Last

1.5K 128 202
                                    


Ve malesef ki final bölümü. Öncelikle hikayeme olan bağlılığınız için o güzel yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Biliyorum final olmasını istemediniz ama lütfen affedin. Ve şimdi isminlerini yazacağım kişilere yorumları için hikayeme olan ilgilileri için sonsuz teşekkürler. Eğer unuttuklarım varsa lütfen kusura bakmayın hepinizi sonsuz seviyorum.

Purplefatmanur 💜
Harryforeverstyles ❤️
onlydream1D
@ZMfatmaN♡
@ayliniallteymurova♡
@lifehasbeenzayn♡
@louis_Horan_1D♡
@kaydies_directioner♡
@ayinaltinda♡
@zaynsevval1D♡
@stylesharrydelisii♡
@directioner_1991♡
@dremazyanur26♡

Eğer kullanıcı adlarınızı yanlış yazdıysam kusura bakmayın:)

Sizi seviyorum. 💚

İyi okumalar.

Angel eline telefonunu aldı ve Zayn'in numarasını tuşladı. Zayn ekranda Angel'ın ismini görmesiyle kaşlarını çatmıştı. " Kim arıyor? " diye sordu Liam merakla. Soruya karşılık Zayn bakışlarını Liam'a çevirdi." Angel. " diye mırıldandı ve zırlayan telefonunu yanıtladı.

" Angel? " Angel göz yaşlarını sildi ve derin bir nefes aldı. " Beni neden sevmiyorsun? " diye sordu Angel çaresizce. Zayn bu soru karşısında afalladı.
Ne diyeceğini düşünürken sessizliği Angel'ın hıçkırıkları bozdu. " Ben seni o kadar severken, sen neden beni sevmiyorsun? "

Zayn bir süre sessizce Angel'ın hıçkırıklarını dinledi. Angel'ın her bir iç çekişinde Zayn'in de yüreği acıyordu. Ama sert mizacından ödün vermeden sonunda soruya cevap verdi. "Bu nerden çıktı şimdi?" Angel'ın göz yaşları tıpkı gölden taşarmışcasına gibi hızla yanaklarından süzülüyordu.

" Biliyor musun Zayn? Tanrı seni benim için yaratmamış. " dedi Angel hıçkırıkları arasında.
Zayn'in gözleri doluyordu ama kendinden ödün vermeyecekti. " Angel saçmalamayı kes ve kapa şu telefonu! " diye bağırdı Zayn.  Angel kahkaha attı ve ilk defa Zayn'in dediğini yapmadı, telefonu kapamadı. " Saçmalıyorum? Ah evet, seni sevmek saçma haklısın! " diye bağırdı Angel.

Zayn telefonu sıkıyordu ve parmak boğumları beyazlaşmıştı. " Biliyor musun Zayn? Belki sana Alice'in verdiklerini veremem ama sana aşkımı verebilirim, seni kalbime saklarım ve oradan sonsuza denk çıkarmam. " Zayn'in alt dudağı titriyordu, çaresizdi. " Ben sana ilk görüşte aşık oldum, Zayn. " Angel göz yaşları arasında gülümsedi.
" Bana yaptığın ve yaşattığın tüm her şeye rağmen seni sevdim, değişeceğini bir gün beni de seni sevdiğim gibi seveceğini düşünerek sevdim seni. Ama yanıldım... " demişti Angel.

Zayn yanaklarında hissettiği ıslaklıkla elini yanağına götürdü, ağlıyordu. . Yıllar sonra yeniden bir kız onu ağlatmayı başarmıştı.

" Belki de biz cennette buluşuruz, annem hep cennetin bu dünyadan daha güzel olduğunu söylerdi. İstediğin herşeye orada sahip olabiliyormuşsun,
o zaman ben seni istiyorum Zayn. " dediğinde Angel, Zayn dayanamayarak, " Angel sus. " demişti.
yalvararak. Angel gözlerini kapattı, bir  süre elinde ki şeye baktı ve gülümsedi. " Merak etme Zayn, bu günden sonra artık sesimi duymayacaksın. "



Zayn kaşlarını çattı." Angel sen ne saçmalıyorsun?!" diye kükredi adeta Zayn, Angel ise devam etti.
" Belki cennette beraber uyuruz, belki cennette beraber kahvaltı yaparız, belki cennette beni dövmezsin, belki cennette Alice'i düşünmezsin ve en önemlisi belki cennette beni seversin. " dedi Angel.

