Chapter: 2

1.2K 115 74
                                    



İyi okumalar:) Multi Angel^_^


Zayn dışarı çıktığı için Angel eline kendi pansuman yapmak zorunda kalmıştı. Dolaptan yanık kremi ve temiz sargı bezi ile salona dönüp bir yandan televizyon izlerken bir yandan eliyle ilgileniyordu.
Kızarıklık zamanla geçerken ağrı kesici sayesinde Angel daha iyi hissediyordu.

Boş boş oturmaktan Angel'ın canı sıkılmıştı. Aklına gelen bir fikirle oturmaktan tenine yapışan koltuktan ayağa kalktı ve Zayn'in odasına gitti. Buraya ilk geldigi günler Zayn'in bir günlük tuttuğuna şahit olmuştu ve bu günlükte neler yazdığını çok merak ediyordu. Odayı biraz gezdikten sonra yatağın altında yarısı görünen defter ilgisini çekti, yavaşça yatağın atlına eğilip baktı, işte oradaydı. Kahverengi deri kaplı defteri eline aldı ve rastgele bir sayfayı açıp okumaya başladı.

24 Aralık 2008

Bugün her zamankine oranla daha güzeldi. Üzerinde ki siyah elbise vücuduna tam oturmuş, diğer kızları kıskandıran fiziğini gözler önüne sermişti. Sürdüğü kırmızı ruj, dolgun dudaklarında mükemmel duruyordu. O, kelimenin tek anlamıyla mükemmeldi ve her şeyiyle benimdi.

Benim güzel, Alice'im.


Angel'ın göz yaşları sararmış defter yaprağına usulca damladı.Zayn onu değil Alice denen kızı seviyordu. O kadar çok seviyordu ki onunla ilgili geçen her anını günlük tutarak hatırlamak istiyordu. Angel'ın titreyen elleri başka bir sayfayı daha açtı.

1 Ocak 2008

Bugün meleğimin doğum günüydü, ona bir demet gül getirdim ve mum ışığında romantik bir yemek yedik. Meleğim o kadar mutlu oldu ki, defarlarca öptü beni. Bugün bir şeyi daha iyi anladım.

Ben güzel Alice'ime deliler gibi aşıktım.



12 Ocak 2008

Bugün benim doğum günüm ve meleğim bana çok güzel bir süpriz hazırlamış, bana kendi elleri ile yemek hazırladı. Üzerinde adlarımızın baş harfi olan metal bir yüzük hediye etti, bu yüzüğü hayatım boyunca çıkartmayacağıma yemin ediyorum.

Seni seviyorum, Alice'im.


23 Şubat 2008

Bugün hayatımın en berbat günüydü, meleğim ile kavga ettik ve sesim yanlışlıkla ona yükseldi. Çok korkmuştu, ağlamıştı. Ona sarılıp ne kadar kulağına sakinleşmesi için güzel sözler söylesemde o beni itti ve yukarı odasına koştu.

Çok özür dilerim, güzel Alice'im.



Angel sağanak yağmur gibi ajan göz yaşlarını sildi ve bir sayfa daha açtı. Tam okumaya başlamıştı ki evde yankılanan ses ile olduğu yerde kaldı.

" Angel? "

Oops! Acaba kim?

Umarım beğenirsiniz. Lütfen oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin :)
Sizi seviyorum.💚

Broken Heart || zaynmalik. Where stories live. Discover now