Chapter: 8

1K 102 88
                                    




İyi okumalar:)


Angel gözlerini yavaşça açtı ve bir süre boş tavanı izledi. Oda da çok güzel bir koku vardı, nergis kokusu. Başını yan tarafına çevirdiğinde bir demet nergisi gördü.Yüzündeki kocaman gülümseme ile çiçeği eline aldı ve koşarak aşağı indi.

Zayn elindeki sigarayı söndürdü ve elinde nergislerle gelen Angel'a baktı. " Zayn bunlar çok güzel, çok teşekkür ederim. " dedi Angel ve gülümsedi sevinçle.
Zayn yutkundu ve Angel'ı bir süre süzdü. Yapamazdı, hayır bunu yapamazdı. " O çiçekler senin değil. " dedi Zayn kaşlarını çatarak.

Angel'ın gülümseyen yüzü hemen düşmüştü.
" Be-benim değil mi? " diye sordu Angel. Peki o zaman bu çiceklerin onun odasında ne işi vardı? diye düşündü Angel. " Onlar Jessica'nın. " diye bir yalan söyledi Zayn. Angel sertçe yutkundu ve titreyen elleriyle çiçekleri Zayn'e uzattı, Zayn çiçekleri aldı ve evden hızla çıktı.


Elindeki çiçekler yolda bir süre yürüdü Zayn ve karşısına çıkan ilk çöp konteynerına çicekleri attı.
Angel'a duygularını açamazdı. Artık iyi davranmak yoktu, eskisi gibi olacaktı. Zayn ne kadar Angel'ın ona dediler gibi aşık olduğunu bilse de yine de Angel'ın kalbini parçalara ayırmalıydı. Buna mecburdu.


Angel, Zayn'in gidişinin hemen ardından hıçkırıklara boğularak  odasına çıktı. Eline günlüğünü aldı, yazmaya başladı.



8 Nisan 2016

Çok acı çekiyorum.

Bir uçurumdan aşağı düşüyorum sanki ve kimse bana ellerini uzatmıyor.Onu seviyorum, her şeyden çok hemde. Ama o bunu bile bile bana acı çektirmeye devam ediyor, peki neden?

Tamam, acıya dayanacak kadar güçlü olabilirim fakat bu benim bunları hakkettiğim anlamına gelmiyor.Neden bende mutlu olamıyorum?
Ben ne günah işledim de bunları çekiyorum?

Ve eğer deneyseydin, beni sevemez miydin?




***


Zayn biraz yürüyüşten sonra eve geri dönmüştü.
Evden içeri girer girmez soluğu yine Angel'ın odasında aldı. Yavaşça odaya girdi, uyuyan Angel'a baktı. Neden yapamıyordu? Kalbini neden birine açamıyordu ki? Yavaşa gitti ve Angel'ın yanına uzandı. " Üzgünüm çok üzgünüm ama yapmam olmaz bir daha acı çekmeyi göze alamam. " dedi Zayn fısıltıyla.

Yanağından aşağı süzülen yaşı sildi. " Biliyorum adi herifin tekiyim. Yaptıklarımdan dolayı özür dilerim, Angel, beni affet. "





***



Angel yavaşça yataktan kalktı ve evde bir süre gezdi. Zayn yoktu.Daha önceden planladığı gibi yavaşça banyoya girip çekmeceden bir jilet aldı. Angel artık acı çekmek istemiyordu ve buna bir son verecekti.



Sonraki bölüm malesef ki final. Hikayeye olan ilginizden dolayı, o güzel yorumlarınızdan ve beğenilerinizden dolayı çok ama çok teşekkür ederim. Umarım bu bölümüde beğenirsiniz lütfen oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin.
Finalde görüşmek üzere.
Sizi seviyorum. 💚

Broken Heart || zaynmalik. Where stories live. Discover now