Chapter: 4

1.1K 98 58
                                    



Umarım beğenirsiniz, lütfen oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin.
Sizi seviyorum. 💚



Saat gece yarısını çoktan geçmesine rağmen Zayn hala eve gelmemişti. Emily'de gitmişti ve Angel çok korkuyordu. Dışarıdan gelen demir kapının tıkırtısı ile Angel koşarak bahçeye çıktı. Işığın düğmesine basmasıyla dünya başına yıkılmıştı.

Zayn esmer bir kızı duvarla kendi arasına sıkıştırmış ve hararetli bir şekilde öpüyordu. Zayn kızı bıraktı ve Angel'a döndü. " Zayn bu kim? " dedi esmer kız. Zayn kıza dönüp sırıttı. " Hizmetçi bebeğim, evi olmadığı için burada kalıyor. " diye açıkladı Zayn.
Angel işte o an uçurumdan düşüyormuş gibi hissetti. Düşüyordu ama kimse ona elini uzatmıyordu.
Kız gülümsedi ve Zayn'in dudaklarına tekrar yapıştı. Zayn kızla beraber Angel'a bakmadan yukarı çıktı.





Angel bacaklarını kendine doğru çekmiş, inleme seslerini duymamak için elleriyle kulaklarını tıkıyordu. Ama bu işe yaramamıştı. Angel daha fazla dayanamadı, yavaşa kalktı ve Zayn'in odasının kapısına gitti. Aralık kapıdan onları izlemeye başladı.Şuan karşısında olanları acı gözlerle izliyordu. Elini dudaklarına götürdü ve kısık kısık hıçkırıklarla ağlamaya başladı. Zayn kızın kendisine dokunmasına bile izin veriyordu.

Angel hızla odasına gitti ve yorganın altına girdi. Her gece yaptığı şeyi yaparak Tanrı'ya dua etmeye başladı. " Tanrım yalvarırım Zayn, beni sevsin. Lütfen. "




***


Zayn sigara içmek için bahçeye çıktığında salıncağın yanında Angel'ın ayıcığını görmüştü. Angel'ın hala aptal oyuncaklarla oynaması onu sinirlendirmişti. Ona kaç kere demişti bu ayıcığı at diye. Angel çocuk gibiydi ve bu Zayn'i deli ediyordu. Elinde ki ayıcıkla mutfağa gitti ve Angel'ı sertçe kolundan tuttu.

" Bu ne Angel? " dedi Zayn elinde ki oyuncak ayıcığı göstererek. Angel gözlerini büyüttü ve korkuyla ayıcığa baktı. " Ben sana bunu çöpe atıcaksın demedim mi?! " diye kükredi Zayn. Angel göz yaşlarına boğulmuştu. Birazdan başına
gelecekleri biliyordu. Zayn Angel'ı içeri sürükledi ve koltuğa sertçe fırlattı.

" Bak, iyi bak! Oyuncağına veda et, çünkü bu onu son görüşün olacak. " dediğinde Zayn ayıcığı parçalara ayırıp oyuncağın içinden çıkan pamukları etrafa saçtı. Angel hıçkırıklarla yırtılan ayıcığına bakıyordu. Zayn Angel'ı kolundan tuttu ve yukarı odaya sürüklemeye başladı. " Benim sözümden çıkmak neymiş göreceksin. " dedi Zayn sinirle ve Angel'ı yatağa attı.

Angel korku dolu gözlerle Zayn'e bakıyordu. Zayn, Angel'ı bacaklarından tutarak yakına çekti. Kızın pantolonunu bacaklarından sıyırmıştı. " Za-Zayn tamam özür dilerim bir daha sözünden
çıkmayacağım. " dedi Angel hıçkırıklarla. Zayn Angel'ı dinlemedi ve pantolonu yere attıktan sonra belinden kemeri çıkardı.

" Zayn yalvarırım yapma! " diye çığlık attı Angel. Ama Zayn kemeri sertçe Angel'ın bacaklarına indirdi. Angel'ın nefesi kesilmişti, gözlerini sertçe kapattı ve evi inleticek derecede tiz bir çığlık attı. Zayn'in her vuruşunda nefesi kesiliyordu. Zayn elinde ki kemeri yere attı ve hızla soyunduktan sonra Angel onu içinde hissetti." Z-zayn dur. " dedi Angel son kez yalvararak. Fakat Zayn onu dinlemedi.

Zayn bir kaç dakikanın ardından Angel'ın yanına yığıldığında Angel ölü gibiydi, vücudunu hissedemiyordu. Zayn kalktı ve odadan hızla çıktı.
Angel üzerini örttü ve gözlerini kapattı. Yorgun bedeni hala nefes alsa da ruhu bu geceden sonra ölmüştü.

Broken Heart || zaynmalik. Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin