Kapitel 4 - Home sweet home..

2.1K 78 4
                                    

E M M A

"Burde vi ikke vække hende?" Var hvad der vækkede mig fra min ubehagelig drøm. Jeg var vågnet midt i, at blive kvalt af min far, så det var nok nærmere et mareridt.

"Man vækker aldrig en sovende pige, Michael!" Kommer det gispende fra en af de tre drenge. Jeg har stadig ikke vænnet mig til deres mandlige stemmer, med en slags cute accent.

"Eller en sovende Calum" kommer det fra en tredje, som lidt efter hviner et højt "av" da nogen slår ham.

Jeg åbner det ene øje på klem, og kigger mig stille rundt omkring.

Jeg er omringet af de samme fire drenge fra i går, som alle sidder og ser et eller andet Austin og Ally i fjernsynet, imens de diskuterer om ananas hører til ovenpå på pizza, hvilket det langt fra gør.

"Det er ulækkert!" Hviner Calvin Calum fyren, som ligner en mandlig tornerose, der lige er vågnet efter 100 års søvn. Han er vist ikke en morgenperson.

"Ligesom dig" kommer det fra Michael med det sindsyge hår, der straks får høje suk fra dem alle sammen.

"Nogen bør virkelig give ham et kursus i at disse" griner Luke. Jeg åbner begge øjne helt, og griner af dem, hvilket får dem alle til at se på mig.

"Du er vågen!!!" Hviner Michael hyper. Han har pludselig glemt alt om hans dårlige diss, og ligner nu et lille barn der lige har fået af vide, at han må få slik.

"Så kan vi endelig køre hende hjem" kommer det fra Grisinni Ashton. Calum ruller med øjnene og sparker til hans fod, hvilket får Ashton til at række tunge af ham.

"Hvor er din gæstfrihed, Ash?" Spørger Luke med et skævt smil. Han vender derefter hovedet mod mig, som ser på ham med store øjne.

"Vores maneger er ikke glad for, at der ligger en fremmede pige på vores sofa!" Fortæller Ashton dem med en løftet pegefinger og et skævt smil.

"Well.. Vores maneger er aldrig glad, medmindre vi sidder stille og læser en bog" fortæller Calum fyren. Ham der Michael med det sindsyge hår nikker ivrigt.

"Hvilket aldrig kommer til at ske." Han smiler venligt til mig og rækker mig en hånd.

"Michael" han ryster min hånd og trækker den så til sig. Derefter rækker Calum mig hånden, som jeg også tager imod.

"Calum" jeg kender godt jeres navne.. Sådan da. Grisinni Ashton rækker mig som den sidste hånden og smiler et smil, som selv jeg - en fremmed - kan se er falskt.

"Ashton." Han tager hurtigt hånden tilbage, som om han er bange for pigelus og kigger stift på fjernsynet.

Ham det Luke fyren ruller med øjnene af Ashton, og ligger hovedet lidt på skrå.

"Gør dit hoved stadig ondt?" spørger han nervøst. Jeg tager mig hurtigt til hovedet, og skær' en grimasse.

"En lille smule" mumler jeg.

"Jeg bliver overrasket, hver gang hun snakker" smiler Michael. Calum griner og klapper ham på skulderen.

"Du har virkelig brug for flere piger i dit liv" sukker han.

Friendship Isn't Easy ↠ lrh | ✓Where stories live. Discover now