Je to jisté!

593 43 2
                                    

Louis:

Harry si šel lehnou, protože byl unavený. Taky se mu nedivím. Připadá mi, jako by jsme se znali strašně dlouho, snad celý život. Začal jsem umývat nádobí. Mám sice myčku, ale těch pár talířů a dva hrnce, to za spuštění vážně nestojí. No a potom co bych dělal? Musel bych přemýšlet, jestli jsem udělal dobré rozhodnutí. Jestli ho vážně miluji. Z horního patra, přesněji z mé ložnice jsem uslyšel křik.  Vypl jsem vodu a pelášil tam. Harry seděl na posteli a koukal kolem sebe. Byl celý zpocený a delší vlasy se mu lepily na čelo. Měl vystrašený pohled a v očích se mu leskly slzy. "Co se stalo, Hazz?" Sedl jsem si vedle něj a vtáhl ho do objetí. Teď už nebylo pochyb o tom, že mi na něm více než záleži. Je to jisté, zamiloval jsem se nejen do jeho těla, ale i do něj samotného. "Zdál se mi sen o tom, jak zabíjeli mou rodinu. Louisi, slib mi, že už to neuvidím." Setřel si slzy a prosebně na mě hleděl. Silně jsem ho objal a vtiskl mu do vlásků lehký polibek. "Slibuji, už  nikdy na to nebudeš muset pomyslet, ano? Už nikdy to neuvidíš, slibuji." Pohladil jsem ho po tváři a políbil. Jen z lehka a jemně. Harry se uklidnil a protřel si oči. "Jak dlouho jsem spal?" Zeptal se a zase si lehl do peřin. "Asi hodinu. Ale pokud jsi ještě unavený, klidně se prospi." Harry se vytáhl na lokty a nesouhlasně zakroutil hlavou. "Nene, chci tě víc poznat. A dole jsme udělali nepořádek po jídle a já si šel spát. Pomůžu ti to uklidit." Zasmál jsem se. "Nádobí je umyté, ale pokud mi chceš pomoct, můžeš ho uklidit." Harry přikývl a usmíval se.

Harry:

Došli jsme až do kuchyně. Na sobě jsem měl jen kraťasy. Bylo moc horko na to, abych měl tričko. Vlasy jsem si svázal do drdolu, tak jak jsem to nosíval doma a nakukoval do skřínek, abych mohl suché nádobí uklidit. Louis mě se zájmem sledoval. Najednou někdo zazvonil a já upustil talíř. Ten dopadl na zem a roztříštil se. "Moc se omlou...." "Nic se nestalo. Mám jich ještě dost. Sedni si, já se zajdu podívat, kdo zvonil a pak to uklidím. Dávej pozor, aby si se nepořezal." Vtiskl mi lehkou pusu a usmíval se. Rozeběl se ke dveřím. Nakukoval jsem do chotby, abych viděl, kdo to je. "Louisi, zlato, vrátil jsem se."  Co to jako má znamenat? Louis je můj. Kdo se ksakru vrátil? "Nemyslím si. Měl by jsi odejít. Tohle už není tvůj domov. Nechal tě? Už jsi ho přestal bavit? Nebo ti došly prachy? Odejdi než zavolám policii." Rozkřičel se Louis. Šel z něj strach. Nechci, aby na mě takhle křičel. Uviděl jsem, jak se chlápek snaží vecpat do dveří a nakonec, jak uhodil Louise. Postavil jsem se a přišel k nim.  "Co se tady děje?" Zahřměl můj chraplavý hlas. Pomohl jsem Louisovi vstát a setřel mu krev z roztrženého rtu. "Jak se opovažuješ na něj vztáhnout ruku? Kdo ti k tomu dal právo, huh?" Okamžitě vypadni z našeho domu, jinak to pro tebe nezkončí dobře." "A ty jsi jako kdo? Louisova chůva?" "Ne nejsem jeho chůva. Jsem jeho přítel a pokud vím, vy dva už spolu nemáte nic společného. Zanedlouho se budeme brát a tohle je napadení. Okamžitě vypadni, jinak volám poldy." Vystrčil jsem ho z domu a zabouchnul dveře. Otočil jsem se na Louise a ten se celý klepal a plakal. "Už to bude dobré, ano?" Přikývl. Dovedl jsem ho ke gauči a oba jsme se posadili. Louis se mi vtulil do náručí a tiše vzlykal. "Prosím, neplakej. Všechno zase bude dobré, slibuji. Už se tady neukáže." Chytil jsem Louise za bradu a tím ho donutíl, aby se na mě podíval. Byl celý uslzený a ze rtu mu tekla krev. Políbil jsem ho na čelo a postavil se. "Pojď, ošetřím ti to." Přikývl a oba jsme šli do koupelny, kde měl lékárničku. Ránu jsem mu ošetřil a otřel kapesníkem. Krev přestala téct a já se lehce usmál.

Louis:

Harry mi s lehkostí otíral roztržený ret a usmíval se na mě. Co tady ksakru chtěl? "Už je to hotové, jako nový." Zasmál se Harry. "Miluju tě." Vyhrknul jsem najednou a myslel to opravdu vážně. Harry ztuhnul a koukal na mě. "To i já tebe. A tohle bych ti nikdy neudělal ani bych ti nijak jinak neublížil." Přikývl jsem a políbil ho. Jazykem jsem se mu otřel o rty a pak jsem mu ho lehce zkousnul. Vzdychl a tím mi dal vstup do jeho úst. Ruce jsem mu zapletl do vlasů a nechával si mačkat zadek. Harry se otočil a vyzvedl mě na skřínku vedle umyvadla. Seděl jsem a nechal jsem Harryho, aby mi roztáhl nohy a postavil se mezi ně. Stáhl ze mě tričko a polibky přesunul na krk. Vzdychal jsem, protože to bylo tak příjemné. Vyzvedl mě a já si kolem něho automaticky omotal nohy. Naše polibky nerozpojil a nesl mě do ložnice. Lehce mě položil na postel a s polibky jel níž. Přes můj krk na rameno. Potom na bradavky a níž k pupíku. Opatrně začal sundávat kraťasy i boxerky a polibky směřoval stále níž.

Harry:

Sundal jsem mu zbytek oblečení a přes řasy jsem se na něj koukal. Měl zavřené oči a lehce vzdychal. Tohle jsem dělal hodněkrát. Nejsem zas tak hodný andílek, jak si moji rodiče mysleli. Vzal jsem jeho penis do ruky a celý ho olíznul. Louis zaklonil hlavu a v rukou svíral prostěradlo. Jeho chloubu jsem si dal do pusy a lehce sál. Mezitím jsem si svlékl své oblečení a klekl si mezi jeho nohy. Chytil jsem ho za boky a vyhoupnul se nad něj, takže jsme měli obličeje u sebe. "Smím?" Zeptal jsem se a Louis otevřel oči. Nebyly studánkové modré, ale černé a nadržené. "Ano." Usmál jsem se a políbil ho. Zajel jsem k jeho vstupu rukou a lehce zatlačil. Nasměroval jsem tam svůj penis a zasunul do něj bez přípravy. Louis se uvolnil, ale i tak se mu spustil vodopád slz. Čekal jsem, aby si na mě zvykl a mezitím jsem obsypával jeho krk a tvář motýlími polibky. Louis pohl pánví a já se rozpohyboval. Škrábal mi záda a prosil, abych přidal. Zběsile jsem do něj přírážel a oba jsme si užívali toho druhého. Louis zakřičel mé jméno a udělal se na své bříško. Ještě párkrát jsem do něj přirazil a z hrdla se mi vydral neurčitý zvuk a Louisovo jméno. Opatrně jsem z něj vystoupil a svalil se vedle něj. Přitáhl jsem si zmoženého Louise na hruď a oba jsme se vydýchávali. "Měli by jsme se umýt." Dodal Louis po nějaké chvíli, co jsme už jen tak leželi. Přikývl jsem. Oba jsme se dostali do koupelny a pod sprchu. Louise jsem si držel blízko sebe. "Bylo to úžasné." Zamručel jsem mu do ucha, když byl na mě natisknutý zády. "Ano, to bylo." Usmál se a otočil se na mě. Políbil mě a začal se usmívat. "Copak?" Zeptal jsem se s povytaženým obočím. "Tohle byl ten nejlepší sex, jaký jsem kdy zažil." Zasmál se.

Louis:

Vím, zítra mě bude všechno bolet, ale za tohle to stálo. Vylezli jsme ze sprchy a oba, stále nazí jsme šli do ložnice pro oblečení. Bylo něco kolem půl čtvrté a mě napadlo, že by jsme mohli zajet nakoupit. "Co kdyby jsme zajely na nákup? Potřebuješ věci a nakoupíme i nějaké jídlo, co ty na to?" Zeptal jsem se a Harry přikývl, ale pak se na mě zahanbeně podíval a dodal. "Nemám čím bych to zaplatil." Sedl si na postel a nasoukal se do mých boxerek. "Ale to nevadí. Za stakovou nouzi o peníze nemám." Usmál jsem se a i přes jeho protesty jsme sešli dolů do kuchyně. "Počkej, ten talíř." Řekl jsem a došel pro lopatku a smetáček. Uklidil jsem to a vzal si odtamtud mobil, klíče i peněženku. Podal jsem Harrymu sluneční brýle a jedny vzal i sobě. Došli jsme do auta a okamžitě jsem zapnul klimatizaci, protože to vypadalo, že v tom autě je sto stupňů. Rozjel jsem se do obchodu. Teda největšího obchodu co v Doncasteru můžete najít. Samozřejmě s rizikem, že vás všichni uvidí a poznají. Je to tady hrozné. Všichni o vás všechno ví i to co sami o sobě nevíte. Zaparkoval jsem a vystoupil. Už teď jsem si všiml, že na nás spousta lidí kouká. Harry vystoupil a postavil se vedle mě. Chytil jsem ho za ruku a táhl k nákupním vozíkům.

Poznámka autorek:

Zdravíme :D Konečně další díl. Jak se vám líbil? Zanechání votes a komentů potěší DXS :-*


Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Láska mezi oblakyKde žijí příběhy. Začni objevovat