Zayn hızla olduğu yerden kalktı, kafenin kapısına yöneldi. " Şuan ne yapıyorsan hemen dur, yanına geliyorum. " diye bağırdı Zayn. Apar topar arabasına binip son hız evin yolunu tuttu.

" Cennette görüşürüz gün ışığım. " Angel son kez gülümseyerek telefonu kapattı. " Sikeyim! " diye bağırdı ve Zayn ve arabayı daha hızlı sürmeye başladı.


Angel elinde ki jileti bileğine bastırıp bir çizik attı ve şarkı mırıldanmaya başladı.

" Sen hayran olunacak bir şey değil misin?

Çünkü parlaklığın tıpkı bir ayna gibi. "


Çizik.

" Ve fark etmeden edemiyorum bunu kalbime yansıttığını.

Eğer yalnız hissedersen ve parlama bulunmamı zorlaştırırsa şunu bil ki ben her zaman diğer tarafta aynı yerde olacağım. "


Bir çizik daha.

" Çünkü elin elimdeyken ve cebim ruhunla doluyken sana söyleye bilirim gideceğimiz bir yer olmadığını."

Çizik.

" Sadece ellerini geçmişin üstüne koy ben buradayım bunları aşman için sadece güçlü olmalısın. "

Kanla kaplı kıpkırmızı olan koluna son bir çizik.

Angel'ın gözleri bulanıklaşmaya başlamıştı, her yer koyu kıvamlı, yapışkan sıvıyla kaplanırken vücudu daha fazla kendini taşıyamamıştı.

Zayn hızla arabadan indi, evin kapısını kırmak istercesine sert açarken hiçbir şey umrunda değildi, tek bir şey dışında.

" Angel! " diye bağırdı ve yukarı odaya koştu. Angel odada değildi, banyoya koştu. Kapıyı açtığı anda Zayn kalbinin durduğunu sandı.

Hızla güzelinin yanına gitti, kanlar içinde yerde yatan Angel'a eğildi ve kollarının arasına aldı.
" Angel bir tanem lütfen, lütfen ölme. " Zayn deli gibi ağlıyordu.

" Gü-gün ı-ışığım. " diye zorlukla fısıldadı, Angel.
Zayn Angel'ın alnından saçlarını çekti ve oraya bir öpücük kondurdu. " Angel sakın! Sakın ölme! "

Angel gün ışığına son kez baktı. Biraz sonra söyleyecekleri ölmeden önceki son sözleri olacaktı.
" Se-seni cennette be-bekleyeceğim. "

" Hayır, hayır! Sakın böyle konuşma ölmeyeceksin. " dedi Zayn. Angel yavaşça elini havaya kaldırdı.
" Sa-sana do-dokunabilir miyim? " Kanla kaplı parmaklarını Zayn'in yüzüne doğru uzattı.


Zayn'in kalbi parçalara ayrılmıştı, başını salladı. Angel gülümsedi ve Zayn'in yanağını tuttu. " Bu-bu his ço-çok güzel. "

" Dayan güzelim, lütfen dayan ambulans birazdan gelir. " dedi Zayn, içinden hala gelmeyen ambulansa küfürler savuruyordu.Angel yutkundu ve gülümsedi.

" Za-zayn senden bi-bir şey i-isteyebilir miyim? "
Zayn hızla başını salladı. " Be-beni ö-öper misin? "
Zayn göz yaşlarını sildi ve başını hızla salladı. Dudaklarını Angel'ın yumuşacık dudakları ile buluşturdu.

Ama Angel'ın artık Zayn için atan bir kalbi yoktu.
Zayn hareketsiz bir şekilde Angel'a baktı.
" Angel! Angel! " diye bağırdı ve kızı omuzlarından sarsarak ağlamaya devam etti.

Ambulansın sesi sokakta yankılanıyordu.

Ve Zayn bir eşyasını. Angel ise ruhunu kaybetmişti.



Son.

Angel 💔 Zayn - Broken Heart

Broken Heart || zaynmalik. Where stories live. Discover now