Sonun Başlangıcı

26.3K 1.3K 209
                                    

Merhaba arkadaşlar son bölümümüz biraz uzun olduğu için watpat sorun çıkardı ve beni bayağı uğraştırdı. Ama sonunda atabildim ve bölümü riske atmamak için yeni bir başlık açmak zorunda kaldım. Umarım mutlu sonumuzu begenmissinizdir.

Nihayet gelecekten geleni bitirdik. Ben bir yandan mutlu bir yandan da üzgünüm. Mutluyum çünkü Gelecekten Gelene devam etmeye karar verdim. Dedim ki buna birde Geçmişten Gelen olsun ve Alex'in oğlu Archer geleceğe gidip bize güzel bir macera yaşatsın. Ne dersiniz?

Bir yandan da üzgünüm çünkü buna yakın zamanda başlayamayacağım. KPSS sınavına hazırlanıyorum ve biraz ara vermem lazım. Aynı zamanda Türk tanrılarıyla ilgili fantastik kitapta biraz bekleyecek. Umarım anlayışla karşılar ve bu süre zarfında beni unutmazsınız.

Archer'in hikâyesi buradan devam edecek. Takip etmek isteyenler kütüphaneden çıkarmazlarsa iyi olur. Ya da beni takibe alabilirsiniz, profilimden bilgi veririm.

Yeni kapağımızı tasarlayan alissania çok teşekkür ederim. Ben bayıldım sizce nasıl?

Bu kitaba başladığımda ciddi kuşkularım vardı. Beni sürekli atesleyip sonunda yayınlamam için ikna eden biricik kardeşim @buketdemir01 buketime çok çok teşekkür ederim.

En başından beri yanımda olan ve çok güzel dostluklar kurduğum canlarım maviivam Semra, sibelgns Sibel, DilaraDemirci4, AsumanSac, dilrup, yorumları ve mesajlarıyla her daim beni güldüren ve motive eden SeydaDemirBal, FidanCNesirli, GizemBurcal, yokmusum, MissKoalaa, usagim ve daha sayamadığım ve her daim yorumlarını okumaktan keyif aldığım sizler, iyi ki varsınız. Çok çok teşekkür ederim :)

Beğenen canlar tanışamasak da size de çok teşekkür ederim elleriniz dert görmesin cansınız ;)

Ve gizli okuyucularım belki bu bölüm tanışırız ha ne derseniz okuyan gözlerinize sağlık :)

Ve artık ben kaçar çok konuştum. Tekrardan cümletten teşekkürler. Hatalarım varsa affoluna. Beni unutmayın her zaman mesaj atabilirsiniz sevgiyle kalın, mutlu kalın, güzel kalın..

Mutlu sonlar kaderiniz olsun ;)

Gelecekten GelenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin