16. 'Verdiend?'

298 20 6
                                    

'S...Sa..Saskia...?' Breng ik stotterend uit. Ik kijk naar haar. Onder haar ogen zitten dikke wallen, ze is zo bleek als witte verf, haar bruine haren lijken op strotouw, overal striemen en blauwe plekken, maar vooral de angst in haar ogen.... 'Ik weet het...' Zegt ze als ik naar haar lichaam staar. Tranen branden in mijn ogen.

'Saskia het spijt me! Ik heb dit nooit zo gewild, echt niet!' Zeg ik zo hard mogelijk, maar wel zo dat Julien mij niet kan horen. Haar eigen vader... Vreselijk.

'Het maakt niet uit...' Verzucht ze. 'Nee, het maakt wel uit.' Ze kijkt me strak aan. 'Ik verdien dit.' Ze spreekt het uit alsof het niets is, of ze zegt dat ze wat wil drinken. 'Nee Sas, jij verdiend dit niet, Je bent het liefste en het mooiste meisje dat ik ken.' Ze wil tegenstribbelen, maar houd haar mond als de deur opengaat.

'Dag kutwijf.' Snauwt hij snel naar Saskia. Dan richt hij zich op mij. 'Bonjour madame.' Zegt hij op zo'n verkeerde slijmerige toon. Ik doe niks, staar maar wat voor me uit, Zeg niks terwijl zijn handen mijn lichaam verkennen. 'Ik heb zin in jou....' Fluistert hij in mijn oor. 'Ik ben zo terug, maak Jij je vast klaar?' Terwijl hij wegloopt. En moet ik me klaar maken als ik geen kant op kan?

I am so sorry... Voor dit korte stukje ❤️

Achtergelaten - Flikken RotterdamМесто, где живут истории. Откройте их для себя