Chapter: 6

1.1K 102 90
                                    



İyi okumalar:)

Zayn gözlerini penceren süzülen rahatsız edici güneş ışınlarıyla açtı. Oda da farklı bir koku vardı, sanırım çilek kokusuydu. Başını yan tarafına çevirdiğinde Angel'ı gördü. Yüzünde gülümseme olmuştu, yavaşça kıza eğildi ve usulca başını kızın boynuna gömdü. Angel irkilerek gözlerini açtı ve gülümsedi. Elini yavaşça kaldırdı, Zayn'e dokunmak istiyordu. Ama aniden fikir değiştirip birden indirdi. Zayn kızacaktı ve bu büyülü an bozulacaktı.

Zayn son bir ıslak öpücük bırakıp başını kaldırdı. Ela gözleri Angel'ın yeşil gözleriyle buluştu." Be-ben gideyim. " dedi Angel korkuyla yataktan doğruldu.
Zayn bir süre daha Angel'ın gözlerini izledi ve daha sonra elini Angel'ın kalçasına koyup sıktı. Ama bu kez Angel'ın canı yanmamıştı. " Neden benden önce uyanıp gitmedin? " dedi Zayn hafif sinirle. Angel yutkundu. " Ben çok özür dilerim. " Zayn, Angel'ın üzerinden kalktı. " Kahvaltı falan hazırlama hemen çıkacağım. " dedi Zayn ve banyoya girdi.

Angel ise son kez Zayn'in yastığını kokladıktan sonra odadan çıktı.




***

" Angel'a hala kötü mü davranıyorsun Zayn? " dedi Liam. Babacık tavrından hiç ödün vermiyordu.
" Neden buraya geldiğim de hep aynı muhabbeti yapıyoruz? " dedi Zayn, Liam'a sinirle bakıp.
" Bari kız dışarı çıksın. " diye diretti Liam ama bu işe karışarak  Zayn'i daha fazla sinir ediyordu. " O benim karım ve seni ilgilendirmez. " dedi Zayn sert çıkan sesiyle.

" Peki, dostum. Bari iyi mi? Onu söyle. " dedi Harry. Soruların ardı arkası kesilmiyordu." Merak etmeyin oldukça iyi. " demişti Zayn, halbuki yalandı. " Angel'ı seviyorsun, değil mi? " diye başka bir soru sordu Harry.Zayn artık sorulardan bunalmıştı, sinirle ayağa kalktı." Ne zamandan beri aşk hayatıma burun sokar oldunuz? " dedi Zayn ve daha fazla onların yanında durmayıp kapıyı çarparak evden ayrıldı.






***



Angel'ın odasına vardığında Zayn gülümsedi, sonra uyuyan meleğin yanına gitti ve yanına uzanıp onu izlemeye başladı. Angel, Zayn için şu dünyada ki en güzel şeydi ve onundu. Ama hiçbir zamam ona, onu sevdiğini söyleyemezdi. Çünkü biliyordu ki, tüm kadınlar Alice gibiydi. İyi niyet görünce onu aldatıcaktılar.

Ela gözler Angel'in dudaklarında arsızca geziniyordu, başını öpülesi dudaklara eğdiğinde Angel gözlerini birden açmıştı. " Zayn? " dedi uykulu ve şaşkın şekilde Angel. " Şşt. " dedi Zayn ve kızın dudaklarına eğilmeye devam etti. Dudakları arasında milim mesafe vardı. ( multi) ama yapamazdı Zayn, birden geri çekildi ve kapıyı sertçe çarpıp odadan çıktı.

Angel'ın göz yaşlarının ardı arkası kesilmiyordu, yorganın altına girdi ve hıçkırıklarla ağlamaya başladı. Zayn neredeyse onu öpecekti ama gitmişti.
" Tanrım lütfen Zayn beni sevsin. " dedi hıçkırıklarla Angel. Zayn ise o sırada kapının arkasından her şeyi  duymuştu.





***


Angel zorla da olsa uyanmayı başarmıştı, dün gece sabaha kadar ağladığı için uykusunu tam alamamıştı. Hızla aşağı indi, Zayn uyanmadan kahvaltıyı hazırlamalıydı. Mutfağa girdiğinde gördüğü şeyle geri geri adım attı. Ta ki sırtı duvarla buluşana kadar. Zayn yine esmer kızla gülücükler saçarak kahvaltı ediyordu ve kız Zayn'in kucağındaydı.

Broken Heart || zaynmalik. Where stories live. Discover now