Kapitel 39 - Eeeeew!

1.3K 46 25
                                    

Emma's POV

Alle er stille i bilen, og med alle mener jeg Luke, Ash og mig. Ashton køre, Luke sidder på forsædet ved siden af Ash og jeg sidder på bagsædet, helt lonely.

"Så hvorfor lige stranden?" Spurgte Ashton for at bryde stilheden.

"Ved det ik', det er bare så lang tid siden at jeg har været på stranden, og vejret er så godt idag.." Svarede jeg og smilede stort.
Luke sad i badebukser og hvid t-shirt. Ashton sad også i badebukser bare med en mørkegrå t-shirt, og jeg sad med mine elskede cowboy shorts og min sorte løse croptop, med en bikini indenunder, stranden, her kommer vi.

-

Jeg nærmest fløj ned til vandkanten med drengene i hælende på mig. Sandet var varmt, måske lidt for varmt, men det er ligemeget, når det er varmt i London skal man nyde det!
Drengene løb direkte ud i vandet, efter at de havde smidt deres ting i sandet. Jeg hoppede dog ikke direkte ud i vandet.
Jeg valgte at folde et håndklæde ud i sandet og derefter smide mine shorts og croptop. Hurtigt lå jeg nede på det efterhånden meget varme håndklæde, udendørs afslapning er lige noget for mig!

"Hej..", jeg åbnede hurtigt mine lukkede øjne og så til højre for mig. En eller anden lidt for gammel mand havde sat sig ved siden af mig. Hurtigt satte jeg mig op.

"Hej?" Jeg kiggede undrende på ham. Var han ikke lidt for gammel til at sætte sig ved siden af en 18' årig? Jo! Han var jo 20 eller 30 år ældre end mig, eeeeew!

"Du ser godt nok ensom ud, skal jeg holde dig med selvskab?", jeg løftede et øjenbryn og begyndte så at grine. Han så undrende på mig.

"Det er okay, jeg er her med nogle venner" sagde jeg. Hans smil falmede lidt.

"Jamen så undskylder jeg for at afbryde.." Han smilede svagt og skred så igen, tak, han var altså lidt creepy.

"Det' okay.." Jeg smilede og kiggede hen mod vandet igen, hvor der ikke var nogle drenge, upsi, jeg mistede dem af syne, eller faktisk har jeg ligget med lukkede øjne hele tiden, men whatever.

"Hvem var det?" Spurgte Luke. Han tog et håndklæde fra tasken og tørrede sit hår. Jeg trak på skuldrene.

"Aner det ikke, en eller anden creepy mand som mente at jeg så ensom ud.." Svarede jeg og rakte et håndklæde til Ashton som han derefter brugte til at tørre sit hår med.

"Hold dig hellere væk fra ham, tro mig, jeg kender mænd, og de sætter sig aldrig ned bare for at hyggesnakke" sagde Ashton. Jeg grinede kort af ham. Mig og Luke havde da 'hyggesnakket' mange gange..?

"Skal du ikke ud i vandet?" Spurgte Luke og så ned på mig. Jeg rystede på hovedet.

"Nej tak, sø vand er ikke lige mig.." Svarede jeg. Luke løftede et øjenbryn og hev mig så op. Jeg vidste godt hvad han skulle til, og jeg kunne i den grad ikke lide tanken, vand, eeew nej!

"Luke, du våger.." Jeg blev afbrudt af mit eget hvin da han løftede mig op i hans arme.

"Vand er sundt!" Sagde han og smilede ned til mig. Jeg rystede vildt på hovedet. Han nikkede bare vildt, haha sjovt.. (Fornem ironien)

"Luke stop!" Hvinede jeg imens jeg kraftigt prøvede at komme fri, men han var for stærk, jeg begynder snart i fitness.. Han rystede på hovedet.

"Jeg holder med Emma, Luke slip hende, vi er i problemer og du sakker bagud hvis du bærer hende" Ashton sendte Luke et seriøst fjæs.

"Hvad mener du med at sakke bagud?" Spurgte Luke. Ashton pegede bagud hvor der kom en masse mennesker mod os, og det var ikke bare mennesker, men mennesker med kameraer, blyanter og blokke.
Luke satte mig hurtigt ned og løb hen for at samle alle vores ting sammen. Ashton tog halvdelen af tingene og begyndte så at løbe, det samme gjorde Luke og så stod jeg alene tilbage og vidste ikke hvad jeg skulle gøre med mig selv.

"Em, løb nu, ellers når du ikke ud af skolen!" Råbte Ashton. Jeg satte hurtigt i løb men det var lidt for sent, de havde allerede indhentet mig.

"Hvorfor er du sammen med drengene?" Fordi de er mine venner og fordi de er skønne?

"Ved du godt at de snart skal videre på Tour?" Godt spørgsmål, svar: nej! Hvorfor har de ikke sagt det?

"Udnytter du dem?" Jah klart, jeg spiser os babyer til aftensmad hver anden dag.. (Fornem ironien)

"Hvorfor dropper de dig ikke, du er jo bare et nul?" Måske fordi de har et hjerte?

"Hvordan mødte du dem" ehm, de slog en dør i hovedet på mig xD

Jeg kiggede mig forvirret omkring. En cirkel af mennesker stod omkring mig med kameraer. Jeg prøvede at slippe ud, men de havde omringet mig for sygt. Deres spørgsmål sårede mig, seriøst, havde de ingen følelser eller hvad? Hvordan ville de have det hvis det var dem der blev omringet sådan her? Nok ikke fedt!

"Kan i ikke bare lade mig være?" Spurgte jeg og kiggede ned i jorden, jeg var ikke ligefrem fan af at blive omringet og taget billeder af.
Jeg pressede mig med besvær ud af menneske mængden og satte i løb, uden sko på, hvorfor havde Luke os taget mine sko?

-

Det var blevet mørkt, og jeg var pinligt nok faret vild, fedt.. Mine fødder var fortalt smadret og jeg havde kun badetøj på, slet ikke fedt. Flere fyre havde piftet efter mig og sendt mig blikke.
Mine fødder blødte og gjorde ondt, jeg havde vist trådt på et par glasskår, ups.

"Hej igen du!" Sagde en eller anden bag mig. Jeg stivnede, pis.. Hurtigt vendte jeg mig om og så på.. Manden fra stranden.. Ashton havde ret, mænd sætter sig aldrig bare ned for at hyggesnakke. Eller jo Luke gør, men.. Ellers gør de ikke..

Iiiiiiih, er næsten oppe på 2k, det er jo for vildt, troede ikke en gang at jeg ville nå 100, omg! Det er for sygt, tak til alle der læser med!!

- Luisa-m

Friendship Isn't Easy ↠ lrh | ✓Where stories live. Discover now