Hoofdstuk 1

479 12 6
                                    

Ik wrijf nog eens over mijn buik heen, je ziet hem langzaam groeien! Ik weet niet wat ik moet doen. Ik ben zwanger! Zwanger van mijn schoonbroer. Maar ik kan er niks aandoen! We waren dronken. Dan doen mensen rare dingen! Toch? Oke misschien was ik niet helemaal dronken en wist ik nog wel wat ik deed. En ik moet je zeggen die nacht was de beste nacht van mijn leven! Maar ik weet dat het verkeerd is. Die morgen toen we wakker werden naast elkaar, ging het echt verkeerd. Herman werd boos. Hij wist dus niks meer. Voor hem was het dus een gewoon dronken nacht.

Langzaam sta ik op van mijn bed. Misschien moet ik maar eens tegen violetta het grote nieuws gaan zeggen. Ik loop de kamer uit op weg naar violetta haar kamer. Wanneer ik er kom klop ik er zachtjes op. 'Binnen.' Hoor ik. Ik open de deur en zie violetta op haar bed zitten. 'Angie!' Ze glimlacht en legt haar dagboek weg. 'Hey vio.' Ik ga naast haar op bed zitten. 'Vandaag was het zo'n leuke dag Angie!! Alberto had echt een leuke les! Leon was zo lief, hij vroeg me mee uit.' Ze begint meteen te vertellen. Ik glimlach zachtjes. 'Angie, wat is er?' Vraagt ze dan. 'Wel euh.... Ik moet je wat vertellen.' Ik kijk naar beneden. 'Vertel maar.' Zegt ze lief. 'Vio je....je...krijgt....' Begin ik. 'Wat krijg ik?' Vraagt ze onbegrijpelijk. 'Je krijgt een nichtje of neefje.' Zeg ik dan snel. Ze laat het tot haar doordringen. 'Omg! Echt?' Vraagt ze dan. Ik knik. 'Aaaah! Ik krijg gewoon een nichtje of neefje!!!!' Roept ze zowat en knuffelt me. 'Waaatttt???' Horen we dan een andere stem zeggen.

Zo dit is het eerste hoofdstukje!! Ik heb dat het al een beetje leuk is! En dat je het boek verder gaat lezen tot het einde! Misschien ga je het ook niet lezen maar toch ga ik verder schrijven! Voor mijn plezier :) 

Xhaberl2001

Broken. Where stories live. Discover now