie să te oprești, deja ești cu târnăcopul în mână, nu vrei să-ți sapi groapa singură.

" Tu cur....." Nu apucă să termine căci am reacționat " dramatic". Î-am dat un pumn de toată frumusețea în nas, făcând-o să țipe de durere. E a treia persoană pe săptămâna asta pe care o pocnesc. Întâi a fost Mike, apoi Lucile iar acum tipa asta. Nu vreau să fiu " Tipa care îi pocnește pe toți în nas de la prima întâlnire " . Rămân pe loc uitându-mă la ea. Cineva mă apucă de umeri și mă zgâlțâie puternic.Mike mă apucă de mână și mă târăște după el până la vestiare.

" Să te luăm de aici prințesă războinică până nu faci și alte victime. " Deschide ușa iar toți băieți fluieră și fac precum nimfomanii la vederea mea. Ce e așa șocant în a vedea o fată intrând în vestiarul băieților unde ei sunt aproape dezbrăcați? Mda, poate e ciudat dar mai ciudat e faptul că Mike m-a scos de acolo.

" Rachel, ești nebună? Ești măcar 1% conștientă pe cine ai pocnit în nas? " Mă întreabă speriat. M-am pus cumva cu mama-omidă?

" Ce faci atâta drama pentru o înțepată?" Răspund arogant la întrebarea sa.

" Se pare că nu ai auzit de ea. Melissa Knight e foarte periculoasă, nici nu știi de ce e capabilă. "

" Deci tipa asta e infractoare iar pumnul meu a făcut cunoștință cu ea, mi-ar plăcea enrom să faca cunoștință și cu celălalt. "

" Rachel tu ești nebună, ți-o cauți cu mâna ta. Te avertizez, stai departe de ea. "

Că altfel? Cine e această Melissa și ce vrea?
Mai important, de ce e așa periculoasă cum zice Mike?

*
Măi să fie! Balul. Săptămâna asta, adică joi, e balul iar azi e marți. Eu și Lucile suntem practic forțate de mama și Richard să mergem împreună, de parcă nu ar fi de ajuns că ne vedem mutrele în fiecare zi la școală plus că trebuie să ne comportăm frumos una cu cealaltă. Mama ne va însoți iar noi trebuie să ne punem măștile de surori perfecte ce vizibil nu suntem. M-a umilit în public, i-am vopsit claia în verde, Finn m-a sărutat iar ea l-a vrăjit să se împace cu ea . Ce poate fi mai frumos decât asta? Probez o tonă de rochii și pantofi care mai de care mai urâți.

Unforgettable Where stories live. Discover now