Hoofdstuk 41

120 6 2
                                    

Violetta pov

'Pap, ik heb een vraag.' Ik plof in de stoel dat voor het bureau van papa staat. 'Ook een goedemorgen.' Hij zet zijn bril af en kijkt me afwachtend aan. 'Wil je Angie terug?' Ik gooi het er gewoon uit. 'Waarom die vraag?' Hij kijkt verbaasd. 'Ik zag hoe je keek gisteren naar haar.' Ik leg mijn linkerbeen over mijn rechterbeen. 'Ja, ik wil haar terug.' Zegt hij daken sorteert wat papieren om geen oogcontact te moeten maken. 'Dus je wilt me helpen met mijn plan?' Ik ga rechtop zitten. 'Welk plan?' Hij kijkt op. 'Wel, ik en mijn vrienden hebben wat bedacht op jullie bij elkaar te krijgen! En geloof me het is een top idee!' Ik klap in mijn handen. 'Dus je wilt ook dat we terug samen komen?' Hij legt zijn papieren neer. Ik knik. 'Ik zie jullie verdriet om elkaar! En het zal veel beter zijn voor mila en de baby die komt!' Hij knikt. 'Vertel het plan.' Zegt hij dan. Ik zet mijn benen terug naast elkaar en begin met heel mijn uitleg.

Angie pov

Het was zo gezellig gisteren. Eindelijk zag ik mila weer. Het deed zo goed. Ik zag haar lieve glimlach terug. En ik zag eindelijk Herman terug. Ik zal eerlijk zijn. Ik mis hem. Ik mis zijn aanraking. Ik mis alles van hem! En trouwens hij heeft niks met Melissa. Dus misschien heb ik nog kans, misschien heeft hij echt wel spijt van wat hij gedaan heeft. Met die gedachten komt er een glimlach op mijn gezicht. Omdat ik gewoon weet dat Herman, mijn antwoord is op de liefde.

sorry voor klein hoofdstuk!!! Maar willen jullie even zeggen of jullie het vorige hoofdstuk kunnen lezen? (hoofdstuk 40) want mijn wattpad doet wat raar. 

Broken. Where stories live. Discover now