READ !!!!

291 9 2
                                    

HET IS VAN BELANG DIT TE LEZEN ANDERS ZUL JE ER LATER NIKS MEER VAN SNAPPEN:


Heeyy lieve lezertjes van Achtergelaten!

Ik ben volgen mij iets wat doorgeslagen in dat ik een 'SaskiaStory' wilde maken. Daarom heb ik op een avond toen ik heel erg moe was (en dus niet helemaal bij de les) een eind geschreven aan Achtergelaten. Enkele minuten later verscheen deel 2 van de 'SaskiaStory' genaamd Niet Alleen.

Ik merkte aan mezelf dat ik het lastig vond om aan dit nieuwe boek te schrijven en had na een tijdje er echt geen zin meer in. De delen kregen maar 100 woorden zodat als ik er wat van maakte ik er snel klaar mee was. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Zoals sommige al gezien hadden heb ik daarom dan ook Niet Alleen ongepubliceerd. Ik had al weken geen update meer gedaan en was ook niet erg meer van plan dit te doen.

Mijn nieuwe plan is dan ook om in het laatste deel het woord einde weg te halen en met dit boek veder te schrijven. Dus ook het dankwoord zal verwijderd worden. Dit nieuwe vervolg krijgt een hele andere wending dan Niet Alleen. Eigenlijk zou je heel Niet Alleen en het einde van dit boek moeten vergeten. Doen alsof het nooit gebeurd is.

Ik schrijf op het moment aan mijn nieuwe boek Gebroken. Wanneer deze af is zal ik een nieuw deel plaatsen van Achtergelaten. Ik doe dit zo laat omdat iedereen dan de tijd heeft om dit berichtje te lezen en er nog mogelijke vragen over te kunnen stellen. Wanneer het nieuwe deel geplaatst word zal dit bericht verwijderd worden.

Ik snap dat dit verwarring met zich mee brengt, maar ik voel me er het fijnst bij. Mijn welgemeende excuses voor dit ongemak. Ik hoop dat jullie het een beetje begrijpen en wees niet bang vragen te stellen in de reacties of in een privé bericht.

Ik hoor graag wat van jullie !!

-XXX- Iris ❤️

Achtergelaten - Flikken RotterdamWhere stories live. Discover now