Chapter: 5

1.1K 102 72
                                    



İyi okumalar:)


Angel yara olan bedenine aynada bir süre baktı ve kremi zorlukla sürmeye çalıştı. Yaraları çok kötü acıyordu, her dokunduğunda kızın gözleri doldu.
Tam kremi kapatıp tişörtünü düzelttiği sırada banyonun kapısı açıldı. Zayn gelmişti. " Kahvaltı neden hazır değil? " diye hafif yüksek sesle konuştu Zayn. Angel yutkundu, acilen bir bahane üretmesi gerekiyordu. Lavabonun üstünde duran kremi eline alıp Zayn doğru salladı." Ben şey k-kremi sürüp hazırlayacaktım. " diye açıkla yaptığında Zayn'in içinden bir şeyler kopmuştu. Kızın yaralarına bakıp onu belinden tutup aniden kendine çekti.

Angel'ın nefes alışverişleri hızlanmıştı, Zayn'in gözlerine bakıyordu en derininden. Zayn, Angel'ın elinden kremi alıp kızın irili ufaklı morluklar oluşan bacaklarına kremi sürmeye başladı. Angel sertçe yutkundu, Zayn'in elleri onu çok farklı hissettiyordu.
Zayn birden kızın bacağını sertçe sıktı ve kızın çenesini kavradı. Angel acı gözlerle Zayn'e baktı ve göz yaşlarını geri göndermeye çalıştı.

" Bak Angel, benim sözümden çıkarsan neler oluyormuş. Bir daha sözümden çıkarsan daha kötüleri olur. " dedi Zayn ve kızın boynuna bir öpücük kondurdu. -dengesiz bu Zayn :d-
" Şimdi git ve kahvaltıyı hazırla, beş dakikan var. " diye ekledi Zayn banyoyu terk etmeden hemen önce.
Angel ise daha fazla azar işitmemek için hızla aşağı indi.




***


" Ben gidiyorum akşam geç gelirim. " dedi Zayn ve ceketiyle araba anahtarlarını aldı. Angel başını salladı. Daha sonra gelen cesaretle konuşmaya başladı. " Za-zayn bende dışarı  çıkabilir miyim? " Zayn kaşlarını çattı, bedenini Angel'a doğru döndürdü. " Buna ne zaman izin verdiğimi gördün Angel? " dedi Zayn bir kaşı havaya kalkıktı. Angel usulca başını salladı. " Aferin. " dedi Zayn ve evden ayrıldı.





Angel canı sıkılınca Emily'i çağırmıştı. Şimdi ise iki arkadaş bahçenin yeşil çimenlerine uzanıyorlardı.
" Söylesene Angel, Zayn'i bu kadar sevmenin sebebi ne? " dedi Emily. Angel arkadaşının sorusuna gülümsedi. " Onun bir detayını seviyorum Emily. Ela, gözlerini, dilini dişleri arasına alıp gülümsemesini, bir işle uğraşırken gözlerinin önüne düşen saç tutamını üflemesini, en sevdiği filmi sıkılmadan her defasında yeniden izlemesini. "
Emily'de gülümsedi ve arkadaşına içtenlikle sarıldı. Angel ise devam etmişti konuşmaya.

" O çok sert olabilir, beni sevmiyor da olabilir ama ben onu sonsuza denk seveceğime yemin ediyorum Emily, onu ilk gördüğümde aşık oldum ben ve başka hiç kimseyi istemiyorum. O, istediğim her şey. " deyince Angel, Emily Angel'a baktı. Arkadaşının Zayn'i ne kadar çok sevdiğine bir kere daha şahit olmuştu.

Angel elini gökyüzünde ki yıldızlara uzattı. " Şu yıldızları görüyor musun Emily? İşte onların hepsini toplasan Zayn kadar ışıltılı olamazlar. " Emily gözlerini arkadaşına çevirdi. " Ama Angel. " diye mızmızlandı Emily. " Zayn senin canını yakıyor. "
Angel gülümsedi. " Ben Zayn'in bana verdiği acıyı bile seviyorum, ve biliyor musun? " dedi Angel bir anlık duraksadı. Emily arkadaşının söylediklerini pür dikkat dinliyordu. " O kadar canımı yakmasına rağmen asla Zayn'in yanlış kişi olduğun düşünmedim.






***



Emily gitmişti ve Angel boş evde Zayn'i bekliyordu. Yemeği de hazırlamıştı. Zayn'in geç gelmemesini umuyordu. O sırada kapı yavaşça açıldı ve Zayn içeri tökezledi, sarhoştu. Angel hemen yanına gitti ve Zayn'i belinden tuttu. " Zayn iyi misin? " Zayn havadan Angel'a bakıyordu. " Çok kısasın Angel. "
Bu sözler karşısında Angel'ın yüzü birden düşmüştü, başını öne doğru eğdi. Zayn Angel'ı çenesinden tuttu ve yüzünü kaldırdı. " Ama böyle olmanı seviyorum, çünkü sana sarıldığımda kollarımın arasında yok oluyorsun. "


Angel'ın kaşları hafif çatılmıştı. " Ama Zayn sen bana hiç sarılmadın ki . " Zayn gülümsedi, Angel ne kadar güzel gülümsediğini düşünüyordu. " O zaman izle ve gör güzelim. " dedi Zayn ve Angel'ı kolları arasına alıp sıkıca sarıldı. Angel küçük dilini yutacağını sanmıştı. Zayn ona güzelim demişti ve şimdi ise sıkıca sarılıyordu. Zayn geri çekilip Angel'ın gözlerine baktı. " Bu gece birlikte uyuyacağız bir tanem. " dedi kelimeler ağzında yuvarlanıyordu. Angel bir kolunu Zayn'in beline sararak destek oldu, birlikte odaya çıktılar.


Yatağa yattıklarında Zayn arkadan Angel'ın beline
sıkıca sarıldı. " Teşekkür ederim, Tanrım. Çok teşekkür ederim. " diye mırıldandı Angel ve huzurun verdiği rahatlık hissiyle gözlerini yumdu.

Oops! Bakalım sabah neler olacak?

Umarım beğenirsiniz lütfen oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin:))
sizi seviyorum.💚

Broken Heart || zaynmalik. Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin