Chapter: 7

1K 100 95
                                    




İyi okumalar:)

Zayn gözlerini Angel'a çevirdi. Angel'ın göz yaşları gözlerinden süzülürken ikisine bakıyordu. " Aşkım hizmetçi şuraları toplasın. " dedi, Jessica.
Zayn başını Angel'a çevirdi, bir süre kızı süzdü.
" Şuraları topla. " dedi yüksek sesle Zayn ve Jessica'nın kolundan tutup kendi odasına gitti.

Angel  eliyle ağzını kapatsa da hıçkırıklarını dindiremiyordu. Yaşlı gözlerini sildi ve masayı toplamaya başladı.



Angel odasına geçtiğinde o kadının ve Zayn'nin yüksek sesi kulaklarına ulaşıyordu. " Ahh,Zayn! " Angel, Jessica'nın haykırışını duymak istemiyordu, elleri ile kulaklarını kapattı ve daha fazla kendini tutamadı. Hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. " Ye-yeter! " diye bağırdı Angel ve ağlamaya devam etti. Kapı aniden açıldı ve Zayn hızla Angel'a doğru yürümeye başladı. Angel odada geri geri gitmeye başladı. Bacakları yatağa çarpınca arka üstü düştü.
Zayn hızla yanına geldi ve Angel'ı bacaklarından tutup kendine doğru çekti.


" Z-zayn ben birşey yapmadım. " dedi Angel korkudan  titreyerek. Zayn sırttı ve " Soyun, beni bekle. " dedi odayı terk ederken.  Angel Zayn'in arkasından baktı ve tekrar hıçkırıklara boğuldu. Hem o kızı becermişti hemde Angel'ı becermek istiyordu.

Zayn hızla kapıyı açtı ve Angel'ın yanına gidip ellerini bağlamaya başladı, Angel korkuyla Zayn'in her bir hareketini izliyordu. Zayn öne doğru eğildi ve dudaklarını Angel'ın boynuna  götürdü. " Sert ve hızlı. " diye fısıldadı Zayn, Angel kaşlarını çattı. " Za-zayn. " Zayn başını kaldırdı ve Angel'ın gözlerine baktı. " Biliyor musun Angel? Alice'e hiç sert davranmazdım. " Angel kızarmış gözleri ile Zayn'in dudaklarına baktı. " Zayn yalvarırım öp beni. " dedi Angel yalvararak. Şuan tek isteği buydu, Zayn'nin çenesi kasılmıştı. " Asla! " dedi Zayn ve Angel onu sert bir şekilde içinde hissetti.

Angel çarşafı avucunun içine topladı ve sıktı, canı çok yanıyordu. Gözlerini sımsıkı kapattı, başını Zayn'in omzuna koydu. Zayn hiç bir tepki vermemişti. Zayn'in sert vuruşları Angel'ın her seferinde canını acıtıyordu ama Angel Zayn'in acısına bile razıydı. Zayn her daim Angel'ın yanında olmak istiyordu, Angel'ın kokusunu doyasına içine çekmek. Angel'da Zayn'in saçlarını gizliden gizliye kokluyordu, bu daha önce kimsede olmayan bir kokuydu.

Cennetin kokusu diye içinden geçirdi Angel.

Angel canın yanmasına rağmen Zayn'i seviyordu ve hep sevecekti. Çünkü Angel, soğuk bir kentin buz kalpli adamına aşıktı hepsi bu.





***




Zayn sigarasının dumanını dışarı üfledi ve karşısında melekler gibi uyuyan karısına baktı, Zayn seviyordu Angel'ı bunu biliyordu ama inanmak istemiyordu, en kötüsüde buydu zaten. İnanamamak. Birine aşık olduğunu kabullenememek çok zordu, Zayn içten içe acı çekiyordu ama bunu kimse bilmiyordu.


Zayn yavaşça salona gitti ve radyoyu açtı, sessizliğin hüküm sürdüğü evi Tom Odell'ın büyüleyici sesi doldurmuştu.

Ve Zayn, sevmeyi öğrenmek istiyordu.

Zayn aldığı nergisi Angel'ın baş ucuna koydu, güzeli nergisi çok severdi ve bugün evlilik yıl dönümleriydi.
Zayn yavaşça gitti ve uyurken çok hareket ettiği için üstü açılan meleğinin üstünü örttü. Sıcak dudaklarını kızın alnına bastırıp ona küçük bir buse bahşetti. 

" Seni seviyorum bir tanem, evlilik yıl dönümüz kutlu olsun. "


Umarım beğenirsiniz. Lütfen oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin buna ihtiyacım var ve özellikle o güzel yorumlarınıza:))
Sizi seviyorum.💚

Broken Heart || zaynmalik. Where stories live. Discover now