Camelia

1.2K 175 2
                                    

"Είσαι καινούργιος?Δεν σε έχω ξαναδεί."λεω καθώς παρατηρώ τα μάτια του.

Νομίζω βρήκα θέμα για την επόμενη ζωγραφία μου.Δεν θα είναι εύκολο να ζωγραφίσω τα μάτια του.Εχω συνηθίσει να ζωγραφίζω λουλούδια,αλλά ασχέτως απο αυτό θα είναι δύσκολο να τα κάνω πανομοιότυπα.Είναι τόσο περίεργα.Σαν μια πράσινη άβυσσος.όσο πιο πολύ κοιτάς τόσο πιο βαθία σε τραβάει.

"Το περίμενα και όχι είμαι εδω και δυο χρόνια στο σχολείο."γελάει και τον κοιτάω μπερδεμένη.

"Δεν πολυβγαίνω έξω ούτε κάνω παρέα με πολλά άτομα οπότε φυσικό είναι να μην με ξέρεις."λέει και νεύω,καθώς βολεύομαι καλύτερα στην θέση μου.

Εκέινη την ώρα ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο καθηγητής.

"Καλημέρα παιδία.Με λένε Chris Jonathan και θα σας διδάξω μερικά βασικά πράγματα για την βοτανική.Κανώ την πρακτική του μεταπτυχιακόυ μου εδω.Αυτό το μάθημα θα το κάνουμε 3 φορές την εβδομάδα και κάθε τρίμηνο θα αλλάζετε."λέει και ξεφυσάω απο ανακούφιση.

Θέλω όσο τίποτα να περάσει το 1ο τρίμηνο για να παω ζωγραφική.

"Λοιπόν η βοτανική ασχολείται κυρίως μετην ανάπτυξη, την αναπαραγωγή, το μεταβολισμό, την μορφογένεση, τις ασθένειες, και την εξέλιξη των φυτών.Ως κλάδος της βιολογίας απαντάται ως κύρια επιστήμη των φυτών ή ως φυτοβιολογία.Τώρα που μπορεί να χρησιμέψει στα φάρμακα?Πολλά φάρμακα, όπως η κάνναβη, η καφεΐνη και η νικοτίνη προέρχονται απευθείας από το φυτικό βασίλειο.Επίσης τα φυτά μας εξασφαλίζουν πολλά φυσικά υλικά όπως το βαμβάκι, το ξύλο, το χαρτί, ορισμένα είδη σκοινιών κ.α."

Ηδη βαρέθηκα.Το μόνο ενδιαφέρον θα ήταν εαν μιλούσαμε για λουλούδια.Αλλά οχι να τα αναλύαμε,απλώς να τα παρατηρούσαμε.Να βλέπαμε την ομορφία τους και πόσο καλλιτεχνικά είναι φτιαγμένα.Νιώθω ευνώμων που έχω το ίδιο όνομα με ενα λουλούδι.

"Σήμερα,αφού είναι πρώτο μάθημα δεν θα κάνουμε κάτι,απλώς μπορείτε να μου πείτε τις απορίες σας σχετικά με το μάθημα και να συζητήσουμε."συνεχίζει την πολυλογία.

Μιας και δεν θα κάνουμε κάτι ενδιαφέρον σκεύτομαι να αρχίσω να ζωγραφίζω τα μάτια του.

-------
Δυσκολεύομαι λίγο αλλά καταφέρνω να κάνω το περίγραμμα μαζί με τις σκιές.

Του έριχνα κλευτές ματίες όλη την ωρα για να μπορέσω να κάνω την ζωγραφιά οσο πιο αληθινή γίνεται.

Violet»H.S.Where stories live. Discover now